Allah var çok tepki verende var
Ama abi herif ben cebeciyi dövdüm diye gece gündüz reklamını yapıyor dalgasını geçiyor
cebeci dayak yiyip rezil olmasına rağmen tebrik edip tek paylaşım yapmadı.
Kızların (pardon kezbanların demek istedim) ay ne kadar güzelmiş gülüşü ay ne kadar yakışıklıymış demesi.
İnsanların hala bu olayla övünç duyması
ne bilim midem bulandı lan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Savaş cebeci rezil olmayı hak etti çok burnu havadaydi. Sürekli kibirli konuşuyor
farkında mısın şu an da kibir kaana geçti
günlerdir ortalıkta cebeciyi dövdüm hahaha diye dolaşıyor.
Oh ediyor ben de olsam aynısını yapardım savaş cebeci herkesi asagiliyor Kaan sadece savaşı dövdü belki asagiladiysa asagiladi.
olayın belliki detaylarını da bilmiyorsun savaş çebeci 5 yıl önceki videosunu takipçileri gündeme çıkardı
bunun üzerine kaan yorumunu yaptığında cebeciyle karşılıklı atışmalara başladılar
cebecinin ağzı bozuk olduğu için konuyu gurur meselesi yaptı kibri onu kötü bir yere sürükledi
kaan'a gelirsek kaanda alttan alttan küfürsüzde olsa laflarını soktu.
takipçilerinde gazıyla dövüştüler ( ki rakibi onu aşağı çağırmasına rağmen hatta orada dövüşmek istememesine rağmen habersiz saldırması da ayrı çirkef durum )
olaydan 2 3 saat sonra cebeci tebriğini etti çekildi.
günlerdir kaan her yerde dövdüm diyip alaycı konuşuyor
Kaan da patlayacak bir yerde ama nerede? kibir saatli bomba gibidir sahip olan direk patlamaz zamanı gelince patlar cebeci gibi.
Yo tüm ayrıntılarını biliyorum Kaan 30 kere başla dedi. Savaş cebeci her şeyden evvel kuralsız sokak kavgasından bahsediyorum diyip kaanla karşı karşıya gelince ringe gel dedi. O esnada Kaan en az on kere hadi başla hadi başla dedi. Ne habersiz dalması.
Tüm ayrıntıları biliyorsan Kaanın oraya silahlı arkadaşlarıyla birlikte gittiğini ve yine dövüşürlerken kaanın arkadaşının kimse ayırmasın derken silahını gösterdiği anı da biliyorsundur?
Bariz belli
Cebeci orada ringe gel diye ısrar ediyor kaansa gitmek istemiyor
adam istemiyor mk zorla mı döveceksin.
Yaparsın reklamını gittim oraya sokak dövüşünü isteyen cebeci dövüşe girmedi diye reklamını yaparsın
o tam konuştuğu esnada habersiz dalıp kitleyip pes dedirtip ayrıldı.
neyse kaan kazgan daha ciddi maçlara çağrılıyormuş profesyonel anlamda
zamanla neler olduğunu daha net görecektir insanlar
Bakalım evet tuna tavus da çağırmış
yok öyle bir şey kaanla tuna yakın arkadaşlar,
Düşman demedim zaten
yanlış anlattım galiba demek istediğim yok öyle bir şey
ve olmayacakta tunanın babası da açıkladı
tamamen takipçilerin yine yeni bir gazlama trendi
Yani bilmiyorum artık ama sevindim şahsen savaşı dövdügune önüne gelene kibirli kibirli yok şu yok bu diye asagiliyor
ya cidden siz bu dövüşü gerçekmi sanıyorsunuz para için yapılmış
benimde aklıma geldi bu
arka planda kaanla anlaşmış bile olabilirler pr için..
ama itibarını pr için neden satsın satması için çok ciddi bi para alması gerek sonuçta bu olay sadece tr de geçerli
gerçi bir kaç hafta sonra itibarını toplatacak hareketlere de girişebilirler win win olur.
bu konuyu bile kızlara bağladınız helal👏🏻 kadın düşmanlığınız her yerden anlşolıyot
ben hiç kadına düşman değilim aksine kadınların hep yükselmesini ayakta durmasını yaşanan sorunlara bakmak yerine mücadele etmesini kariyerlerini daima ileride tutması için de öğütler ve tavsiyeler veren biriyim
lakin sen bir kadın olsan da hemcinsinin problemi seni bağlamaz.
