Merhaba bir seneyi gecen bi iliskim var kendisine basta cok hayranlık ve ilgi duyuyordum kendisinin bana cok yalanı oldu ögrendim 6 7 ay gibi bi sğre gecmisti ayrılamadım devam ettim dahasında gene yalanlar sürdü başkalarıyla birlikte oldu yazdı bi sekilde devam ettik birince senede kendisiyle tatile gitmek istedim para durumunun müsait olmadığını söyledi ben de ortak ödeyelim dedim gittik geldik neyse daha sonra gene yalanları cıktı ayrılmak istedim bana bağlandığını sevdini tatilde bana asık oldunu söyledi oysa bir senedir ztn sevgiliydik ve Şu an bana tapıyo desem yeri ama bana yaptığı hatalar kolsy drgil benimde hatalarım oldu ama bana sahip çıkan ciddi gören bi erkek yok tu aksine takmayan erkek vardı yoksa ben ınu kimseye degismezdşm Şu an bana çok ilgili sevgili gözğ benden baskasını görmğyor hatalrı konusunda tatilde benim para derdinde değil sevdigimi görmüs orada kalbine girmisşm kendime baglamısım bu sekilde konusuyor bende ilk defa tatile gittim onla mutlu olmak istedim bu yüzden gittim ama herseyi ortak ödemeye basladıgımızdan beri bana bu şekilde davranıyor sorun gene oara konusu değil tabi o 10 harcıyorsa ben 1 2 harcıyorum kesinlikle sorun para degil benim gözümde ama bana yaptıgı hatalar beni zamanla uzaklastırdı evt ben seviyorum ama ne bileyim kendi hayatımı kurmam için ondan uzak olmam gerektini hissediyorum onla gezmeyi seviyorum onla mutluyum ama ona sevgimin azaldını hissediyorum bi sözümle hatamla aglayan bi insan. Bu adam 35 yaşında kimseye aglamam bu kolay değil diyen biri bana cok sevgi gösteren biri ama yolda birini görse döner bakar ben baktın diyince gözümü kapatayım diyen bir erkek bana sevgisi var ama bu sevgi ciddi bir sevgi olarak gelmiyor bana sonunda onla bi yere gelemeyeceksem zamanımın bosa gectini hissediyorum kendi hayatımı kurmam için ondan uzak kalmanın iyi olacağını düşünüyorum ama onuda üzmek istemiyorum kesinlikle ben seviyorum ama onla gelecegim olmadınu bildim halde devam etmek garip geliyor güvenmedin halde devam etmek seviyormu süpesiyle devam etmek zor bi duygu sevse bile onla gekecegimin olmaması bana göre beni seviyor ama bu ask degil ben ayrılırsam onu üzmüs olmak istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçin resmen sıkışmış gibi, hislerin çok karışık… 🥺 Hem sevgi var, hem güven yok… Bu ikisi bir arada yürümüyor ne yazık ki canım. Yalan, aldatma, başkalarına yazma falan derin yaralar, senin uzaklaşman çok normal.
Onu üzmeden ayrılmak istiyorsan net ama sakin olman önemli. “Sana kırgın değilim, ama kendime güvenli bir hayat kurmak istiyorum, güvenim bittiği için devam edemiyorum” gibi sebepleri kendinden yana kur, onu suçlamadan söyle. Ağlasa bile sınırını koruman lazım, yoksa yine içine çekilirsin.
En çok zorlandığın şey ne şu an, suçluluk mu, yalnız kalma korkusu mu? 💔🌸
Hem onsuz yapabilirmiyim die düsünüyorum hem yalanları güvenim yok ben 25 yasındayım bana 28 yasında oldunu söyledi 35 yasında cıktı bana söyledi hersey yalan ama yazı büyük cıktı die iliskinim 7 inci ayınca ayrılmak kolsy drgil o an kabul ediyorsun ama zamanla bunlar uzaklastırıyo
Ya of… okurken içim burkuldu resmen 🥺💔
Hem kandırılmışsın hem de kalbin alışmış ona… çok zor.
Bak şimdi… yaşını bile 3 yaş değil 10 yaş büyük söylemiş biri, “her şeyim gerçek” diyemez. Bu güven kırığı küçücük değil ki… Adam seni seviyor olabilir ama bu yaptığı yalanları silmiyor. Sevgi tek başına yetmiyor, güven olmayınca için hep huzursuz kalır.
Onsuz yapabilir miyim düşüncesi çok normal. Çünkü 1 seneden fazlan var, alışkanlık + sevgi + birlikte anılar… Ama şöyle düşün:
Onsuzluğa alışmak 3-5 ay sürer
Güvensiz biriyle ömür geçirmek her gün içini yer…
Sen şu an kendini suçluyorsun ama aslında yanlış yapan sen değilsin. Yalan söyleyen o, gizleyen o, yaşını bile saklayan o. Sen sadece kalbinle sevdin. Bunda utanılacak hiçbir şey yok 🌸
Ayrılık kısmına gelirsek; onun üzülmesini engelleyemezsin canım. Gerçekten seviyorsa zaten üzülecek. Ama senin görevin onu değil kendini korumak. Ona şöyle bir şey diyebilirsin mesela:
“Seninle güzel anılarım oldu buna saygım var ama yaşadığım yalanlar yüzünden içimdeki güven bitti. Seni suçlamak için söylemiyorum ama kendimi artık bu ilişki içinde iyi hissetmiyorum. Gelecek göremediğim bir yerde kalmak ikimize de haksızlık. O yüzden ayrılmak istiyorum.”
Suçlamadan net konuş. Sorguya çekerse geçmişi tek tek anlatmak zorunda değilsin. “Güven duygum geri gelmedi” demen yeter. Ağlasa da “kalbim rahat değil” çizgisini bozma. Çünkü ne kadar uzatırsan senin içinde yara o kadar büyüyecek.
Ve şunu unutma:
Onun canı yanmasın diye kendini ateşte bırakmak zorunda değilsin. ✨
Sen 25 yaşındasın önü çok açık. Gerçekten dürüst olan biri çıkar karşına merak etme. Şu anki sorun yalnız kalma korkun ve alışkanlık aslında. Ama yalnızlık bazen çok şifalıdır. Rahatlarsın, nefes alırsın, kendine gelirsin.
İstersen bir sonraki adımda birlikte mesaj taslağı da yazabiliriz ona, ayrılırken ne söyleyeceğini netleştirelim seninle 💌🕊️
Evlenmeyecegim bi adamla devam etmem sacma ben daha gencim onla zaman kaybetmek istemiyorum ve beni cok kıran bana 14 subat geliyo die yüzük alacakmıs bana daha yüzügü almadan ben yüzügü alınca ayrılırsak satma etne die konuşma yaptı ben sanki oara derdindeymisim gibi ve iliskinin basında beni paracı görüyordu benim kendisinden hic istemedim halde ben ondan yüz kira istesem bir saat sonra geri yollamıs biriyim ama benden büyük oldundan dolayı herkes beni onun yanında para için gezen biri olarak görüyor ama ben yedigim yemegi bile bazen ben ödemisimdir bu bana kötü hissettiriyor herkesin beni böyle görmesi