Türk halkı bu kıza yok yere çok haksızlık etmedi mi ya 🥹?

Yani İdil Bilgen! Sırf Türkiye güzeli seçildi diye saymadık hakaret bırakmadılar Şabaniye dendi, çirkin dendi bence o kadar çirkin değildi sadece çenesi sorunlu onu yaptırsa çok güzel olur gözleri çok güzel zaten oda kaybetti ama bu kadar lince terbiyesini. Bozmadı kaybettim diye yarışmadaki arkadaşların arkasından konuşmadı Ceren Arslan gibi Ceren Seçilen Kainat güzeli ile video çekip yakın olup kızın arkasından demediğini bırakmadı üstelik İdil Doktor Eğitimi yüksek vizyonlu biri Türk halkı cok acımasız bazen gencecik kıza bu kadar hakaret yazık

Güncellemeler
7 ay
Söylemek istediğimi kimse anlamamış, ben hak etti demiyorum zaten evet bazı şeylere karşı çıkmamız gerek Ama bazıları olayı farklı yöne çekti, dalga geçtiler ınstagramdaki sayfalar kızı Şabaniye ye benzeterek alay etti yorumlar da hakaretlerin bini bin para siz empati yapın bir sürü insan sizle çirkin diye alay etse böyle bir linç yerseniz? Üstelik 25 yaşında genç bir kız o yaşlar da hepimiz alıngan oluruz gururumuz kırılır hemen siz İdil'e değil düzene kızın! Sadece empati