Ikimizde calisiyoruz 1 yillik evliyiz. Evlenmeden konustum. Senden baya destek bekliyorum dedim. Yani cok destek olamam ama elimden geleni yaparim dedi. O zaman bu iş olmasin ben boyle varsayimlarla ilerleyemem dedim.
Bu konu benim icin onemliydi cunku. orada birakip gidecek durumdaydim yapamam falan deseydi, evlenmezdik yani. Tamam hallederiz, yaparim dedi. Emin misin sonra sorun cikarma dedim tamam dedi.
Evlendigimiz ilk gun benden kahvalti bekledi. Bende yapmadım. Kahvalti etmeyecek miyiz dedi. Edecegiz bende seni bekliyorum dedim onu da mutfaga soktum beraber bir seyler hazirladik yedik. Ilk gunden itibaren bu seyleri yaptigimi gorup nasil olsa hallediyor kafasına girsin istemedim.
Kendisi harekete gecmedigi sürece geçmem evdeki isler konusunda. Ayni eve geliyorsak ikimizde yorgunuz. Allah bana kadinim diye ekstra güç yüklemiyor sonucta. Hatta erkeklere gore de daha narin varliklariz. Her seye yetisecek superwomen degiliz sonuçta.
Aksam yemegi icin beraber giriyorduk mutfaga Baktim cok basit isler yapiyor ve kaytariyor. Yani gidip sofrayi kuruyor mesela. Iki tabak, kasik koymakta ne var? 35 yasindaki adam bunu yapıyor. Kendine kolay isler seçiyor. Iste salata yapayim mi falan diyor.
Ben işten yorgun sekilde geliyorum baktim her yemegi ben hazırlıyorum yine. Bundan sonra bir gun sen bir gun ben yapacagiz yemekleri dedim. Disardan söyleyeceksek o da belli bir gun olacak. Sana sira geldiginde disardan soylemeye kalkma bunu yaparsan ertesi gun sira yine sende olur dedim.
Güldu ogrenci miyiz biz sira sira yapiyoruz dedi. Ciddiyim dedim. Temizlikte, camasir vsde de belli bir duzen oturttum ama mirin kirin ediyor ve beni calismaktan daha da yoruyor evde. En sonu niye calisan kadin aldin dedim. Anlamadim dedi.
Sen kendine maddi destekci ariyordun, evi tek basina gecindiremeyecegini dusundun ve calisan maasli es istedin. Ben sana maddi destek sagliyorum evi beraber gecindiriyoruz. Ekonomik yuk senin ustunde degil sadece. Ben senden benimle ilgili sorumluluklarda destek istediğimde niye mirin ediyorsun dedim.
Cok konusuyorsun ve bos konusuyorsun dedi bana. Sirf tartisma cikarmak icin uğraşıyorsun. Xxx in ben iş yaptigini gormedim. Esi de çalışıyor ama evdeki bircok seyi kadin hallediyor. Ve bircok evde de bu boyle. Sen benden cok sey istiyorsun dedi.
Senin istediğin ben sadece işe gideyim daha da baska sey yapmayayım, derdin bu dedim. Evet bu dedi gicik gicik bana. O zaman kendine buna gore birini alsaydin. Begenmiyorsan boşarsın o istedigin gordugun kadinlardan alirsin, bosanmiyorsan da bu duzen boyle devam edecek benim yukumu almak zorundasin ister kabul et ister etme. Baska secenegin yok.
Evlenmeden konustuk seninle bunlari. Bende insanim, her seye yetişemem. Düşün kararini bildir bana. Benim kaybedecek bir seyim yok. Devam ettirmeyeceksen zoruna geliyorsa git davayi ac, yok devam dersen de bu sekilde devam edecek bunu da göze al dedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer