- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılGenelde yüksek ses ile konuşanlar ter kokusu. ayrıca bir çok şey daha var
Toplu taşımada nefret edilen şeyler, genel olarak insanların kişisel alanlarını ihlal eden, rahatsız edici veya saygısız davranışlardır. Bunlara şunlar örnek verilebilir:
Kişisel alan ihlali: Birinin yanına fazla yakın oturmak, omzuna dokunmak veya kişisel eşyalarına dokunmak gibi davranışlar.
Rahatsızlık verici davranışlar: Yüksek sesle konuşmak, gürültülü müzik dinlemek veya koku yaymak gibi davranışlar.
Saygısız davranışlar: Küfür etmek, bağırıp çağırmak veya başkalarını rahatsız etmek gibi davranışlar.
Toplu taşımada nefret edilen şeylerin bir diğer nedeni de, insanların zamanlarının ve enerjilerinin değerli olmasıdır. Toplu taşıma, insanların bir yerden bir yere gitmek için kullandığı bir araçtır. Bu nedenle, insanların toplu taşımada zamanlarının ve enerjilerinin boşa harcanmasını istememeleri doğaldır.Toplu taşımada nefret edilen şeylerden bazıları şunlardır:
Aşırı kalabalık: Toplu taşıma araçları, özellikle yoğun saatlerde çok kalabalık olabilir. Bu durum, insanların hareket etmesini zorlaştırabilir ve rahatsız edici olabilir.
Aracın geç gelmesi: Toplu taşıma araçlarının geç gelmesi, insanların planlarını aksatabilir ve onları sinirlendirebilir.
Aracın bozulması: Toplu taşıma araçlarının bozulması, insanların mağdur olmasına neden olabilir.
Aracın temiz olmaması: Toplu taşıma araçlarının temiz olmaması, insanların rahatsız olmasına neden olabilir.
Toplu taşımada nefret edilen şeylerden kaçınmak için, herkesin kişisel alana ve saygıya saygı göstermesi önemlidir. Ayrıca, toplu taşıma araçlarını kullanırken başkalarını rahatsız etmemek için dikkatli davranmak gerekir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl- Şoförün haddinden fazla yolcu almaya çalışması,
- Deodorant kullanmayanlar,
- Telefonu çalınca 40 yılın dedikodusunu yapanlar,
- Yüksek sesle mağara adamı gibi konuşanlar,
- Hayattan hiçbir beklentisi olmayıp da otobüse binip insanlara cins cins bakarak rahatsızlık veren kenar mahalle abileri
- Orta yaşta olup da yer vermemi bekleyip başımda dikilenler,
- Şoförün belli duraklarda gereksiz uzun bekleyip, süresi azalınca agresiflikle hızlı sürerek mal taşır gibi insan taşıması,
- Otobüste kokulu yiyecek tüketenler,
- İnsanların giyimine karışan beyinsizler,
- Sanki herkes onun sevgilisine dayamaya çalışacakmış gibi gereksiz havalara giren sevgililer,
- Otobüste birbirini yiyen sevgililer,
Saysam daha çıkar da aklıma gelenler bunlar. Edebiyle otobüse binip bir yerden bir yere gitmek bu kadar zor olmamalı ya. Şunları yazarken ne kadar saygısız ve bozuk bir toplum olduğumuzu tekrar hatırlamış oldum. Yazıklar olsun bize.56 Yorumla- +1 yıl
En gıcık aldıklarımdan birini hatırladım: Yanına oturduğumda hamile kalacakmış gibi hal tavırlar yapanlar. Kimseye temas etmeden altı üstü düzgün bir şekilde oturuyorum, karşıdaki beyinsizd benziyorsa kalçamın yarısı koltuktan koridora taşacak şekilde oturuyorum. Ona rağmen yanımdaki kalkıp gitmem için dua ediyor gibi davrananlara aşırı ayar oluyorum. Benim de annem kız kardeşim var, sence sana mı sarkacağım hanımefendi Allah aşkına ya. Bu yazıyı okuyup böyle olanlar lütfen kendine çeki düzen versin. Yer olsa başka yere otururum emin olun. İnsanlara hal hareketlerinizle psikolojik baskı yapmaya hakkınız yok
- +1 yıl
bizde bacakları yengeç gibi açıp oturan erkeklerden rahatsız oluyoruz
- +1 yıl
Evet ben de onlardan rahatsız oluyorum. Tüm yeri kullanıyorlar.
