Ben kendi açımdan bir örnek verecek olursam, bana göre birlikte mümkün olduğunca fazla vakit geçirmektir.

Ben kendi açımdan bir örnek verecek olursam, bana göre birlikte mümkün olduğunca fazla vakit geçirmektir.
Bence uzun ilişkilerin en önemli sırrı kişilerin birbirlerini sürekli geliştiriyor ce güncelliyor olması değişen hayat ve toplum şartları içerisinde sabit kalan bir kişinin ilişkisi yok olmaya mecburdur, bu yüzden dinamik ilişkiler her zaman daha heyecanlı ve daha uzun ömürlüdür
Bence saygıdan geçer insanlar birbirine saygı duyarsa birbirinin zorluklarını katlanırsa uzun ilişkinin ve evliliklerin sırrı buradan geçiyor günümüzde insanların birçoğu artık uzun ilişkiler veya evlilikler çabasında değil aileler yuvaları bozmak için uğraşıyor en küçük bir kavgada hemen boşanması alanlarına en küçük bir olayda karakollara polislere intikal ediyor.
Cevap
3Cevap
Günaydın Tabi ki de aşk ve güven olmak zorunda.. yani bu ikisi yoksa bir ilişki de uzun ömürden zaten bahsedilemez. bu yüzden de sadakat sevgi saygı bunları isterdim
Güven kırmayacak durumlar ilişkiyi uzatır. Güven kırılmaya başlayınca ilişkinin uzunluğu hiç önemli değil bitiyor
Temeli sağlam bir güven inşa etmiş olmak, anlayış, uyum. Sevgi ve saygı ile birlikte bunlar oluştuğu sürece ilişki sağlıklı ve uzun ömürlü olacaktır.
Karşılıklı anlayış saygı, uyum, sadakat. Ve en önemlisi ruh birliği.
Sabır, güven ve sadakat
Saygı, sadakat ve güven
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?