2 yıldır sevgiliyiz 1 yıldır tanıdığı kız arkadaşı var çok seyrekte olsa arada buluşuyorlar. Karşı cinsten arkadaşıyla buluşması doğrumu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 11,7b cevap paylaştı. Demirden korkuyorsan trene, aldatılmaktan korkuyorsan erkeğe binmeyeceksin.
Zaten adam seni aldatmak istese ruhun duymaz. Sana karşı açık davranıyorsa saklayacak birşeyi yoktur büyük olasılıkla. Buna rağmen aldatıyor ise sorun sadece onda değil, ilişkinizde de olabilir.
Tavsiyem, arkadaşlarını siz de tanımaya çalışın. Belki böylece içiniz biraz daha rahat eder.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Buluşup vurusuyorlardir fb olarak. Sorun etme kirlenmez hemen. Ama kız nasıl biri onu bilmek lazım cinsel yolla bir hastalık falan bulaşmasın dikkatli ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız iyi niyetle, tamamen arkadaşlık niyetiyle buluşuyor olabilir ama hangi erkeğe sorarsan sor erkekler kızlarla arkadaş ayağına yaklaşmaya çalışır. Yani erkek arkadaşının vakti çok herhalde sana ayıracak vakti var birde kız arkadaşına vakit ayırabiliyor
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@mhgkshn bence de
Sevgilinin arkadaş çevresini biliyorsan, karşı cins arkadaşını seninle tanıştırdıysa sorun yok. Hiç bilmediğin bir anda ortaya çıkmış biriyse, tabi ki şüpheyle yaklaşılmalı.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başbaşa olunca bir etkileşim olma ihtimali yüksektir. İnsanlar kuzenine, afedersin üvey çocuğuna o gözle bakiyorken arkadaş kavramı masum göstermez bu durumu. Ha yapmak isteyen erkek senin gözünün önünde de yapar ayrı konu. Ama zemin yaratmak anlamsız bu duruma..
21 Yorumla- +1 yıl
karsı cinsten arkdas olmaz kesinlikle katılıyorum.👏🙌 kardesim gibi aanam babam gibi bunlar hikaye
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç normal değil bu bi çeşit genişlik benim sevgilim şahsen bi erkekle görüşemez yani görüşmesini istemem ona görüşemezsin diyerek tahrik edici bisey söylemem ama görüşmemesi lazım bu yüzden ilişkimi bitirdim ben
30 Yorumla
+1 yılSiz İbrahim Tatlıses misiniz arkadaşlar ya? Mağara zihniyetini bırakın bunlar normal şeyler. Ha aldatmaya meyilli ise salın ipini gitsin bu kadar kasmayın ve korkmayın. Kimse vazgeçilmez değil ki gidene kal kalana git demeyeceksiniz.
120 Yorumla- +1 yıl
Peki aynisi kiz icinde gecerli mi o da erkek arkadasiyla buluşup gezebilirr mi
- +1 yıl
@diphylleia Niye geçerli olmasın? İnsanlar kendilerini bildikten sonra ne olabilir ki bundan?
- +1 yıl
Bence çok da güvenmeyin derim herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz ama siz bilirsiniz tabi
- +1 yıl
@diphylleia Bakın sizin kaçırdığınız nokta şu. Güven karşılıklı olan bir şeydir ve herkes için risktir. İnsanların karşı cinsten de arkadaşı olabilir çok normal. Eğer partneriniz bunu suistimal ediyorsa ve sizi aldatıyorsa zaten sizin partneriniz olmayı hak etmiyor demektir ki maskesi düşer böylece. Hayatta hiçbir şeyi garanti altına alamazsınız. Sevinç de hüzün de alınan riskin sonucunda meydana gelir. Ben şahsen dolayısıyla üzülmekten de korkmuyorum çünkü insanız sürekli mutlu olacağız diye bir şey yok ki hayat deneme yanılmadır.