- +1 yıl
Bravo kardesim
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Zaten bu çocuğun söylediği her şey en başından sonuna tespit yani. Daha fazlasına gerek yok adam her şeyi yazmış...
Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı. Suriyeli din kardeşlerinizden ve kapalı kadınların yanları boş olsa bile karşı cinsten birini almamaları ya da küçük çocuğu kucaklarına almak yerine boş koktuğa otutturup, kendi hemcinslerine bile yer vermemeleri. Suriyeliler çok saygısız. Hastaya, yaşlıya, hamileye ve kucağında çocuk olana bile yer vermezler ve anıra anıra konuşurlar.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTelefonun sesini dışarı verenler, kulaklık takmadan reels ve tiktok açanlar, görüntülü görüşme esnasında son ses açık karşıdakini dinlemek zorunda bırakıldığımız yetmiyormuş gibi birde kendisinin sesi çıktığı kadar bağırması. Araca bindiği zaman sanki kendine aitte milleti ücretsiz taşıyor gibi millete yüksekten bakan kadın erkekler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
+1 yılYeni sigara atıp binmiş insan kokusu ve ter kokusu, ayrıca kalabalık olduğu zaman kadınlara arkamı dönüyorum popom değdiğinde (özellikle tramvay ve metrobüste) sanki onu taciz ediyormuşum gibi hareketlere girmesi.. ya yapacağım bir şey yok mecbur temas oluyor çünkü çok kalabalık ben seni taciz edecek olsam arkamı değil önümü dönerim demi! Kimisi de acayip acayip kafa sallıyor falan. Kendimi tacizci gibi hissettiriyor kötü bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. Kendi yerşnden taşan koca görtlüler
2. Bacağını açıp oturanlar
3. İlk frende kendini kucağıma bırakanlar
4. İnsan taşıdığını unutan sorunlu şoförler
5. Otobüste biner bşnmez sülük gşbş yapışıp girişi tıkayanlar
6. Deodorant kullanmayan ter bezleri
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl- Ne zaman otursam dibimde ya bir olgun kadın veya bir yaşlının yer vermemi beklemesi...
- Yanımdaki ayının benim alanımı da kısmen işgal etmesi...
- Yanıma oturan kadının kucağındaki çocuğun ayakkabısını elbiseme sürtmesi...
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTer kokusu, yüksek sesle konuşanlar, dik dik bakan sapıklar.
10 Yorumla Yer olamamasına rağmen soförün hala yolcu alması
Ter kokusu🤦🏼♀️
Arkada bas bas bağırıp gülen genç erkekler
Kadınlara en ufak bir şeyde laf atılması
Oturması için yer verdigim yaşlının yanındaki taşıtım torununu oturtması (kaç defa yaşadım sinir oldum)10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yolcu olunması
Şoförün tavırları
14 Yorumla- +1 yıl
*alınması
Soran+1 yılNe alinmasi
- +1 yıl
Çok yolcu alınması işte nefes alamıyoruz
Soran+1 yılNefers alamasak iyi temas var birde
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvde cani sıkılıp sırf bedava diye otobuse binen yaslilar. Ve ustune birde aksama kadar calisip pert olan iscilerden falan yer istiyorlar. Vermeyene de yeni nesil aile terbiyesi almamis saygisiz falan diyorlar. Ama bilmiyorlar ki eeski nedil yaslilar 5 gun ayakta kalsa topal dahi olsalar kimseden yer istemezlerdi. O yuzden onlar saygidegerdi. Biz de gereksiz yere coluk cocugaa laf dalasina giren yaslilari tasvip etmiyoruz. Saygideger bulmuyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYıllardır toplu taşıma kullanmıyorum kalabalık olmalı korkutuyor beni
212 Yorumla
Soran+1 yılKalabalığın taciz olayı mı korkutuyor
Cevap sahibi+1 yılEvet. Yıllar önce yaşadım travma oldu galiba
Soran+1 yılHala oluyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılKendi arabam var ama korkuyorum toplu taşımadan kimisi zenginsin paranız var milleti aşağılıyorsun diyor alakası yok
Soran+1 yılKadınlarda korku var evet normal buda
Cevap sahibi+1 yılRahat ve özgür değiliz maalesef
Soran+1 yılEvet sen ne yaşadın peki toplu ulasimda
Cevap sahibi+1 yılKalçama dokunmuştu bağırıp ifşa ettim otobüsü kapattirip polisin gelmesini bekledim kapalıyım biriyim sapık heryerde sapık
Soran+1 yılKapalı açığa bakmıyor onlar ses etmeyen çok olunca rahat birde serbest kalıyorlar hemen
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
Soran+1 yılTeşekkürler sohbet icin
Cevap sahibi+1 yılBende teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın 🌸
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanların ter kokusu ve mültecilerin koltukta oturmasi
213 Yorumla
Soran+1 yılAynen kişisel bakımı yapmayan cok
- +1 yıl
Mülteciler koltukta oturamaz mi?
