Beni rahatsiz eden bir erkek var ama elimde kanti olmadığı için bir halt yapamıyorum yardımcı olur musunuz?

Taciz değil ama tacize az kaldı. Hal hareketleri, bakışları, sürekli arkamda sağımda olup beni dikizlemesi vs. Çok rahatsız edici. Önceden normal arkadaştık. Bende rahatsız olduğum için uzaklaştım. Sebebini sordu. Açıklayamadım bazı şeyler beni rahatsız ediyor. Böyle olması gerekiyor mesafe koyuyorum dedim. Bunu dememe ve sevgilim olduğunu bilmesine rağmen hala herkese benden hoşlandığını söylüyor. Zaten küçük bir kurumda çalışıyorum. Adımı çıkaracak diye korkuyorum. Aynı otobüse biniyoruz birde. Ne yapacağımı bilmiyorum. şu an pek detay veremeyip, duyguyu da size tam geçiremedim çünkü uzatmak istemiyorum. Nasıl bir yol izleyeceğini bilmiyorum. Onu görünce sesim titriyor elim titriyor korkudan. Çünkü vok psikopat takıntılı. Ben bu kişiye gidip kötü bir laf dersem her şey mahvolur başıma daha da büyük bela alırım. Güzelce de uyardım. Rahatsız oluyorum bu tavırlarından dedim hala devam ediyor. Tamam biraz toparlandı ama hala bakışlar, çevremde kuyruk gibi gezisi falan Aynı. Ne b0k yiyeceğim bilmiyorum
Beni rahatsiz eden bir erkek var ama elimde kanti olmadığı için bir halt yapamıyorum yardımcı olur musunuz?