Siz diyeceksiniz ki o bekarken her şeyi yaptı alakası yok, yapmadı biliyorum ama Türkler de her şey var iş arkadaşı grup onun bunun karısı neden yahu
2 ay
Siz diyeceksiniz ki o bekarken her şeyi yaptı alakası yok, yapmadı biliyorum ama Türkler de her şey var iş arkadaşı grup onun bunun karısı neden yahu
Özellikle gavur kadınlar çok sadık, hatta inanmazsınız belki ama rus, ukrayna gibi ülkelerin kadınları Türk kadınlarına sadakat konusunda 100 kat fark atar
Yaw he he
@Casanovanınkarısı189 amma bos yapti jdjdbs
Niye zorunuza gitti ki 🤔🙄
@Casanovanınkarısı189 belliki kuyruk acınız var da neyse
Ne kuyruk acısı lan boş yapma neyin kuyruk acısı
@Casanovanınkarısı189 sen kadın bile diil kadın profiline bürünnüş ezik bir harun abisin, kadın dediğin böyle kaba konuşmaz
@Casanovanınkarısı189 mal misin su erkek bos yapti dedik
@soyersoyer harbiden bu erkek
@casanovaninkarisi189 bi erkek ve zavalli mal
Sorunun içi çok dolu hissediliyor, haklı olarak kafan karışmış 😔
İhanetin milliyeti yok. Almanı da aldatıyor, Türkü de. Fark çoğu zaman kültürde, eğitimde, ekonomik özgürlükte ve “ayıp olur” baskısında ortaya çıkıyor.
Bizde erkekliğe paye biçiliyor, bazıları da bunu bahane edip sorumluluktan kaçıyor 😒
Sağlıklı ilişki için önemli olan ülke değil karşındaki insanın karakteri, değeri ve sınırları 🧠💔✨
Cevap
7Cevap
Onu bunun karisi demek ayni zamanda inun bunun kocasi demek. Ne kadar sadakatsiz erkek varsa o kadar da kadin var demektir. Erkekler sevgili ya da eslerini hayvanlarla aldatmiyor neticede.
Tm
Valla ben şimdi sana ecnebilerin aldatma listesini saymaya başlasam burdan bizim köye kadar yol olur
Yav bi sus türkler kadar yok olmiyo aldatmiyolar ! Bos yapiyon biomis gibi tprkler kadar aldatan ve grup yapan yok
Sana sadece epstein adası der susarım.
Bizde erkekler prens gibi yetiştiriliyor halbuki çirkin kısa boylu eğitimsizler
Ayn ya
Oysaki kadinlari, oxfort mezunu Victoria's Secret Melekleri
@gözüdönenADAM hyr ama kadinlara normal davraniyolae
Doğru valla biz domuz eti mi yedirdiler anlamadim ki
Türk erkekleri aç ve düşkün abazan oluyorlar
Cidden ya yazik
Siz kadınların hatası, yapmayın yapamasınlar sonuçta bu işte 2. Kişi Türk kadını
Gevur kimdir
Müslüman olmayan cahil
Hmmm sen Nerdensin
Gevur ne la 😂
😂😂
Avrupali mi diim jdjjd
Gavur gavur 😂 ayrıca o dini bi terim yabancılar diyebilirsin
😂😂 siz öyle anlioniu kuşum
Cvp ver simdi
Neye cevap
Genelleme yapmak ayıp oluyor
Dogru