Sizce ön koltuğa anne mi yoksa eş mi oturmalı?
Eşim oturmalı o benim herşeyim hayat arkadaşım
Anam oturmalı beni 9 ay karnında taşıdı eşim nede olsa el kızı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce ön koltuğa anne mi yoksa eş mi oturmalı?
vay anam şöyle vay eşim böyle çok saçma ya. eşle anne de birbiriyle bunun tartışmasını falan yapmamalı biri öne oturunca öbürü düşüncelere falan kapılmamalı. ikisi de birbirinden değerli, ikisi de hayatın parçası, ne gerek var birini diğerinden farklı hissettirmeye falan. kendi kendilerine yeri geldiğinde eş buyur annem sen otur demeli yeri geldiğinde anne ben arkaya oturayım ya demeli
ön koltuğa eşimin oturmasını tercih ederim ama ilk önce anneme/kayın valideme teklif ederim saygıdan. kendilerini arkaya atılmış gibi hissetmesinler diye. eşim buna alınacak değildir o da bilir nezaketen önce anneye teklif ettiğimi ve buna alınmamalıdır. anne eğer kabul ederse buyurur öne oturur ama büyük ihtimalle eşin otursun diyecektir zaten. demese de hiç sorun değil, arabada yaşamıyoruz illa ki yol bitince ineceğiz. böyle şeyler için annelerin hassas kalbi kırılmamalı
Tabii ki de eşim oturmalı. Hayatımı paylaşmışım onunla, artık benim ailem olmuş o :) Tamam annem de ailem o da değerli ama eşim her zaman öncelikli gelir.
Cevap
31Cevap
Eş oturmalı tabii ki de. Kayınvalide buna saygı duyup arka koltuğa geçmeli. Ben kaynana olsam gelinim bana ön koltuğa geçmeyi teklif etse hayır kızım olmaz öyle şey derim. Böyle saçma komplekslere girmem. He şimdi evli olsam kaynanam ön koltuğa direkt geçse kalk orada ben oturcam diyecek halim de yok, büyüğüm sonuçta. Sesimi çıkarmam otururum arka koltuğa.
😃
Bence kayınvalide için en uygun yer arka koltuk. Bu sayede eşlerin arasındaki ilişkiyi de gözlemleme fırsatı bulur ve her mimiklerini yakalar. Aksi takdirde hem geliniyle arası limoni olur hem de oğlunu iki arada bir derede bırakır
Eş, evin büyüğüne teklif etmeli , evin büyüğü önde oturmak isterse önde oturmalı. zaten bir çoğu sen geç kızım der. saygı büyüğü arkasına almadan oturmaktır. ister kaynana olsun isten anne ister baba.
Eğer kayınvalidem ile bir yere gideceksem benim onun önünde oturmam doğru olmaz diye düşünüyorum, çünkü sonuçta ona arkamı dönmüş oluyorum. Böyle şeyleri problem eden biri değilim altı üstü bir koltuk yani.
Anneler tabiki çok kıymetli değerli her zaman başımızın üstünde yeri var ama bende bir aile kurmuşum ya da kurmaya çalışıyorum sevdiğim insanın yanımda olması gerekmez mi? Annemin desteğinin yanımda değil arkamda olması gerekir.
Hiç fark etmez bugün anne otursun yarın gelin otursun bu mevzu edilecek bir konu değil bana göre
Bunu bir güç savaşı yapan zihniyetle ben mümkünse aynı arabaya binip aynı yolda gitmek dahi istemem
Benim anam öne oturmak istemez o yüzden eşim dkkdkdkdk
Elbette eşimiz oturmalı ancak ; annemize de saygı gösterip nerede oturmak isterse hay hay demeliyiz.
Benim hep kaynanam otururdu iki ay evli kaldim pek bi yere gitmedim gittigim bi kac defa markettede kaynanam oturdu
böyle b, r ayrım yapılarak erkeği zor durumda bırakmamalı... herkes birbirine nezaket gösterirse zaten bir önemi kalmaz
İkisi birlikteyken ikisinide arkaya oturtmak en güzeli 😄
Benim annemse tabi ki önde ❤️😅
Onun annesine karışmam tabii (arkada🤫)
Üzerimde en çok kimin emeği varsa o. Ya da ikiside arkaya otursun.
Oturmak isterlerse bir gün ara ile yanıma geçebilirler sıra sıra 😃ama ilk önce tercihim annem olurdu.
Eş oturmalı sonuçta bundan sonraki hayat arkadaşım o.
Hic koltuk derdim olmadi... isterse kayinvalidem otura bilir
çözüm kolaydır ben arabayı kullanıyorsam eşim
babam arabayı kullanıyorsa annem oturur böylece sorun olmaz
Baban varken eşin yanına oturur mu peki?
@mryilmazzz evli değilim lakin oturabilir babam öyle öylere takılmaz
el kızı muhabbeti değil ama saygıdan anne oturmalı diye düşünüyorum
bizde annem saygısından babaannemi otuttururdu yaşlı diye ama genç sağlıklıysa arkada oturur
Annenin değeri çok fazla ama arabada önde yanımda oturursa o çok karışır bana 🤣
Tabiki anne oturmalı, böyle bir şeyi asla sorun etmem. Kendim yer veririm. Ne de olsa büyüğümüz. 🧚🏻♀️
Saygı
İki tarafta zaten birbirine sunuyorsa onu kimin oturduğunun önemi yok
Eşim annesi varken beni oturtmak istese ben kabul etmem öncelik annesinin tabiki.
Şuurlu insan bi başka
Evlendikten sonra senin ilk ailen eşin oluyor o yüzden eş oturmalı
Bizde saygı önemli büyükler inde illaki anam olması önemli degil
Eşim yol arkadaşım olablir ama Anne her zamn her şeyde ilk
Evlendikten sonra aile şut.
Annem isterse öznde oturmak önde oturur
Kim önce aşağı inerse o otursun kxndmcmd
İlk önce kim gelirse o oturur diyesim var.
Anne, kaynana giciksa oturamaz
Büyüklere hürmet
Annemi seçerim.
Sorusu bile saçma tabiki anne
Eş oturmalı.
Eşin yerifir
Eş olmalı
Es..
En güzeli gönül almaktır
Eş oturmalı.
Ama kendi açımdan bakacak olursam ben sorun etmezdim, fark etmez yani.
Eş oturmali
İkisi de önde oturmasın 😄
Hürmeten anne. Sorun mu bee
Ben otururum
Ön koltukta boş kalmali
Eş oturmalı.
Eş oturmalı
Tabiki annem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?