Bana göre en önemli etken tarafların kesinlikle birbirine karşı anlayışlı olması. Kimse kimseye koşulsuz bir şekilde itaat etmez zaten. Ben şahsen sevdiğim insandan da böyle bir beklenti içine girmem. Tabii gereksiz kıskançlıklar ve tartışmalardan uzak durulursa bir ilişki çok daha uzun ve sağlıklı olabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGüven, anlayış, başlarda birlikte olmak istemene sebep olan özellikleri daha sonra hadi bunları değiştir dememektir, destek olmaktır , her ne olursa olsun başına ne gelirse gelsin yanında olmaktır. evi olduğunu hissettirmektir. En ateşli tartışmanin ortasında bile hasta olduğunu söylediğinde kavgayı unutup onu bunu içtin mi diye bilmektir.
10 Yorumla
+1 yılÖmrü uzun olması. Kısa görüşmek ve uzun uzun konusmamak. Yani yılda ay da bir görüşmek. En sagliklisi. O zaman. Bi 5 10 yıl gider. bence 😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum. Ya sonra filminin devamı olmadi sanirim😂😂😂
- +1 yıl
Bebegim😘😘
+1 yılErkeğin herşeye haklısın aşkım demesidir😀
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSadakat, güven, ilgi.. karşılıklı anlayış..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk arzu ve zevklerin uyumu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı mantıklı insanların birbirlerine güven saygı ve sevgilerini kaybetmeden, kaybettirmeden birbirleri ile sağlıklı iletişim içerisinde bulunup hayatı birbirleri için zorlaştırmak yerine kolaylaştırmaları ve problemleri birlikte çözmeye çalışmalarıdır. Başka bir soru?
20 Yorumla Açık olmak gerekirse ki gerekir. Uzun süreli ilişkilerin sırrı en özgür en rahat ifade edebildiğin asla kısıtlanmadan parnerlerin özğürce cinsellik konusunda birbirne yetmesidir. Karşılıklı özğür kısıtlamasız aşk ve şevhetle birlikte geçirilen cinsel yaşam sevişmek hem çiftlerin birbirlerne olan bağlılığını tenin tene değmesi hemde sevgi bağını güçlendirdiği için tartışmasız uzun süreli ilişkilerin sebebidir. Unutmayın yemek su nasıl bir temel yaşam ihtiacı olarak bilinsede cinsel açlıkda bunlara dahildir. İnsan hakları evrenselinde temel ihtiaç 3 şey olara kabul edilmiştir.
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şeyi kafaya takmayıp akışta yaşamaktır bence uzun ilişkiniz sırrı. Güven sıkıntısı yoksa sinir stres yoksa akışa bırak gitsin… Gerisi kendiliğinden gelir 😄
10 Yorumla
+1 yılSadakat, saygı, sevgi, güven. Ama en önemlisi sadakat
30 Yorumla
+1 yıluzun ömürlü ilişkinin sırrı herşeye peki fıstığım mı demek ben bunu desem kesin o fıstık kim nerede o kaşar diye cins cins kavgalar çıkar bize de normali denk gelmez :)
14 Yorumla- +1 yıl
:) :) öyle ama bir ara bir kızla kafede otururyorum kız yanımdan geçti bana baktı kızla alakam yok aannna 2 saat sen parfüm sıktında boyun uzunda sana bakıyorlarda kızı boğasım gelmişti hahaha:P sonre erkekler anlayıssız hadi ya
- +1 yıl
:) :) sonra o günden sonra istediği kadar güzel alımlı sexsi olsun kız canım düşük ıq luysa hemen uzaklasşıyorum yok ömür geçmez :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle ilk önce anlayış. İşi olup müsait olamadığında sabırla beklemek yerine taciz eder gibi atılan mesajlar yıpratıcı ve soğutucu. Bunun adının kıskançlık olduğunu düşünmüyorum ve kıskançlıkla karıştıran çok insan var.
Sadakat, güven ve merhamet de olmazsa olmazlardan elbette.10 Yorumla
+1 yılDoğru bir tespit erkek ne kadar alttan alıp konuşmak yerine özür dilerse ilişki o kadar uzun sürüyor bence yaşamadım ama şahit oldum 😂😂
11 YorumlaTek eşlilik. Sadakat olmayan yerde hiç bir şeyin ömrü olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılO değilde tiktokda bi kadına yorum yapmışlar evliliğin neden bitti die. Ki kimseyi ilgilendirmez o ayrı da. Kadın diyor 19 yıl evli kaldım...
