Ailem beni son plana attı ne yapmalıyım?

detay kısmını okuyarak yanıtlarsanız mutlu olurum.

Ben bedensel engelliyim, bundan iki sene önce ağabeyim buradan tanıştığı bir kızla evlendi, şimdi burada hesapları yok.

Evlenmeden önce annem çalıştığı hastanede ağabeyimi işe aldırdı, sonra tazminat ile babamın adına ev aldılar eşyası mutfağı derken her şeyleri dört dörtlük oldu, kira derdi yok, babam ikinci küçük arabayı ihtiyacı olduğunda kullansınlar diye veriyor, bunun yanında saygısızlık deseniz karşı karşıya çok kaldılar ama şimdi hamile diye yengem ağabeyim yine her şeyde haklı oluyor.

Neyse gelelim bana, ben 32 yaşındayım üzerime engelli aracı var babam kullanıyor bunun yanında mahkeme velayeti babama verdiği için kimlik çıkartma durumunda bile babamın imzası gerekiyor, oy kullanma hakkım yok, aynı zamanda evlilik yapacak olsam vasi onayı olmadan olmuyor. Bir işim yok servisli bir iş bulamadım sadece özel bir firma üzerinden sigortam yatıyor maaş almadan sigorta primim ödeniyor, emekli olmak için dört yılım kaldı onu bekliyorum. Tamam kabul ediyorum kimse bana bir şey demiyor yani yediğim önümde yemediğim arkamdan bunu anlayabiliyorum ama benim isteklerimi veya düşüncelerimi kimse önemsemiyor, ya da ne istediğimi kimsenin umurunda olmuyor en küçük bir tepki gösterdiğim zaman benden kötüsü de olmuyor fesat kıskanç çekemeyen insan olarak görünüyorum.

Netice olarak bana gelince hep geri planda kalıyorum ama hep oğulları ve gelinleri haklı durumda oluyor, bu yüzden ben de sinir krizi geçiriyorum bacaklarıma kadar yumruk atıyorum, böyle de tepki gösterdiğim zaman fesat oluyorum, sonradan geri sakinleşiyorum ama bu stresler yüzünden kafamda saç kalmadı.

Bu konuda fikirleriniz nedir ne yapmalıyım ne düşünüyorsunuz?

#RebelWolf

22 Eylül, 2023 Cuma 13.18