benim en nefret ettiklerim
ter kokanlar :( ve otobüs tamamen dolu olduğu halde kapıyı zorlayıp girmeye çalışanlar bir de utanmadan boş yer var arkaya ilerleyin diyorlar 😌
benim en nefret ettiklerim
ter kokanlar :( ve otobüs tamamen dolu olduğu halde kapıyı zorlayıp girmeye çalışanlar bir de utanmadan boş yer var arkaya ilerleyin diyorlar 😌
dolu otobüse bindik diye yüz göz yapanlardan nefret ederim. biz çok meraklıyız sanki keyfimize dolu otobüse biniyoruz. yüz göz yapanların zamanı değerli de bizim değil mi.
onun dışında mazot kokusunu sevmiyorum. bu nedenle hem şehir içi hem şehirler arası yolculuklarda tren tercih ediyorum
ben gerçekten kolunu kıpırdatmayacağın kadar dolu olduğu halde ve bunu görüp kapıyı zorlayanlara kızıyorum. adım atacak yer yok bunu görüp niye binmeye çalışıp da zorluyor. sonuç olarak hem binemiyorlat hem de bizim vaktimiz çalınıyor. daha önce bu şekilde kapıyı kırdılar ve servis iptal oldu bunlar yüzünden sonra 2 saat yeni otobüsün gelmesini bekledim. kızmakta haksız değilim bence
ama ikimizin bahsettikleri çok farklı şeyler. ben "dolu otobüse bindik diye yüz göz yapanlar" dan bahsediyorum. sen otobüse binemeyen hatta binmeye çalışırken kapıyı kırıp milletin zamanını çalan insanlardan. farklı insanlardan bahsettiğimizden ikimiz de haklıyız
Cevap
7Cevap
sırt çantası taşıyıpta yokmuş gibi hareket edenler o çantayı bir taraflarına sokmak istiyorum😂
ne yapalım sırt çantamızı aa
İnsansız hava aracını bilmiyorum ama toplu taşımalar havasız insan aracı o yüzden hiç sevmem 😅
Araba var krallar gibi istediğim yere gidip geliyorum
O yüzden dolmuşa binmeyi sevmiyorum. Tramvay veya otobüs
Sen ter kokarken biz bişey diyor muyuz ?
ben ter kokmuyorum :D üstüne alındığına göre yaran var gocunmuşsun
Sen öyle zannediyorsun. Ne zaman yanımdan geçsen ben ter kokunu alıyorum.
hshah komik şey seni
Hiç komik değil. Burnumun direği kırılıyor her seferinde.. Bir şu kullandığın çiçekli parfüm. .. Ter kokunla karışınca, tropikal orman gülü gibi kokuyorsun :)
Hangi ilin otobüsünden bahsediyoruzz
Sıkışık olup erkeklerle temas etmek zorunda kalmak
kesinlikle. bir de bu durumdan yararlanmaya çalışan oevlatları :)))
Aynen
Hala toplu taşımaya biniyor olmam.
ter kokusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?