O ara bi düşündüm. Yahu 19 yıl evli kalınor mı ya 😂115 Yorumla- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
Annem ile babam 20 küsur yıl evli kalmışlar 2 sene önce babam rahmetli oldu da ben hala sasiririm nasıl bu kadar dayandılar diye çok kavga ederlerdi ya
- +1 yıl
@pesimistxd kavga etselerde sevgi varmış hala
- +1 yıl
Yani işin içinde şiddet küfür falanda vardı ama hiç kuş kalmadilar gene gece olunca birlikte mutlu bı sekilde yatağa giderlerdi
- +1 yıl
@pesimistxd Ben birazda esprisine öyle yorum yaptın. 😃Cidden anlık bi aklıma geldi ama dediği gbi sevgi varsa her şey değil bazı şeyler karşılıklı tölerans edilir. Atışma gürültü her evde olur. Benimde babam geçen yıl vefat etti. Gençliğinde inanılmaz kıskançtı. Teyzemin eniştelerinden kıskandığı için annemi neredeyse annesinin cenazesine göndermeyecekmiş. Ama sevgi olunca ve bazı çıtalar kırılmadıkça ilerlenir.
- +1 yıl
Yani benim Sahit olduğum kadarıyla sadakat başka hiç bir şey değil babam anneme çok şiddet uyguladı annem ağıza alınmayacak laflar etti ama iki tarafında gözü başka birşeyi görmedi uzun ömrün sırrı çok basit bence
- +1 yıl
Valla olayın içyüzünü bilemeyiz. Öyle kadınlar var ki dayak yiyor başkası yolda görüp dayanamayıp ayırıyor. Suçlu o adam oluyor. Nasıl bazı adamlar kadına saplantılıysa. Bazı kadınlarda adama saplantılı bağımlı oluyor. Kimi kprkudan. Kimi sevgiden aşktan...
- +1 yıl
Olan bize oluyo :/
- +1 yıl
Tabiki orası öyle. Özellikle sürekli çatılma. Şiddet varsa ister istemez çocuk özellikle kız çocuğu daha çok etkilenebilir. Bu etkilerin de ilerde yanlış tercihler yapmasına neden olabilir. Psikolojik illaki bi tranvası olur
- +1 yıl
Ya şimdi laf açıldı diye soyliyim ilk sevgilim afgandi çocuk bana açıldı falan neyse sikiti yok okulda dalgalar vardi bende giyimime çok dikkat eden bı insan değilim aşırı açık giyinirim bana bı kac kişi * demişti bu arada orta sonuz hani bıçakladı baya baya bende böyle binorramda buyumusum bunu aşk sandım ve ayrılmak istiyince Hama'da aynısını yapicagi aklıma gelmemişti bacağındaki iz den selam olsun
- +1 yıl
Dediğim gibi aile içindeki olaylar iz bıraiikır çocukta. Benzer çok kişi vardır
- +1 yıl
Eminim ve ailemin hiç tepki vermemesi ayrı bı olaydı normalmiş gibi
- +1 yıl
Sen bak da oku ve kendi geleceğine bi yön ver yavaştan. Başka yapabileceğin biiey yok maalesef
- +1 yıl
Tasdikname alıp atılan bne
+1 yılUzun ilişkinin sırrı saygı, sevgi, güvenden geçer ama tabi bunları yapmak önemli icraata dökmek bu 3 maddeyi uygulamak lazım eksik olan bir madde düzeni bozar tabi herkes dört dörtlük değil kişi ve kişilere bağlı.
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı saygı, sevgi, tutku gibi daha bir çok duyguyu ayakta tutmak gerek. Ayrıca iki tarafında ilişkiyi sürdürme isteği ve çabası olmalı. En ufak bir şeyde "Aman uğraşamam." derlerse, o ilişki pek de uzun sürmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Erkeği kendi çapına bırak, görmezden gel 😂😂😂 olay tamamdır.