Soran+1 yıl@betterböcek herkesin kişisel görüşü senin zoruna giden ne
- +1 yıl
Yıl olmus 2023 ve sen ırkçılıkla insan ayrimi yapiyorsun. 150 yil evvel amerikada zencilerin otobüste oturmasini yasaklayan zihniyete sahipsin! Bu nasil bir rezil zihniyet?🤮
Soran+1 yıl@betterböcek mülteciler tecavüz ederken de bu kadar masum kalabiliyomusun haberlerde
- +1 yıl
Tecavüz edenler sadece mülteciler mi? Milyonlarca mülteciden birkac tecavüzcü çıkınca hepsi aynı mı oluyor?
Avrupadaki Türklerde dolandiricilik fuhuş hırsizlik uyuşturucu ticareti yaygin. Tüm Türkler böyledir diyebilirler mi? Rezil zihniyetine kilif arama!
Soran+1 yılSoruyu soran benim her görüşe saygı duyacaksın sadece
- +1 yıl
Saygı duyulmayacak görüşlere saygı duymam! Kimse de bunu bekleyemez!
Rezil ırkçı düşüncelerinizi alın bir kenariniza sokun. Size başka ülkede yapilsa ağlayacağiniz şeyleri başkalarina hak göremezsiniz! Foseptik zihniyetler keşke bu dünyadan silinseniz!
Soran+1 yıl@betterböcek bir sen akillisin hadi işine bak
- +1 yıl
Asıl sen işine bak faşist beyinsiz!!!
Cevap sahibi+1 yılÜlkemizi ele geçirdiklerinde yaşayacak toprak bulamadığımızda da bunları söylersin
- +1 yıl
Ne ele geçirmesi bee!
Türkler Almanyayı ele geçirdi mi? Üstelik Türkler 8 yilda vatandaşlik aliyor, Suriyelilerin böyle vatandaşlik alma hakki yok. Aptasaptal düşüncelerinizi ve faşist zihniyetinizi alip bi yerinize sokun. Dünyayı sizin gibiler yaşanmaz hale getiriyor
Cevap sahibi+1 yılAlmanya'da ki Türklerle Türkiye'deki TL araplarin nüfusunu bir karsilastirsan mı? Herneysen üslubuna bakınca yaşadığın akıl tutulmasına şaşırmıyorum. Daha fazla yazmana gerek yok. Meşgul etme bizi. Bir gün aydınlanman dileği ile , sevgiler 🙏🏻
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyakta gitmek, asiri sesli konusmalari normal konusma tonu bile bana fazla geliyo cunku ve insanlara temas etmek. Sacima koluma herhangi bi yerime parmak ucuyla bile temastan nefret ediyorum. Okbm var
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılani frende herkesin birbirinin üstüne yuvarlanması
20 Yorumla
+1 yılYüksek sesle telefonla konuşanlar, eli kolu rahat durmayanlar, ter kokanlar..