- +1 yıl
Evet öyledir ama bir iliski yasiyorsaniz ve kiz arkadasiniz sizi kiskanabilir bundan dogali da yoktur. Saygi duymalisiniz. Çünkü bu devirde insanlara güven yok sen partnerine güvenebilirsin ama karşindaki öyle biri olmayabilir ve sevdigin insani da kaybetmek istemezsin
- +1 yıl
@diphylleia Arkadaşım kıskanmak dozunda olduğu sürece olabilir buna sözüm yok. Kimseye güven yok ki bu devirde. Siz partnerinize güvenirsiniz fakat karşıdaki öyle biri olmasa dahi partneriniz kendi duracağı yeri bilmiyorsa sizin güveninizi hak etmiyor demektir. Böyle bir durumda bu insanı kaybetmeseniz ne olur bana bunu açıklayın? Yani zaten sizden gitmeye hazır olan birini tutmanın anlamı nedir?
- +1 yıl
Haklisiniz tabiki ama bana göre bir erkek başka bir kadinla arkadas bahanesiyle buluşursa benimle bastan ilişki biter zaten. Burada zaten güvenimi zedelemiştir.
- +1 yıl
@diphylleia Haklı olduğumu düşünüyorsanız sizin bu yaklaşımınız ön yargı oluyor. Mesela benim 15 yıllık kız arkadaşım var yeni biriyle bir ilişkiye başladım sonra 15 yıllık arkadaşımla normal olduğu gibi görüşüyorum diye ona yürümem mi lazım? Yürüyecek olsam 15 yıldır yürürdüm mesela. Burada önemli olan niyettir. Her şeyden evvela insanız. Geçmişte yaşadıklarımızın geleceğimize etki etmesine izin verirsek eğer o zaman geçmiştekilere zevk vermiş oluruz.
- +1 yıl
Siz böyle bulabilirsiniz ama demek degil ki tüm erkekler siz gibi herkes siz gibi iyi niyetli değil yorumlarda da görmüşsünüzdür benim erkek arkadaşım ben haricimde başka bir kiz arkadasiyla buluşamaz beraber görüşebiliriz belki ama yalniz değil. Eger yalniz görüşmek isterse de ilişki biter sonucta her erkek bir değil
- +1 yıl
Herşeyden evvela insaniz dediginiz gibi bugün böyle düşünen yarın düşünceleri deĝisebilir
- +1 yıl
@diphylleia Bunun iyi niyetle ilgisi yok karşındaki insana saygıyla ilgisi var. Siz kendinizce risk almadığınızı düşünüyorsunuz ama şunu unutmayın insan yapacak olursa her türlü yapar. Dolayısıyla insanoğlu sabun gibidir ne çok sıkıcaksın ne çok bırakıcaksın. Kalıyorsa kendi isteğiyle kalmalı kalmıyorsa zaten gitsin. Siz erkek arkadaşınızın geçmişini bir anda silip atamazsınız mesela herkesin bir hayatı oluyor ki buna saygı duymak lazım.
- +1 yıl
@diphylleia Siz kaybetmekten korkuyorsunuz olabilir ama bu korkuyla karşınızdaki insanı garantiye alacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Risk her zaman var. Ben de diyorum ki rahat olun kalmak isteyen kendi isteğiyle kalması daha güzel ve keyifli olur.
- +1 yıl
Evet saygi duymak lazim ben saygi duyuyorum ve ilişkiyi bitiriyorum benimle yola devam isteyen benle devam edebilir.. bunun sıkmakla ilgisi yok bir erkek kiz arkadasi haricinde baska kizlarla görüsüp zaman geciriyorsa asil burada sıkıntı var demektir. Benimde böyle bir ilişkiyi devam ettirmem çokta normal değil. Ben nasıl çizgilerimi biliyorsum sevdigim adamda bilmeli ona göre davranmali bir ilişki içerisindeysek eger birbirimizin düşüncelerine saygi duymali eğer bunu kisitlanmak olarak görüyorsa kendisi ayrilmali yapacak bir şey yok
- +1 yıl
@diphylleia Hayat bu kadar keskin olunacak kadar uzun değil.
- +1 yıl
Evet uzun olmadıĝı icin bu düsüncedeyim. hayat kısa herkes ona göre davranmalı
- +1 yıl
@diphylleia Tercihtir saygı duyuyorum fakat kadın erkekten ziyade insan olduğumuz gerçeğini unutmamak gerekiyor ki bunlar normal şeyler. Bunların normalliğini bulandıran insanlardan dolayı bunların normalliği değişmeyecek.
