yüzyıllardır bitmiyor şu tartışma ya anlam veremiyorum hani , eğer sürekli olmayacaksa eşim kullanıyosa arabayı kayınvalidem oturabilir aynı şekilde kayınpederimde oturabilir aynı şekilde annem ve babamda oturabilir yani bunu büyütmeye gerek yok ama çok tartışılıyorsa gerçektende ben kullanayım aracı da kaynanam yanıma otursun , kocamda vali gibi arkada otursun da gidelim işte ya olsun bitsin 😀
Annem istiyorsa annem biner , eşimin annesi istiyorsa eşimin annesi biner, annelerin ikisi de istiyorsa kendi aralarında karar versinler. Uzun kısa çöp mü çekiyorlar, taş kağıt makas mı oynuyorlar artık neyse. Anneler kutsaldır, büyüğümüzdür benim yanımda ki kadın da bunun farkında olmalıdır.
Sakız orucu bozarmının farklı bir tartışma konusu bu soru. Yaw öne oturunca ne oluyor arkaya oturuca ne oluyor. Hayatta bir yere gelemeyen insanlar. Araba içinde kendilerine sınıfsal bir üstünlük kurmaya çalışıyor. Eğer tartışma çıkartırlarsa. İkisi de arabadan iner toplu taşıma ile gitmek zorunda kalır.
Bu sitede evet bi ara bende erkek hesabı açmıştım cevaplar çok azdı. Size de erkekler soruyor diye bir site lazım 😬ilgilenen kızlar oradaki sorulara daha çok bakar. Sanırım.
Saygı ve edep açısından Anneye teklif edilir. Kültürlü bir anne gelinine sen öne otur kızım der zaten. Biz büyüklerimizden şunu öğrendik. Bir büyüğe arka dönülemez, ayak uzatılmaz , yatılmaz gibi öz kültürümüzü yaşayarak büyüdük ve çocuklarımı o kültürle büyütüyorum.
Eski kayinvalideme gel anne arkaya geçelim derdim.. Hey makam şoförü bey.. derdim.. ilerle 😅 takılmamak gerekir böylesi ufak tefek şeylere.. rahat olun..
Tabiki her zaman büyükler binmeli Ama bazen duruma göre degise bilir Genellikle anneler biner Ama mesela arabayi kullanan kardesinse seninde ön koltuga oturman gayet normal aslinda degise biliyor her zaman
Kim nerde rahat ediyorsa ön koltuğun özelliği ne ya bazen arkada oturup uzanarak oturmak harika oluyor önde robot gibi oturuyorsun sadece çok sevmiyorum kalabalık olmadığı sürece ön koltuğu
ülkece tek derdimiz bu. kim kime saygısı varsa versin işte büyütülcek ne var? kardeşimin eşide kardeşim araba sürdüğü zaman gec abi öne otur der bende aynı karşılıgı verir sen otur derim ama oturmaz tabi rahatsızlığı varsa asla öne gecmem
kavga çıkmasın ben arkada otururum eşim sürsün arabayı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Bu kimin nereye bindiği mevzusu da gerçekten tam yoz kalmış insanların kafaya takacaği bir mevzu. Sırayla binin işte, nasıl denk gelirse. Nedir bu araba sevdası arkadaş ya?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
yüzyıllardır bitmiyor şu tartışma ya anlam veremiyorum hani , eğer sürekli olmayacaksa eşim kullanıyosa arabayı kayınvalidem oturabilir aynı şekilde kayınpederimde oturabilir aynı şekilde annem ve babamda oturabilir yani bunu büyütmeye gerek yok ama çok tartışılıyorsa gerçektende ben kullanayım aracı da kaynanam yanıma otursun , kocamda vali gibi arkada otursun da gidelim işte ya olsun bitsin 😀
Annem istiyorsa annem biner , eşimin annesi istiyorsa eşimin annesi biner, annelerin ikisi de istiyorsa kendi aralarında karar versinler. Uzun kısa çöp mü çekiyorlar, taş kağıt makas mı oynuyorlar artık neyse. Anneler kutsaldır, büyüğümüzdür benim yanımda ki kadın da bunun farkında olmalıdır.