21 Yorumla- +1 yıl
Taciz mi ediyorlar
+1 yılAyakta yolcular oluyor. Normalde ileri geri hareket etmeye yer olmuyor. Bir de hâlâ ileri gidin, yok geri gidin muhabbeti yapıyorlar. İnsanı sinir basıyor. Olmayan yere acaba nasıl gidelim? Mal mıdır nedir diyen?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sigarayı g**tüyle içmiş birinin yanıma oturması
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılYıllardır kullanmıyorum ve hakkında hiçbir şeyi sevmiyorum
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyakta kalmak... kadın erkek tıklım tıklım ki koltuk altları ter kokan insanlar
10 Yorumla
+1 yılbazıları deodorant parfüm duş almak kisisel temizlik diye bisey bilmiyor bundan tiksiniyorum
10 Yorumla
+1 yılYüksek sesle konuşanlar,
Ter, sigara kokanlar,
Dik dik bakan insanlar,
Yer vermemi bekleyen orta yaşlı insanlar,
Otobüs dolmasına rağmen hâlâ şöförün yolcu alması vs vs00 YorumlaAile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. Ter kokan insan bagiran dayi aglayan bebek sacma sacma konusan ergen grubu kalkmam icin gozumun icine bakan yasli teyze
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet birde taciz olayı eklenince çekilmez bir hal
+1 yılkaç aylık banyo yapmamış leşten öte kokan gelir burnunun dibinde durur ve aşırı kalabalık gidemezsin bir yere işte bu acıya katlanmak :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Rahatsızlık verici durumla karşılaşmıyorum sadece kapı önünü kapatmaları biraz rahatsız verici o kadar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOtobüsün aşırı dolu olması
Dik dik bakan kişiler
Bağırarak konuşanlar (özellikle telefonla konuşurken bağırırlar)00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek olarak erkeklerin yaya yaya oturmasından nefret ediyorum ve bu nedenle hep ayakta gidiyorum. Ben böyle hissediyosa Kadınlar napsın?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbelki 20 senedir kullanmıyorum otobüs falan
uçakta ise insanların anlayışsızlığı kabalığı ve kendilerini düşünmelerinden nefret ediyorum00 Yorumla Ayyy korkuyorlar bacım kokuyorlar yaaa bir insan duş alır olmadı bir koku sık yaa.. mahvoluyirum resmen ben kokuya hasssasim
00 Yorumla
+1 yılTer kokusu, sonuna kadar açık kulaklık sesi
31 Yorumla
Soran+1 yılZ kuşağı 😀😀😀
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı parfüm ve ter kokusu ve benim ayakta yolculuk yapmam 😂
10 Yorumla
+1 yılDeodorant kullanmayan, kulaklıkla yüksek ses müzik dinleyen ve sakız çiğneyene denk geldim bi kaç sefer ağzının üstüne vurasım geldi toplumda uyum sağlamayanları sevmiyorum canım geliyolar bana
10 Yorumla
+1 yılTer kokusu, yüksek sesle konuşanlar, dik dik bakan sapıklar.
10 Yorumla
+1 yılen uyuz olduğum şey bacaklarını açarak oturan kardeşim
01 Yorumla- +1 yıl
dal*lamalr
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela taşıta binmeden önce, sigaradan son bir fırt alıp, o iğrenç sigara kokusunu taşıta taşıyanlardan nefret ediyorum. Medeniyetini yitirmiş kişiler canımı sıkıyor...⚡
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeodorant kullanmayan insanlar, bağırarak telefonla konuşan insanlar
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBağıra bağıra konuşma, gülüşme ve küfür etme...
00 Yorumla
+1 yılBu resim olmamış, bu resimde Cüneyt Arkın abimiz ile Gülşen Bubikoğlu olmalıydı🙈😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. İnmeyecek olmasına rağmen kapı çıkışlarını işgal eden tipler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPahali olmasi 😂 15 lira. Isranbulda kuzenime gideceğim.
