birincisi kadının gücü erkeğe yetmez (en azından fiziksel anlamda)
ikincisi kadın reddedilirse gururu incinir bi daha bulaşmaz?
Ben uğradım! Yaklaşık 4 sene önce!
Çukurova üniversite yemekhanesine gittim. Gittiğim sıralar yemekhane yeni açılıyordu. Bilirsin bizim milleti hurraa saldırdı yemekhaneye. Sira cok kalabalik ve duzensiz ilerliyor. Arkamdakiler hep kız sıra sıkıştı arkadan itekliyorlar. Sonra biri g*tümü elledi gibi oldu. Bende noluyor dedim bizim erkekler öyle şaka yapmazdı kim bu mal dedim bi baktım arkamda yanında erkek yok hepsi kız hepsi farklı yöne bakıyor. Ne diyebilecem ki sapık tacizci mi diyecem. Hem ben suçlu olurum hemde rezil olurum. Hiç bisey demeden döndüm önüme elimde telefonla sıranın ilerlemesini bekliyorum sonra arkadan yitiyorlar bahanesiyle yine elledi! Gülmemek için kendini zor tutuyor gibiydi sonra önden bi arkadaş buldum konuşma bahanesiyle yanına gittim. Sonra bunlar 3 kisi kahkaha patlatti. Öyle bir anım olumustu. Ama hiçte hoşuma gitmemişti.
Cevap
55Cevap
laf atsam birine tepksi ne olur diye merak etmişimdir hep.
Ben bir çok kere uğradım garip gelmedi kız da yaptı erkekte ama biraz meşrepi geniş biriyim umursamadım hiç birini
Bro. nun poposunu mıncıklamış kızın biri, sonra özür dilrmiş arkadaşım sandım demiş. Ama talip de etmiş ben şok ( kardeşim yakışıklı)
*takip
Belki erkekler tarafından tacize uğrayabilirler , ama karşı cinsten biri tarafından tacize uğrayacaklarını sanmıyorum.
evet ama tam olarak aynı değil sanırım en azından o kadar felaket hissettirmiyor. bunu övünerek söylemiyorum yanlış anlaşılmasın
Bir arkadaşım anlatmıştı. Evet uğruyolarlar maalesef? Sapıklığın cinsiyeti yok ki!
Uğradım askerden geldim de bazen erkekler yapıyor elle şaka yollu oda 😃😃 ama gerçekte uğrayan var
Evet ancak genelde kadınlar daha çok uğramakta. Tecavüz insanlık suçudur...
Lisede Jacob gibi iken evet kızlar tarafından aralıklarla 😂😂
kuran kurslarında tecavüz edilen erkek çocukları var maalesef
otobüs de bi kız popomu ellemişti, bi çıkıştım kıza senin de gürdür herkes bana baktı, kız şok olmuştu, erkek olsaydı döverdim. lise 12sımıftım o zaman. şimdi üni 2sınıfım
Uğrar elbette kadın veya erkek farketmeksizin insanız maalesef bizlerinde başına gelebiliyor
Başka bir erkek tarafından taciz edilebilir. Kadınlar akıllı varlıklardır, bunu yapmazlar..
Tabikide uğrar geçen bir video gördüm Türkiye de hamamda japon adamı taciz etmişti bi tane dayı bu devirde kadını erkeği mi var
@fatoşşist hayır türk dayı japon adamı taciz ediyor hamamda
Yüzme antrenörüyüm. Bir çok özel derse fiziksel ve sözlü tacize uğradım.
sen ne yaptin
Duymamazlıktan geldim söyleneni, fiziksel olanları umursamadım. Mecburen.
tokatı bassaydın keske
Sirkülasyon sağlamam lazım iş yapıyorum. Yapacağım kötü hareketle kötü bir reklama maruz kalabilirim. Bu işlerde çelme takıp tökezletmeye çalışan çoktur. Gülüp geçiyorum artık.
iyi ama namus elden gidiyor
İlk başlarda gençliğin verdiği şeyle hoşuma giderdi derdim beğeniyorlar beni falan. Sonra yaş biraz ilerleyince rahatsız etmeye başladı ama mecbur susuyorum.
Kadın tarafından uğradım erkek tarafından da uğradım gerçi ama onun sonu pek hoş bitmedi :D
haha erkek ne yapti
Hiç uğramadım bir kadın tarafından tabii erkek tarafından da yoksa oyarım
taciz yalnızca fiziksel bir şey değil rahatsız etme veya birinin hakkına müdahale etmekte taciz olarak adlandırılabilir
Metrobüste oluyor kadınların elinin kalçama dokunduğu sürttürdüğü ama kasıtlı mı bilemiyorum artık
Evet otobüste götümü elleyen oldu
ahaha
Çok yakışıklılar uğrayabilir
Hayır , sadece siz uğrarsınız.
Uğradığını düşünüyorum.
Gottuumee elleyenin gottunnu kırbaçlarim 😅
Maalesef kadını erkeği olmuyor sapıklar için
Evet otobüste minibüste 4-5 kez oldu
Olabilir Ben pek duymadım
Evet tabi ki de başıma geldi
evet uğrar büyük hemcinsleri tarafından
Bizzat yaşadım bir kadın tarafından
Bi kadın tarafından uğramştm bi kere 🙄
Çocuklukta uğrayabilir ülkede sapık pislik çok
Fiziki olması gerekmez bu olayın sözlü de olur
Uğradım bir kadın tarafından tuvalette
asansörde birini gözüne kestir ve saldır 😂🤣
Ben eğitmenlik yaparken uğradım
Evet buna İnan uğruyor
hic sormaaa, kadinlar cok fenaaaa
bred pittler yorumaa bekleniyosumjz
Evet
ettim :D
Hic basima gelmedi
Uğrar tabiki
Uğrar
Evet uğramıştım
evet
ugrar🙂
evet
Bana oldu Moskova da aklım gitti korkudan
niye korktun
Knka sıradan bsey değildi pek galiba
Uğradım
İşyerinde bir bayan arkadaş tarafından
Bilgisayarda bir şey gösterirken uzandı öpmeye kalktı. Sonra pandemiden dolayı dönüşümlü çalışıyorduk. Evde olduğum günde acil İmzalanacak bir evrak varmış, bu benim o tarafta işim var götürürüm demiş. Geldi evime saldırdı. Namusuma sahip çıktım ama.
bekar misin sen? namusunu iyi koru
Bekarım evet
Uğrar abi uğrar
maalesef evet..
Uğrar
Uğrar tabiki
vardır mutlaka
evet ben uğradım
Sözlü uğradığım oldu
Uğrarlar
Taciz edenler yine erkek ama.
ugramıslıgım var