- +1 yıl
Bana göre de normal olmayan bu düşünceler siz böyle düşünuyorsunuz diye normal olan budur diyemeyiz öyle değilmi herkesin fikri farklidir
- +1 yıl
@diphylleia Yo ben öyle düşünüyorum diye değil bu yani kadın veya erkek hepimiz insanız ki insan insanla iletişim kurabilir arkadaş olabilir basit şeyler bunlar.
- +1 yıl
Arkadaş olunabilir belli seviyede olur cancjger kuzu sarmasi gibi bir ilişki icerisine girilmişse artik dozu ayrilmali. Normalleştirmeyelim size göre normal olan bana göre olmayabilir bu sizin hakli oldugunuzuda göstermez düşünceniz budur saygi duyarim
- +1 yıl
@diphylleia Ben can ciğer kuzu sarması gibi bir şey demedim. Arkadaş olunabileceğini ve kişilerin nerede durması gerektiğini bildiği takdirde sorun olmadığını ifade ettim. Ben de saygı duyuyorum düşüncenize
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGörüştüğü kişiyi tanıyıp biliyorsan ve ona karşıda güven duygun varsa. Gayet normal bu tarz buluşmalar sohbetler yeterki o sanimiyet çizgisini aşacak şekilde davranışı olmasın
10 Yorumla
+1 yılTehlikeli ya birlikte olanı gördük yani iyi niyetle bakamıyorum aradaki samimiyet bakmak gerek kızın ona tavrı sevgilinin ona tavrı normal de diyemiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılEğer içindeki Güven ona tamsa sıkıntı yok eğer sen ona güvenmiyorsan o ilişki bitmiş demektir temeline beton olmayan ilişki güvensiz ilişkidir
03 Yorumla
Soran+1 yılOna güveniyorum erkek düşüncesini merak ettim
- +1 yıl
Ben sana güveniyorsam tabii ki gidebilirsin seninle erkek arkadaşın olabilir benim kız arkadaşım olabilir bunlar normal şeydir ama ben biraz kıskancım o ayrı bir konu burcundan dolayı olduğunu düşünüyorum Burcu inanıyorum
Soran+1 yılAnladım saol
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir erkek bir kız ile arkadaş oluyorsa mutlaka ve mutlaka aklında bir şeyler vardır o kıza karşı bu aldatacağı anlamına gelmez tabiki de fakat mutlaka bir şeyler vardır erkeğin doğası budur. Bence ilişkin pek sağlıklı bir ilişki değil.
10 YorumlaHayır doğru değil o zaman senide yanında götürmeli ben olsam öyle yapardım
20 Yorumla
+1 yılSevgilisi varken sensiz nasıl bulusuyor? yumusak bir dille tavrını koy rhaatsız oldugunu bile getir. bir daha yaparsa sert tepki ver.
00 Yorumla
+1 yılBana göre ters bir durum. Hayatımdaki kişinin karşı cins arkadaşı olamaz. Olacaksa da ben zaten onun hayatında olmamışım demektir.
00 Yorumla
+1 yılSenden sonra tanıdığı birisi baş başa buluşmasındansa bence sen de kızla buluş görüş aralarındaki samimiyeti anla ona göre önlem alırsın sonrasında
00 Yorumla
+1 yılKızı tani önce nasil bir tip sevgilin gorusurken sende onlarla vakit geçir mesela o zaman normal mi değil mi anlarsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenden de önce tanıdığı biri olsa kısmen olabilir derdim de sen hayatındayken biriyle tanışıp buluşması tuhaf.
00 Yorumla Bana uymayan şeyler, karşı cinsle olan dostluklara mesafe koyulmalı.
10 YorumlaYanlarında ben yoksam eğer normal kabul etmem
10 YorumlaHayir beraber gideceğiz beraber geleceğiz basbasa karşı cinsten arkadaşla bulusulmaz
00 YorumlaBeni götürmüyor sa sorun tabiki, deşerim onu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir sey olmaz sevgilin zaten mahkemeye verecek halin yok zaten sevgilim beni aldatiyor diye
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. Sevgilinin kız arkadaşı olamaz ya. Böyle bir saçmalık mi olur.