12 Yorumlaİki tarafında çok sevmesi ve anlayışlı olması arkadaşımın ilişkisi vardı arkadaşım haksız bile olsa sevgilisi sürekli alttan alırdı aynı şekilde benim arkadaşımda sürekli birbirlerini kırmadan ilk önce dinlerlerdi 6 ay devam etti çok uzun değil ama güzeldi
10 Yorumla
+1 yılYan yana çok fazla vakit geçirip anı biriktirmek. Diğer türlü çok zor 100 de 2 belki anca vardır. Sabah, öyle, akşam yan yana olunca gerçekten çok uzun sürüyor.
10 Yorumla
+1 yılYalan söyleyeceksin başka kizlar ile ilgileneceksin hertürlü nimetlerinden faydalanaksin arada sert yapacaksin her zaman sms ya da aramaya cvp vermeyecen ki degerli olasin uoksa olmuyor
10 YorumlaHer Şeye Değilde Çoğu Şeye Ve Ona Değer Verdiğim İçin Peki Diyen Ben Peki Demeyenler Kadar Değerim Bilinmedi.
Ne Kadar Böyle Desenizde Bir Çoğunuz Ne Yazık Ki Size Değer Vermeyenlerlesiniz.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBu iki tarafa da bağlı, sevgi saygı empati anlayış sadakat Güler yüz iletişim kurabilmek bunlar çok gibi görünüyor aslında ama olunca ilişkinin ömrünü uzatan hatta bir ömür hale getiren şeylerdir.
11 Yorumla- +1 yıl
Bunların birinin eksikliği diğerlerinin de eksikliğini doğurmaya başlar...
+1 yılSağır ve dilsiz olmak başka türlü mümkün değil 😅
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılAlışkanlık varsa ve düzen bozulmasın deniyorsa bayağı uzun gider. Yoksa sevgi saygı aşk sadakat bir çok ilişkide havada kalıyor..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHangi fıstık yer fıstığı mi Antep fıstığı mi yoksa senin gibi bir fıstık mi damar yollarım acildiya beynime kan geldi 😂
10 Yorumla
+1 yılHer iyi seyin karsilikli ve ortak yapilmasi. Sen ne dersen o diyenler de sıkıcı kendi kendine iliski yasiyomussun gibi hissettiriyo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılalakası yok bir kadının her istediğine evet derseniz bi süre sonra gram değer vermez size.
uzun ilişkinin sırrı karşılıklı güncellenmek10 Yorumla
+1 yılBiri konuşurken diğeri susarsa doğru düzgün tartişma olmaz😂 Biri uzgunken digeri alttan alsin, orta yolu bulsunlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Karşı tarafın hayatına müdahele etmeyip renk katıyorsan.
Uyum da varsa uzun ömürlü olur aksi durumda leyla ile mecnun olsa fayda etmez.10 YorumlaSevgiyi belli edebilmek, hayatta belli amaçlarının olması, anlayış, saygı ve iki tarafında birbirine duyduğu güven
10 Yorumla
+1 yılGüven merhamet sadakat ve saygı bunlar varsa o ilişki ilerlemenin hep bir yolunu bulur ama bunları bu devirde bulmak zor o ayrı konu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Cinselliğin amaç olmayıp, tutkuya araç olduğu ilişkiler bence
20 Yorumla
+1 yılErkeklerde kılıbıklık kızlarda itaatkar başka türlü yürümez uzun ilişki 😁
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yıl4 S ve 1 E.
Yani:
Saygı + Sevgi + Sadakat + Sabır ve Empati.10 Yorumla
+1 yılErkeğin kadını duymaması , kadının da erkeği görmemesi 😁😁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Karşılıklı sevgi, saygı, anlayış, ilgi, güven ve tabiki tatmin… Keyifli geceler. 🤗😎
10 Yorumla
+1 yılSaygılı ve mesafeli olmak cıvık ilişki soğukluk getirir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Her şeye peki demek yerine kısa süreli ilişkiler tercih ederim 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo erkeğin herşeye peki demesiyle değil karşılıklı bir ilişkide neden sadece erkek peki desin ki
10 Yorumla
+1 yılSevmek anlaşmak birbirlerinizin kararlarına saygı duymak gerçi bizde olmadı ama bunu okuyanda belki çok güzel bir ilişki olur.
