Eşimle temizlik konusunda anlaşamıyoruz ne yapmalıyım?

7,5 aylık hamileyim. Doğru düzgünce temizlik yapamıyorum. Evi süpürüp yemek yapmam zaten yorulmama yetiyor bayağı agirlastim çünkü. Evin kıyı köşe güzelce temizlenmesi gerekiyor. Camlar perdeler dolaplar, mutfak vs vs. Ailemden uzak şehirde oturuyorum yardıma gelecek biri yok Şu an. Temizlikçi tutalım diyorum yok diyor. Doğum yapmadan ev güzelce temiz olsun diyorum anlamıyor. Temizlikçiye o kadar para mı verilir beraber yaparız diyor. Beraber nasıl yapalım yani ben en fazla ne kadar temizlik yapabilirim ki doğru düzgünce eğilip doğrulamıyorum bile. Kendisi de güzel yapamıyor. Kaç gündür ki söylüyorum temizlikçi gelsin diye yok diyip duruyor artık sinir oluyorum ve daha da demek istemiyorum. Kendim yavaştan yapayım diyorum. Bugün camları felan silerim tülleri yıkatır asarım diğer işleri de sonra ki günler yaparım ya da oda oda temizlik yaparım bilmiyorum. Yani kirk yılın başı bi temizlikçi çağıralım dedim o da sorun oldu 🤦‍♀️
Güncellemeler
1 yıl
Iyi geceler. Temizligin birazını yapabildim sadece. Belim koptu diyebilirim Üstüne bir de tartıştık. Tam oldu🤦‍♀️
Eşimle temizlik konusunda anlaşamıyoruz ne yapmalıyım?