sizce müslümanlığa göre mi davranıyorlar yoksa farklı bir topluluk mu? yaptıkları şeyler saçma mı
işte namazı reddetmelwri vs
işte namazı reddetmelwri vs
Hz Aliye daha çok önem veriyorlar onun yolundan gidiyorlar sadece neredeyse her şey aynı hatta tuttukları oruçlarda iftar yapma şekillerini ben daha doğru buluyorum , namaz konusunda bir çok alevi namaz kılıyor ama bir kısmı Hz alinin namaz kılarken öldürüldüğü için namaz kılınmaması gerektiğini düşünüyor sanırım yani teknik olarak onlarda Müslüman onlarda Allah'a inanıyor ama ibadet etme şekilleri biraz farklı
Cevap
10Cevap
İslam'ın şartları var bunları kabul etmiyor inkâr ediyorsan müslüman değilsin. Müslüman olmak için İslam'ın şartları nı kabul etmelisin inkâr etmek te şirk koşmak tır.
Çok pis insanlar olduklarını biliyorum tuncelidw yasadım belli süre gusül ve duş yok yarım yıkanıyorlat acayip kokuyorlar ve pisler Müslüman denmez
gusül almayan pis mi kokuyomuş 😅
Çok bir şey düşünmüyorum ama islamdan farklı bir inanç olduğu kesin.
Bütün dinler saçma
Akla mantığa vicdana uyan bir inanç yok
İnanca saygı duymak gerekir. Bize mantıklı gelmese bile
biz muslumaniz onlar alevi. muslumanliktan farkli bir inanc onlara gore. yani gecersiz
Dini tahrif edenlerle aynı yani değiştirip dönüştürenlerle
Ben ayrım yapan birisi deilim burdan tanıştığım kız arkadasimda aleviydi herseyini aşıktım ayrıldık ayrılmak istedi alevilik diye bir ayrım yapılmaması gerek bir omurde onu severek içimde kalbimde yasyip ölmek istiyorum
Mum söndürüp birbirlerine kayan tarikat
Lafta müslümanlar ama özde islamla alakaları yok
Hiç tutar yanlari yok
Boş beleş bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?