10 YorumlaKarşılıklı saygı ve sevgi kesinlikle. Her şey biter aşk biter ama saygı bitmediği sürece uzun ilişki devam eder
10 YorumlaSaygı, empati, güzel ahlak.
12 Yorumla
+1 yılGunumuze gore dusununce zina yapmak
12 Yorumla- +1 yıl
Gonderme ihtiva ediyor (sorsan dalga gecerler ama zamani gelince anlarlar)
Suraya da ingilizcesi olan icin bir makale birakayim da ibret olsun cumle aleme belki bir kac insana ulasir : ifstudies.org/.../does-sexual-history-affect-marital-happiness
Bize yafta yapistiranlara tokat gibi cevap olsun bu bilim boyle diyor maneviyat bir kosede birakilsa dahi
Bence bu iki taraf için geçerli (:
14 Yorumla- +1 yıl
Bizim evde hep son sözü babam soylerdino söz ise peki hanım olurdu annem ile babam 20 yıldır evliler bu iş biyle gidiyo demek
+1 yılErkeğin herşeyi alttan almasıdır ☺️
120 Yorumla- +1 yıl
Kızlarda biliyor kendilerinin arıza olduğunu ☺️
- +1 yıl
İtiraf etmek zor dimi ☺️☺️
- +1 yıl
Seni ponçik seniiiii ☺️☺️☺️☺️
Musturluk yapmaa, evet de biliyoz deeeee 😍😍😍 - +1 yıl
Hınzır seniii ☺️☺️ itiraf edemiyon dimi :)
Ama sende biliyosun aslında gerçek mutluluğun nasıl kazanılıp sürdürüldüğünü :)
Aklıma ne geldi. Sahiden kızlar niçin trip yaparlarki tribin faydası var mı sence ☺️ kızlar açısından kazancı filan - +1 yıl
Ama şu da bi gerçeknkızların tribi olmasaydı bu hayat çok yavan tatsız tuzsuz olurdu ☺️☺️
İyiki varsınız ama tribi fazla abartmadan yapın olur mu ☺️ - +1 yıl
Senin şahsına ait özel bi trip cümlen var mı ☺️☺️
- +1 yıl
Bu nerenin şivesi gıı 😃
- +1 yıl
Eneee ☺️ Gaziantepli kızlar çok güzel yemek yaparmış.
Öyle derler Antepten kız alıcan, kız vermicen derler ☺️☺️
Elin lezzetlimi ☺️☺️ - +1 yıl
Çünkü Antepe gelin giden kızlar çok zorlanırmış. Mutfak kültğrleri çok zenginnolduğu için çeşit çok olur, başka şehirden Antepe gelin gidenler zorlanır uyumda sorun yaşarlarmış ☺️☺️
Bikerem benim yaptığım menemen senin yaptığından daha lezzetlidir bencek ☺️ - +1 yıl
Başka şehirden mi gelin gittin 🙂 çok zorlanmış olmalısın ☺️
Yuvalama çorbası yapabiliyon mu ☺️
+1 yılHer iki tarafın da egodan sıyrılmış ve hata yaptığında özür dileyen kişiler olması
20 Yorumla
+1 yılUzun ömürlü ilişkinin sırrı kadınların ilişkiyi yürütme çabasıdır
10 YorumlaSabır , tahammül, anlayış ve tabi ki karşılıklı saygı bana göre
10 Yorumla
+1 yılbu görüşe katılmıyorum cevabını bildiğin birşeyi sormamaya başlarsın bu durumda problem çıkarır :)
10 Yorumla
+1 yılMesela ona bi b.. kmuş gibi davranmamaktir, anlayis gostermek, sabir etmek, guvenmek...
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. saygı ve güven olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi, saygı ve anlayış
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten sevmek
30 Yorumla
+1 yılManita işi söylemiş 😂 katılıyorum
20 Yorumla
+1 yılguven sadakat vs olabilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılUzun ilişkinin sırrı karşılıklı güven ve saygıdır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır öyle değildir fıstığım 🤣
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazı şeyleri görmezden gelmek
10 Yorumla
+1 yılSadakat Saygı ve Sevgi
10 YorumlaSaygı, dürüstlük, cinsellik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yemekten çok yedirmekten geciyo yedir cirkinlestir kaçamasın
10 Yorumla
+1 yılHiç aşık olmamak uzun ömürlüdür😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadakat sabır sevgi
10 Yorumla - Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne