Benden cok hoslanan ama guvenemedigim erkekten onu cok uzmeden nasil ayrilabilirim?

Merhaba bir seneyi gecen bi iliskim var kendisine basta cok hayranlık ve ilgi duyuyordum kendisinin bana cok yalanı oldu ögrendim 6 7 ay gibi bi sğre gecmisti ayrılamadım devam ettim dahasında gene yalanlar sürdü başkalarıyla birlikte oldu yazdı bi sekilde devam ettik birince senede kendisiyle tatile gitmek istedim para durumunun müsait olmadığını söyledi ben de ortak ödeyelim dedim gittik geldik neyse daha sonra gene yalanları cıktı ayrılmak istedim bana bağlandığını sevdini tatilde bana asık oldunu söyledi oysa bir senedir ztn sevgiliydik ve Şu an bana tapıyo desem yeri ama bana yaptığı hatalar kolsy drgil benimde hatalarım oldu ama bana sahip çıkan ciddi gören bi erkek yok tu aksine takmayan erkek vardı yoksa ben ınu kimseye degismezdşm Şu an bana çok ilgili sevgili gözğ benden baskasını görmğyor hatalrı konusunda tatilde benim para derdinde değil sevdigimi görmüs orada kalbine girmisşm kendime baglamısım bu sekilde konusuyor bende ilk defa tatile gittim onla mutlu olmak istedim bu yüzden gittim ama herseyi ortak ödemeye basladıgımızdan beri bana bu şekilde davranıyor sorun gene oara konusu değil tabi o 10 harcıyorsa ben 1 2 harcıyorum kesinlikle sorun para degil benim gözümde ama bana yaptıgı hatalar beni zamanla uzaklastırdı evt ben seviyorum ama ne bileyim kendi hayatımı kurmam için ondan uzak olmam gerektini hissediyorum onla gezmeyi seviyorum onla mutluyum ama ona sevgimin azaldını hissediyorum bi sözümle hatamla aglayan bi insan. Bu adam 35 yaşında kimseye aglamam bu kolay değil diyen biri bana cok sevgi gösteren biri ama yolda birini görse döner bakar ben baktın diyince gözümü kapatayım diyen bir erkek bana sevgisi var ama bu sevgi ciddi bir sevgi olarak gelmiyor bana sonunda onla bi yere gelemeyeceksem zamanımın bosa gectini hissediyorum kendi hayatımı kurmam için ondan uzak kalmanın iyi olacağını düşünüyorum ama onuda üzmek istemiyorum kesinlikle ben seviyorum ama onla gelecegim olmadınu bildim halde devam etmek garip geliyor güvenmedin halde devam etmek seviyormu süpesiyle devam etmek zor bi duygu sevse bile onla gekecegimin olmaması bana göre beni seviyor ama bu ask degil ben ayrılırsam onu üzmüs olmak istemiyorum

Benden cok hoslanan ama guvenemedigim erkekten onu cok uzmeden nasil ayrilabilirim?