Arkadaşlarımla ilişkime hiçbir şey olmamış gibi devam mı etmeliyim?

liseden mezun oldum, ortaokuldan beri sürekli aynı sınıfta olduğum iki arkadaşım vardı hatta biriyle ilkokulun birinci sınıfından beri aynı sınıftayız, ortaokulda o kadar yakın olmasak da lisede yakınlaştık. bu kişiye a demek istiyorum. diğer kişi ise uzaktan akrabam, ailelerimiz yüzünden arkadaş olmak zorunda kaldık. ben başta öyle düşünmüyor olsam da onun böyle düşündüğünü biliyorum kendisi söyledi. o kişiye de b diyelim. lisenin başında b ile biraz sıkıntılı bir dönemimiz olsa da hallettik ve üçümüz aynı sınıfta olduğumuz için yakınlaşmaya başladık. ardından aynı sınıfta olduğumuz başka bir kızla da yakınlaştık. her seferinde dördümüzdük. pandemi geldiğinde her gün konuşuyorduk falan. iyiydi aramız. pandemiden sonra sınıfımıza yeni bir kız geldi onu da aramıza aldık her seferinde beraberdik. yani her seferinde değil ama dört kişi buluşup birini dışlamıyorduk en azından. böyle böyle giderken benim b ile yine aram açıldı ve buna sebep olan olayda çok fazla kırılmıştım. bunu aramıza en son katılan kişiyle paylaştığımda bana hak vermişti. sınav senesi olduğu içinde ister istemez derslerden dolayı aramız açıldı hepimizin ama herhangi büyük bir sorun ya da küslük yoktu. sınav geçti sonuçlar açıklandı yerleşmeler açıklandı ve b yerleşememişti. onun için gerçekten üzüldüm çünkü çok çalışmıştı ve hak ediyordu istediği yere yerleşmeyi. neyse işte b ile başka bir ortak arkadaşımızla sürekli buluşma olanları yapıyorduk ama yerleşememesi onu çok etkilediği için morali bozuktu biz de zorlamadık. bir gün instagramdayken bnin storysine denk geldim. diğer dördü buluşmuşlar ve bana hiçbir haber vermemişlerdi. en başta bahsettiğim a ile bu buluşmadan iki gün önce buluşma planları yapıyorduk ve ben ortada kalmıştım. o zaman çok üzüldüm. gerçekten kendimi o kadar değersiz hissettim ki. ardından daha kötü şeyler oldu gerçi. birkaç gün sonra dedem yoğun bakıma alındı aniden, 10 gün sonra da vefat etti. b akrabam olmasına rağmen ve herhangi bir kavga vs yaşamamamıza rağmen hiçbir şey yazmadı. haberi yoktur düşüncesine kapıldım ilk önce ancak annesi annemi birkaç kez arayıp başsağlığı dilemiş. b ile ilişkimi tamamen keseceğim zaten o kesin ancak a ve diğerleri ile ne yapmalıyım? hiçbir şey olmamış gibi devam mı etmeliyim?

Arkadaşlarımla ilişkime hiçbir şey olmamış gibi devam mı etmeliyim?