Benimki sanırım telefon konuşmaları. Gerçekten sinir ediyor beni. Senin görümcenle yaşadığın saçma sapan olayları bacına anlatırken tüm minibüse de duyurmak zorunda mısın teyze ya?

Benimki sanırım telefon konuşmaları. Gerçekten sinir ediyor beni. Senin görümcenle yaşadığın saçma sapan olayları bacına anlatırken tüm minibüse de duyurmak zorunda mısın teyze ya?

Ter kokusu engellebilecek bir şey değil. Sonuçta herkesin maruz kaldığı bir durum... En rahatsız olduğum konu ise, grup halinde gezmeye giden ve iş çıkışlarında dönüş için toplu taşımaya binen yaşlılar. Birisi yer verse diye gözleriyle bakarken, dır dır da ediyorlar. Düşünmüyorlar oturan kişiler yorgun mu diye iş çıkışından sonra...
yer olmadığı halde 1 adım daha isteyenler
Ter kokusu bağıran çocuklar tip tip bakan değişikler her an kavga çıkarmaya müsait ve her şeyden şikayet ederek sohbet etmeye çalışanlar ya tek istediğim adam gibi varacağım yere gitmek ama bunlarla bir arada olunca sinir oluyorum
Kulaklık dinliyorum olur olmadık dayı ve genç kavgaları o yüzden otobüs falan tercih etmiyorum metro daha iyi
Cevap
11Cevap
Yüksek sesle konuşmaları
Uzun süredir topluma taşımayan binmeyen biri olarak en son 1 sene önce ölümden kıl payı ile döndüğüme halen inanamıyorum.
Gerçekten yalvarma mı duydular yardım ettiler.
Burnunu kurcalayan yanında insan olduğunda dahada maden kazan hapşırıp elinin şeyiyle tutunan vs
Bağıra bağıra telefonla konuşanlar
Üzerimize soluyan herhangi biri
bide bağıriyor ibnler
Kalabalık
Anira anira Telefon konuşmaları
Şunu uzatırmısın demeleri
Telefon konuşmaları ve pis kokan insanlar
Yanaşan kızlar..
Burnum çok hassastır kokulardan rahatsız olurum
Benim çok fazla yapışık durmaları
Birinin dayamasi tabiki de tatlim:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?