Sakız orucu bozarmının farklı bir tartışma konusu bu soru. Yaw öne oturunca ne oluyor arkaya oturuca ne oluyor. Hayatta bir yere gelemeyen insanlar. Araba içinde kendilerine sınıfsal bir üstünlük kurmaya çalışıyor. Eğer tartışma çıkartırlarsa. İkisi de arabadan iner toplu taşıma ile gitmek zorunda kalır.
Aynı soruyu birkaç hafta önce ben sorduğumda daha az etkileşim olmuştu. Kız olmak gerçekten önemliymiş demek ki...
Bu sitede evet bi ara bende erkek hesabı açmıştım cevaplar çok azdı.
Size de erkekler soruyor diye bir site lazım 😬ilgilenen kızlar oradaki sorulara daha çok bakar. Sanırım.
Zannetmiyorum ya bu erkeklerin abazalığıyla alakalı bence. Sataşır gibi yaparak kız düşürmeye çalışan çok ileri zekalı var 😄
Buna artık düşmüyor kızlar ya 😃 geçen yüzyılın taktiği
Saygı ve edep açısından Anneye teklif edilir. Kültürlü bir anne gelinine sen öne otur kızım der zaten. Biz büyüklerimizden şunu öğrendik. Bir büyüğe arka dönülemez, ayak uzatılmaz , yatılmaz gibi öz kültürümüzü yaşayarak büyüdük ve çocuklarımı o kültürle büyütüyorum.
Eş arabayi kullanmalı, anne ön koltuğa binsin. Ben arkada keyfime bakarım 😂😂 tartışmaya da gerek kalmaz. İkisi de on koltukta devam eder
Eski kayinvalideme gel anne arkaya geçelim derdim.. Hey makam şoförü bey.. derdim.. ilerle 😅 takılmamak gerekir böylesi ufak tefek şeylere.. rahat olun..
Tabiki her zaman büyükler binmeli
Ama bazen duruma göre degise bilir
Genellikle anneler biner
Ama mesela arabayi kullanan kardesinse seninde ön koltuga oturman gayet normal aslinda degise biliyor her zaman
Eşim biner
Benim anam böyle bir şeye aldırış etmez
Yeri gelir anam da biner
Bence eşim olacak insan da buna aldırış etmez diye düşünüyorum
Kim nerde rahat ediyorsa ön koltuğun özelliği ne ya bazen arkada oturup uzanarak oturmak harika oluyor önde robot gibi oturuyorsun sadece çok sevmiyorum kalabalık olmadığı sürece ön koltuğu
Anne binmeli demek isterdim ama insanlar eşleri ile hayatını sürdürüyor maalesef iki ucu :D :D :D değnek
Sürekliliği olacaksa tabiki ben, arada denk gelip bir yerlere gidilirse anne, amaaaa annesi ve benim annem varsa o zamanda ben öne geçerim😂
ülkece tek derdimiz bu. kim kime saygısı varsa versin işte büyütülcek ne var? kardeşimin eşide kardeşim araba sürdüğü zaman gec abi öne otur der bende aynı karşılıgı verir sen otur derim ama oturmaz tabi rahatsızlığı varsa asla öne gecmem
Ben eşten yanayım, dünya bir yana eşim bir yana dşldçfgöfö kusur olacaksa da baksınlar bir zahmet
kavga çıkmasın ben arkada otururum eşim sürsün arabayı
Bu kimin nereye bindiği mevzusu da gerçekten tam yoz kalmış insanların kafaya takacaği bir mevzu. Sırayla binin işte, nasıl denk gelirse. Nedir bu araba sevdası arkadaş ya?
Farketmez arkada olacaksam yastık versinler yata yata giderim daha rahat🤔
Annesine son derece düşkün biri olarak "eş binmeli" diyorum.
Binsem bile rahat edemem o yüzden anne binmeli diyorum 😂
Arabayı gelin sürmeli 😂
Kaynana ve koca arka koltuğa 😂
Sıkıyorsa gelin hanımı kızdırın 😂
Kendinizi nasıl da duvara yapışık görüyonuz 😂
ya da uçurumdan aşağı düşerken mi olmalıydı 😂😂