Üstelik sakar, enayi ve gevezeyim sulu göz olmam cabası etrafımdaki insanlar çok kusursuz güzeller, akıllılar, mutlular, şanslılar, seviliyorlar öf ya
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öyle değilsin ama öyleymiş gibi hisetirir vesvese aklındaki olumsuz düşünceler Asla gerçek olamayacak
Öyleyim ama enayiyim valla billa
Asla öyle değilsindir
Valla ya off bana enn büyük kazığı atan insanları affettim yanlışlıkla of ya of ben çok safım ya
Bir dakkakika
Asıl saflık koru körüne kötülük yapandır
Asıl uyanık olan kötülüğü bildiği halde iyilik yapandır
İlk kez uyanık çıktım jdkfkhb
Yaptığın iyiliği unut allahtan bekle gördüğün kötülüğü unut Allaha birak
Amannn yaptığım iyilikler zaten Allah için yapıyorum yoksa bana geri dönmüyor hatta birine ne kadar iyi davranırsam o kişi dahada kötüleşiyor o yüzden zaten iyiliği unutuyorum Allah için yapıyorum Allaha bırkatım zaten yoksa ben bu kafayla kin, intikam vs yapamam
Ama Allah cidden çoook büyük onu seviyorum sıkı sıkı sarılasım geliyor çünkü çoğu zaman beni hiç kırmıyor dualarımı cevaplıyor
Çok güzel düşüncelerin var
Neden karamsarsin? Neden olumsuz düşüncelerin var?
Çok kötü şeyler yaşadım her halt gelmese bile zor zamanlardan geçtim özgüvenim çok pis zedelendi yoğun bakım kolidorlarında, umutsuzlukla, kötü insanlarla dolu geçti 2023 deprem zaten kötüydü bitsin artıkın bu yıl
Senin için sorun olmayacaksa anlatirmisin
Güzel düşün güzel dua et umudunu taze tut
Yalnız değilsin :)
Kova burcusun sen galiba
Yok oğlak yıkık bir oğlak
O da kardeş burç be gel sarılalım 😅
Jxkxkfd gel sarılalım
Takılma cano hayatin ne getircegi belli olmaz. Bir bakmis koclara gelin gidiyorsun. Hepsinin agzi tot olmuş
Koçlar ne yapsın kız beni fndkkggkf ay güldürdün bir yandan ağlıyorum bir yandan gülüyorum off
Ben de yıllardır Sabancıları bekliyorum Çırağanda düğün yapmak için ama tık yok 😂
Hayat cano hayat. Bir deprem oldu evimizden barkimizdan olduk. Neyin ne getircegi belli olmuyor
Ben işin esprisindeyim tabi ama çok haklısın ne zaman ne olucağı cidden belli olmuyor. Allah hepimize kolay, güzel ve sağlıklı bir ömür nasip etsin
Geçmiş olsun cano çok üzüldüm rabbim sabırlar versin inşallah benim koç sabancı gibi uçuk hayallerim yok ki ne yapsınlar beni öyle aileler dkfkfhk ama yaaaa ulan hayat
Hayır bari azıcık uyanık olsam dizilerdeki sal ak kızlara kızarken onlar kadar sal ak oldum ya bari onlar gibi şanslı ve güzel olsam
Wala sal gitsin benimde umudum azaliyor gitgide. Formasyonda bitiyor. Artık üniversitede bitiyor. Yaw lanet olsun. Öabt'den de umudum yok. Gitti ogretmenlik hayalleri
Bende sınav senesindeyim okulum full zeki hele sınıfım ultra mega zeki moralim bozuluyor benden bir halt olmayacak gibi
Pmyo falan dene. Ya ben direk lisans mezunu olarak paem basvrucaktim kpss p3 puanim az dusuktu
Polis olamam ki kibar bir kızım ayrıca hiç benlik değil ailede çok var asla izin vermezler vs vs birsürü etken var pmyo olmamam için
Sozel iyise özel egitim yaz. Atamasi cok iyi
Ben sayısalcıyım
Daha iyi otur calis hocam. Tıp, dis hekimligi onlar olmazsa bak kadın yazilimci sayisi az. O taraflara yönel dicem ama ilgin var mı yokmu ne diyim
Kodlama biliyorum eskiden oun tasarlardım basit bir biçimde ilgim var daha 11 yaşındayken bobini yapmaya çalışırdım fakat zor ya çalışkan değilim hiç
Bence senin gibi cici bici narin kızlar. Masabaşı iş lazim 😅
Ay evet jfkfkckf hemşire falanda olabilirim severim yaşlı, çocuk vs vs
Valla bi arkadasta birey cok seviyordu. Cocuk gelisim okudu sonra kres gibi bisey acti iyide kazaniyor
Kaç kazanıyor mesela
Bi keresinde sordum bunun maliyesi vergisi isin icinden ciktiktan sonra 35-40 bin civari kaliyor diyodu. Ama cocuk gelisim sermayen falan yoksa bi halta yaramiyor
Sermayem yok valla ki sayısal ders gördük o kadar boşa gitmesin ebelik mebelik okumayayım da boşa gitmesin
Sayisal varsa zorla bence. Tıptır falan. Ha illa bedenen birseyler yapmak istemiyorum diosan psikoljiye yönel
Ay evet oha psikoloji tsm benlik zaten sabır taşı gibim bişeyim benlik ya psikoleji teşekkür ederim
Tamam o zmn bugunden itibaren basliyosun cano. Ben kaciyorum
Bende kaçıyorum cano kendine iyi bak seni çok sevdim Allaha emanet ol üzme kendini
Görüşürüz psikolog hanım. Allah gönlüne göre versin
Harikasın beybi
Allahım sağol parol öyle özgüvensiz hissediyordum ki anlatamam sende harikasın kanki
ne parolu ya varol
Sağol bebek gel msja
Yok sınav senemdeyim hiç değilse barajı geçeyim
Geçersin gel sen
Yok valla abiciğim birazdan silerim siteyi Allaha emanet ol kendine iyi bak
Hadi amaaa
Ne yani benle konuşunca ne olacak alla halla git başka kişilerle konuş ağaçla konuş, çiçekle konuş, böcekle konuş, duvarla konuş, balıkla konuş, ayıcıkla konuş...
Seninle konuşmak özel olurdu. Bekliyorum
Ne diyen özelden
Gel işte
Sen ekle ben yazarım
Neden böyle düşünüyorsun üzdün
Şanssızım, çevremdeki kızlar çoook güzeller, şanssızım ben hemde nasıl güneşli günde buz kütlesine çarpıp yamulurum, kuyuya düşerim vs vs çok sakarım çok enayiyim hiç kin tutamıyorum aptalım çünkü
Seni iyi hissettirecek birine denk gelmemişsin
Nickinden dolayı dertleşiyorum ya da ciddiye alamıyorum kusura bakma
İşte bunlar hep önyargı ☺️☺️
Ama kanka yani önyargı yapmayayım da ne yapayı ismini yürüyencinsellik koymuşsun jdkdkgkdh
Yaratıcılığına bile hayran olunur ☺️☺️
Manyak ya cjdkkgodg
Yaa benle konuşan hayat dolar ☺️☺️
Aynen knk
Niye öyle diyorsun ya
Yaa bir tek sen yaşamıyorsun bunu abartmamak lazım
Doğru dedin daha büyük derdi olan insanlar var daha kötü zamanlardan geçtim Allah büyük
Öyle değil herkesin derdi kendince büyüktür fakat
Bunu düşünerek sadece kendini soruyorsun stres yapmış oluyorsun değmez
Doğru dedin sağol
Maşallah sana
Niye öyle dedin ki