1 otobus 15+ 1 metro 15+ 1 marmaray 30= 60 lira bunun dönüşü de var. 120 oluyor03 Yorumla
Soran+1 yılEvinden çıkma 😀😀😀
Cevap sahibi+1 yıl😂Işte öyle de hayat geçmiyo
Soran+1 yılEvet 😀😀
+1 yılSigara içenler, baharatlı kokulu yiyecek yiyenler, deodorant kullanmayanları demiyorum bile, bağıra bağıra sohbet edenler
10 YorumlaKendini bana yaslayan olgun kadınlar
16 Yorumla
Soran+1 yılKesin oyledir
Soran+1 yılYüzde 85 kadın 10 erkek haklısın
Soran+1 yılYüzde beş toplu taşıma kullanmayan ahmak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana yaklasmicaklar huylanirim
219 Yorumla- +1 yıl
tıka basa otobüste uzak durmak imkanı var mı
Cevap sahibi+1 yılBanane yaa
- +1 yıl
hani senin bu isteğin herkes için geçerli gerçi fortçuları saymazsak
Cevap sahibi+1 yılFirtcu ne
Cevap sahibi+1 yılSapikmi
- +1 yıl
evet hani sağdan soldan bi şekilde dayanmaya çalışan odunlar
Cevap sahibi+1 yılHmm 😊
- +1 yıl
Bu arada huylanırım derken nasıl bir durumdan bahsediyorsun. (korku, tiksinti, çekingenlik...)
Cevap sahibi+1 yılHepsi
Cevap sahibi+1 yılTikim tutuyo
Cevap sahibi+1 yılTik var gicik oluyom
- +1 yıl
hmm anladım peki sohbet ve cevaplar için teşekkürler. İyi günler belki yine denk gelir laflarız :)
Cevap sahibi+1 yıl😊😊
- +1 yıl
hmm tik derken normal şu parmakla falan dokununca küfür falan edenler gibi mi?
Cevap sahibi+1 yılParmakk
- +1 yıl
yani denk geldiğim parmağını özellikle yanlarına falan uzatınca küfür falan eden kişiler
- +1 yıl
koltuk altı ve karın bölgesi
Soran+1 yılOtobüs doldukça oseyler oluyo
- +1 yıl
yani otobüs dışında dışarda özellikle yapanlarda var sırf tik olmasından dolayı
+1 yılHavasızlık, ayakta gitmek..
12 Yorumla
Soran+1 yılTskkk
- +1 yıl
İnşallah teşekkür ettin.. 😄
- Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşüp koklaşan çiftler
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılMilletin kalk der gibi gözümün içine bakması
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece kendini düşünenler. Kendisi rahat olsun gerisi önemli değil tarzında takılan insanlar.
10 Yorumla
+1 yılAğzı kokan insanlar ve ayakta uzun süre gitmek
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 686 cevap paylaştı.
s +1 yılBağırarak konuşulması.
10 Yorumla İnsanların kokusu.
10 Yorumlayüksek sesle konuşanlar
10 Yorumladeodorsnt kullanım oranının eksiler de olması
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğzı kokanlar saygısız gençler ayakları kokan amcalar vs vs
10 Yorumla
+1 yılYaklaşık 10 yıldır kullanmıyorum nasıl bir şey o
10 Yorumla
+1 yıl+30 hanımların yapışması genellikle koltukta ve arka köşede
00 Yorumlasabahın köründe bile insanların zehir gibi ter kokması
00 Yorumla
+1 yılTer kokusu 🤮
13 Yorumla
Soran+1 yılDimi deodoran icat olunmamiscadina
- +1 yıl
Aynen bak yine aklima geldi cjdjd
Soran+1 yılEvet haklisin
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yanımdakilerin telefonuma bakmaları
01 Yorumla
Soran+1 yılMeraklı cok
Amcalar beni cok rahatsız ediyor cok boş hepsi
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıp rahatsız ediyor
Oturamamak
Dik dik bakanlar
00 Yorumla
+1 yıl65 yaşındaki gezintici yaşlılar
00 Yorumla
+1 yıltelefonla yüksek sesle bir şeylerin izlenilmesi
00 YorumlaKötü kokan birisiyle yanyana oturmak 🖤
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl2 metreden buram buram ter kokan amcalar.
00 Yorumla - Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat