Ben 30 yasindayim o 63 yasinda. yas neden bukadar sorun? Yani onunla evlenmek istiyorum, cinselik filanda umrumda degil. Onu seviyorum evlenmek istiyorum, illerde nolursa olsun oda umrumda degil. Fakat annem bu konuyu cok sorun yapiyor, babama zaten soyliyemedim. Annem diyoki daha hic evlenmedin, bosanmis ayrilmis cocuklu biriyle vede 33 yas farki biriyle evlenirsen hakkimi helal etmem diyor. Iyide seviyorum, zaten adam yakalaninca esinden bosandi, hem o benim ilkim, yani yedi senedir onunlayim, aramizda nikah bile kiydik. Birakmayi denedim olmuyor, bu durumu anneme nasil anlatirim? laflari agzima tikiyor, hemen strese giriyor, intihar filan ederim diyor cikamiyorum, bu gidiste ben intihar edecegim ozaman gorecek ama ahiretimi dusunuyorum oyle birsey yapamam. Ne yapiyim ben?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
😁😂😀 senin sevgin adamın ölünce kalacak para sevgisi bence
Parasi olsa Şu an parasindan bahsediyo olurdum. Afamin parasi yokki daha bugun benden borc aldi ay sonunu getiremedigi icin. Sevdigim icin yaparim, gerekirse paramida paylasirim, herseyim onun olsun, yas farki yuzunden hep cikar olcak diye birsey yokki, bazen insan yasitinin bile parasini harcayim somure biliyor, bizimkisi para meselesi degil. iyi ki parasi yok, yoksa para icin sancakti herkes, para degil gercekten seviyorum bunu nasil ispat ederim? Ne yapiyim ben?
bence senin uykun kaçmış can sikintisindan troll soru sorup kafanı dağıtıyorsun 😀😂😁 hadi iyi geceler ol gulmeler sana
Trolmu? Trol degil, trol olsa bukadar sorulari yanitlamak icin , sorunu cozmek icin cabalamazdim, uykun kacti evet oda bu durumun icinden cikamadigim icin canimi * uyuyamiyorum, gerci sen yasamadigin icin trol sanman normaldir, sonucta sana garip gelen hersey trol olarak gozuke bilir, demekki hayatin cok normal geciyor senin ama oyle olmayan hayatlarda var
😁😂😀 evet hayatım normal geçiyor bu hayata geldiysem hiç biseyi kafaya takmam geri dönüşüm kutusu yok aşk ve sevginin sadece yatak olduğunu bildigim için sen yollarda yürürken ben geliyordum ;) ve evet burada troll soran çok kişi olduğunu mavilikten pembelige terfi etmiş erkekler olduğunu herkes biliyor neyse ;)
Ölünce görürüz neden bu kadar sorun yaş
#Mirliva
Annen haklı deden awk o senin biraz mantıklı düşün hadi 45 50 olsa belki sende b*kunu çıkarmışsın
😂🤣🤣hahaha niye boyle anlatiyon ya😂🤣iyide bende otuzum cokta genc degilimki, cokmu fark var? Napacam 😂 ama herseyi yasadik adimda cikti onla geri donememki, hem sadece o degil, olmadi onsuz yapamadim, dengem bozuldu onsuzluk bana yaramiyo, cok sinirli oluyorum, herkese satasiyorim. Yani bilmiyorum sonunda ters birine denk gelecem sonum olacak
Yaşına göre bak
Seviyorsan ilgin varsa yaşlılara daha iyi gelecekse evlen hiç evlendiğin sende bugüne kadar
Yok evlenmedim. Ama gercekten seviyorim ve ilgim var, yani yasli insanlar daha sempatik oluyor, simdiki gencler gibi, sinirli, anlayisiz, asabi olmuyorlar, bu herseyi olgunlukla ve anlayisli karsiliyor, kahvaltiyi beraber hazirliyoruz, kavga etmiyoruz iyi geviniyoruz, hatta yaptigimda kizmiyor olgunlukla karsiliyor. Genc olsa hata yaptigimizda bagirir cagiriz, kirar dokeriz, ama o beni kirmadan beni uyariyor, yani farkli olgun oldugu icin bilgili, cogu seyi daha iyi biliyor, dinliyor, seviyor, anlayis gosteriyor, ev islerine yardim ediyor, yani bana muhtac degil agir birsey yapsam beni birakir. Ama oyle bir yanlisim olmadi ona karsi. Yani karakterine asik oldum acikcasi. Oda benim karakterimi sevip asik oldu. Onun o durust karakterine burada cok kisi asik oldu, ama o beni secti, cunku durust insani bulmakta zor, okadar sesiz ve pasif bir insanki, yani eski karisi bile bunu eziyordu. Ben onu ezmek icin almadim, yani boyle bi insan iyi biri oldugu icin ezilmeyi hak etmiyor, kimse hal etmiyor, boyle birini kaciramazdim zaten pesinden kosanda cok oldu. Kadinin biri hatta bu boyle iyi biri oldugu icin bunun senelerce pesinden kostu. Hatta esine bile direkt yuzune dediki hayatimda baska biri var dedi, bunu kimse yapmazki? Baskasi olsa senelerce esinden saklar. Bu soyledi, boyle olmaz dedi, bosanmamiz lazim sanada haksizlik olur sonrasinda zaten bu konu her seferinde hep acilir aramizda tartisma olur dedi. Hem bizi zorla evlendiler bunu sende biliyorsun dedi, senelerce denedik ama olmadi dedi. Herseyi soyledi. Hicbirsey saklamadan. En bastan soyledi. Yani bilmiyorum?
Tamam tamam ben seni aladım uysal sakin biri oluyorlar çoğu yaşlı her şey para değil evlen kimseyi dinleme kendi yaşıtların sıkıntılı Kadın dilinden anlamıyorlar takıntılı oluyorlar yani sen yanında olgun gösteriyorsun küçük mü yaşına göre
sen durumu cok iyi anlamissin, ben buyuk durmuyorum😂dursam keske yasima gore cok kucuk duruyorum, oda aslinda sorun😅 yani yirmis yasinda gibi duruyorum genelde beni yirmi yasinda saniyorlar, bende anlamiyorum, ama olgun davraniyorum, ama gorunusten dolayi genc saniyorlar, oda zaten yasli durmuyor, biraz yasli duruyor, kimseyi dinlemeyimde annemi ikna edemiyorumki?
Sen masum sakin sessiz Kadına değer veren birine ilgin var anladım seni 63 yaşındaysa yaşlı olması normalde yaşlılara da ilgin var mı yoksa bu Yaşlı adamdan sonra ilgin oldu
Sen anneni dinleme evlen direk oda istiyorsa
Erkeklere kiranmi girdi kizim
😂 kiran girdi evet karakterli erkek bulmak cok zor:) aldatmayan, alkol sigara kulanmayan, kumar oynamayan, gece disarlara cikmayan, kara kiz pesinde kosmayan, madde kulanmayan erkek bulmak cok zor:) ustelik kadin ev isi yapacak dusunceside yok onda, hergun kalkiyo ev islerini beraber yapiyoruz, bazen ben yorgun olunca kendi yapiyor, yani boyle birini daha nerde bulcam ben? Hic bir kotu aliskanligi yok, bi tartismada sesinide yukselmiyor, agzinda kufurlu biblaf bile cikmadi buzamana kadar, nasi buluyum boyle bi insani soylermisin?
Lam hunlar bendede var beni bulan niye yok 1.90 lik biriyim bide tobe tobe
Dogru insana demekki denk gelmemissin, eger dogru insana denk gelirse kiymetini cok iyi bilir, benim gibi birakamaz seni, buzamana kadar hep yanlis insanlarla karsilasmissin, yanlis insanlar kullanir kullanir birakir sonunda yapa yanliz kalirlar, ya da korkan insanlarla kadinlar genelde erkeklerden korkarlar kotu cikacaklar diye, vede yani genelde bu sekilde oldugunuzu dusundugumuz icin cekimser oluyoruz. Belki oyuzden karsilasmadin, yani boyle saydigim gibi biri oldugundan korktuklari icin belkide yaklasamadilar, cunku alkol sigara iciyosa, zamanla cok ictiginde bagirmaya cagirmaya kirmaya dokmeye baslar kadinalr korkuyor heleki bak neler neler olurken normal degilmi? Ama iyi insana denk gel kadinalrinda artik ciddi olmayanlari cogaldi devir yuzunden, erkekler kadinlarida kendilerine benzetti artik, hatta gecmeye basladilar kadinlar erkekleri, dogru insani bulursan seni asla birakmaz seni cok ama cok sever
Artik yaklasiliomuki
Enişteye baston mu olmak istiyorsun hajsöd
Gerekirse onuda olurum:) yeterki benle olsun
Hem o baston dedigin, herkese olabilirki, 25 yasinda dahi dustugunde kirilan kemigin, ya da kaza yaptiktan sonra bastonluk olabilirsin :) 90 yasinda hala sapa saglam olanlarda var nadirde olsa hayatin ne getircegi belli degil
Çok mu malı var jdjd
Hee karun kadar zengin😂🤣 ya mal mulk olsa insanin tahamulu biter mal mulk icin kimseye katlanamam, heleki sevmedigim biriyse. Seviyorum onu, mali mulkude yok, ama benim durumum zaten normal neden mal mulk pesinde oluyumki, ona yardim ettigimde oluyor. Yasi buyuk diye sevemezmiyim ayni yasta olsam ne degisecektiki ayni seyi yine sorarmiydin ozaman?
33 yaş farkta çokmuş be
:( napiyim seviyorum, cokmu sorun, herkes sorun yapiyo cok goze batacak dimi, dugun bile yapsak goze batacak olay olacak dimi? Napacam ben?
Bence aşırı çok
Sence cokmu kizarlar annem kabul etmicek gibi duruyor? toplumfa kabul etmicek, ama sosyal medyafa artik yasi sorun etmiyorlar insanlar hep paylasiyor, sorun olucak degilmi? Napacam ne dicem, seviyorum desemde kimse inanmicak ya parasi icin ya da baska birsey icin diye insanlar anlayis gostermicrk, nedenki insan bazen daglar kadar yas farki olan birinede sevebiliyor cikarsiz, hem cikar olsa her yasta olabilecek birsey, neden cikar icin olsunki, seviyorum, ama bunu nasil kabul etiririm? Hem aileme hemde topluma? Kendime olan guvenim sarsiliuor bu durum yuzunden ne yapcagimi bilemiyorum, onsuzlugu secsem toplum icin kendi mutlulugumu harcamis olcam, onu secsem toplumun hep karsi cikmalarina marua kalcam. Ne yapiyim?
İstediğini yap toplum her zaman konuşur. Toek yapacağın şey kimin ne dediğini takmamak. Eğer evlenirsende bir gün aylen anlar ne kadar sevdiğinizi bir birinizi affedicek bence başta kızsalarda
Annemi kirmaktan korkuyorum, psikolojik sorunlari oldugundan koekuyorum, yoksa toplumu zaten taken yok, annemin tepkileri hep asiri fazla oluyor, nasil ikna ederim o ikna olsa ben zaten hemen bugun bile evlenirim
Getir adamı tanıştır
Adam ölünce ne yapican awk
Ölunceye kadar yaninda oluyum benim icin yeterli, sonrasinda evlenmicem yanliz yasicam,. Onunla oluyumde gerisi onemli degilki yeterki onun son anlarina kadar bile yaninda oluyum onunla mutlu oluyum
Gece gece nerden aklına geldi bu
Anneme soylicemde konu beni uyutmuyu canimi *, seytan diyoki, git soyle, anne ben bu adami seviyorum, onunla olcam evlencem yeter artik diyesim var yapimi oyle birsey yuregine inermi?
Ciddi misin bu konuda