00 Yorumla
+1 yılSana tek bir şey soracağım. Cevabını kendin bul. Seni aldatacak insan sana der mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış sevgilisi olan erkekle buluşan kıza da iyi gözle bakamam valla
00 Yorumla
+1 yılSende erkek arkadaşınla buluş ve bunu söyle, bakalım ne tepki verecek..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılSende onlarla beraber olsana niye tek buluşuyorlar ne olursa olsun git
00 Yorumla
+1 yılerkekle kadın arkadaş olamaz kız arkadaşı olan erkektende sevgili olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılSizin erkek arkadaşlarınızla buluşmanıza izin veriyorsa kendi de buluşabilir fazla takmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden sonra tanıştığı biri tehlike olabilir ama senden oncesinin sakıncası yok bence. Sonucta olacak olsa senden önce olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilisi var diye hayatındaki tek kız sen olacaksın değil ya. illaha kız arkadaşları olacak. senin erkek arkadaşların yok mu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana göre değil mesala aynı durumda sen bi erkek ile buluşmaya gitsen tepkisi ne olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarımı tanır bilirse sorun etmez.
Cevap sahibi+1 yılOzaman sizde o kızı tanıyor ve biliyorsunuz ki bu sizin içinde sorun değil yani problem çözüldü
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiyette diye menüyede mi bakmasın enerjisini atsın çocuk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDevir kötü kolla kötü. Tekmeyi yemen an meselesi 😃
00 Yorumla
+1 yılAslında yanlış değil ama ben çok sinirlenirim kiskanirim biraz olsun istemezdim
00 YorumlaArkadaş olabilirler ama çok samimi arkadaşlık tehlikeli bir durum her an ilişki yön değişebilir...
00 Yorumla
+1 yılGurup halinde olur anlarimda baş basa bulusmak ne alaka
00 Yorumla
+1 yılYani şüpheli bir şey yoksa normal tabi arkadaşları olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil buluşamaz alla alla yanii
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşbaşa buluşuyorlarsa sıkıntı.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Arkadaş olarak görüyorsa normal bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen varken girmis hayatina neden goz yumdun
00 YorumlaHayır normal değil yapmaması gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılSende onunla git izin vermezse bir gariplik var
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeyleri tolere edemiyorum bana göre ters
00 Yorumla
+1 yılNormal hala böyle düşünceler kaldı mı ki ya
01 Yorumla- +1 yıl
Hm yani sevgiliniz olan kiz da baska bir erkek arkadaşıyla bireysel görüşüp eglenebilir
Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Ates ile barut Ne dıyım
00 Yorumla
+1 yılHmm sakıncalı bir durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil ya senden sonra tanımış sonuç olarak
00 Yorumla
+1 yıl1 yıldır tanıştığı biri
Beninde götürsün jdnf00 Yorumla
+1 yılben magaramda mutluyum
00 Yorumla
+1 yılDoğru değil sana büyük ayıp ediyor
00 YorumlaPek hoş karşılamam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal değil. Tavrını koymalısın buna.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıluff hiç sevmediğim hareketler ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen de aynısını yapıp tepkisine bak 🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılkarışamazsın!
17 Yorumla- +1 yıl
Hmm yani sevgiliniz olan ya da ileride eşiniz olan kadın başka bir erkek arkadaşıyla bireysel gezip tozup eğlenebilir 🫠
- +1 yıl
Konu sen değilsin ama bu düşünce de olan birisin bunun eziklikle ilgisi yok ayrıca çok da güvenme bence 🤣🤣
- +1 yıl
@diphylleia özgüvenin yok problem bu!
- +1 yıl
Tabi tabi sen öyle san 😂
- +1 yıl
@diphylleia
fakirsin üstelik - +1 yıl
😂😂
+1 yılSamimi değilse sorun yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılA normal
00 Yorumla Yorumdaki bazı insancıklar Çok kötüsün.
00 Yorumlatoremize tersss agaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bence
00 Yorumla Değil
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri