Birinin hesabından para çektim haberi yokken ve şu an çok pişmanım. Kul hakkı yedim, tövbe etsem Allah beni affeder mi?

Bitane arkadaş sapık olan dayıları kandırıp onlarla kız gibi konuşup hesaplarının şifrelerini alıp alışverişini yapıp hepsini engelliyodu. Bana birgün gel şu dayının kartından sende istediğin alışverişini yap kartın şifresini atiyimda dedi, bende ona uydum adamın hesabından oyuna para yatırdım, keşke ona uymaz olsaydım... O anlık şeytana uydum birden. Adam bizim tanıdık, sapığın teki zaten kazandığı paranın haddi hesabı yok hep küçük kızlarla konuşup duruyo anlamaz durumu merak etme dedi, uydum arkadaşa bende bir miktar para yatırdım oyuna... şu an aklıma geldikçe çok pişman oluyorum, kul hakkı yediğimin de farkındayım. Adamı bulup helallik de alamam, onu yapmaya yüzüm bile yok. Tövbe edip Allah'tan af dilemek istiyorum, ama beni affetmezde cehennemden çıkarmazsa diye çok korkuyorum. İçten bir şekilde af dilesem bile, kartından para çektiğim adamla konuşup helallik alamicam için yinede affetmez Allah heralde beni. Sizin düşünceleriniz neler? Cidden çok pişmanım şu an bir anlık şeytana uydum.

Birinin hesabından para çektim haberi yokken ve şu an çok pişmanım. Kul hakkı yedim, tövbe etsem Allah beni affeder mi?