ben bir erkek olsam da psikopat hemcinsimin problemi beni bağlamaz.
içinizde kezban bir tayfa var karşı cinsi birini dövünce ağzının suları akmaya başlayan..
ne diyosun mk iki tane erkek mal gibi dövüşüp gündem oluyor konuyu kızlara bağlıyorsun sus be.
okumadan yorum yapma o zaman cahil
bak bakalım orada ne yazmışım
"Kızların (pardon kezbanların demek istedim) ay ne kadar güzelmiş gülüşü ay ne kadar yakışıklıymış demesi."
..
ee der der yani birkaç kız birini beğenince ne oluyor? beğenemez mi? iki günlük gündemi hayat meselesine çevirip duruyorsunuz. ben o kadar uzağkm ki bakmadım bile videoua.
problem de orada ben kaanı sizin gibi yeni tanıyan biri değilim, sporcuları sık sık takip eden biriyim
binlerce takipçisinde çok nadir kadınların yorumları vardı buda tamamen sporuyla alakalıydı.
bu çocuk ne zaman gündeme düştü o zaman kezbanlarınız harekete geçti.
kezban diyorum niye mi?
biri birini dövdüğünde karizmatik gelir.
parası olunca karizmatik gelir.
normalde suratına bakmaz bad boy tiplemesiyle gönüllerine girer.
böylelerinde show tvye haber konusu olur kolu bacağı valizde diye
adam dövüşçü? bundan etkilendiyse etkilendi yani burdan çıkardığın sonuç o kadar saçma ki. herhangi bir vasfınız yok ve size bakılmıyor diye ağlıyorsunuz. vasıfsız olmanızın üzerine kadın düşmanısınız ve show tvye çıkar falan deyip bunları hak etmişler diyorsunuz. siz ağlamaya devam.
iki kişi kendi rızasıyla gidip dövüşüyo mk sanki yoldan geçen adama saldırdı konuyu öyle nir saptırıyosun ki
vasfım yok? yazılımcıyım, gitaristim, ayrıca fitness ve dövüş sporlarıyla bende ilgileniyorum.
lakin birini dövdüm diye ortalıkta dolaşmam,
burada eleştirilen şey şiddet yanlısı tiplere ilginin normalleştirilmesini savunan kezbanlar
ve anlaşılan sizde o türdensiniz
kusura bakmayın ama şiddet yanlısı tiplerin yanında kolu bacağı yer değiştiren kızlar gayet normal bir durum.
bunu kabul etmek istemeyen sizsiniz
ayrıca akıllı Türk erkekleri kızlara kendisini beğendirmeye çalışmaz çünkü kendi çapındaki kızlarla ilgilenirler.
Vasıfsız olan sizlersiniz..
ama tahmin edim? işsiz güçsüz işi olsa da doğru dürüst kendi emeğiyle ulaşmış olduğun bir mal varlığın bile yok?
çünkü vasıfsızsın..
ne anlatıyorsun mk videoyu bile izlemedim kim kimi dövmüş ya da kimi beğenmiş umrumda bile değil. kadın düşmanısınız nokta. iki
adam dövüşüyor ortada daha malca bir durum yok zaten.
sen bunu hayat memat meselesi haline getirip kafaya takıp ksye sorup ağlamışsın , benim böyle bir derdim yok , gündemim değil. kendimi sana kanıtlayacak değilim. uzatma köşende ağla
Cebeci buyuk konusmucaktiii
ee? konuştu yenildi ve bitti
daha hala neyin tatavasını yapıyorsunuz
Hak ettiii
Anasina sovdu cocugun
O cocuk ona bitek lan dedi baska kufur cikmadi
ya normal hayatta herkes birbirinin anasına bacısına sövüyor
daha geçen gün trafikte ana bacı düz gitti adam
burada melekmiş gibi milletin hareket etmesi de ayrı ironi
ayrıca tamam kavga oldu konu kapandı daha hala niye sakız gibi millet olayı uzatıyor herif tek paylaşım yapmadı be hala dalgasındasınız.
ayrıca kaan da çokta ak biri değil kibri boyundan fazlalaşmaya başladı bir yerde patlayacak ama nerede bakalım