Teşekkür ederim KS
Yalnız ölmekten korkuyor musunuz?
Teşekkür ederim KS
Ben açıkçası hiç korkmuyorum yani sahte insanlarla beraber olacağımı yalnız ölmeyi tercih ederim, zaten yalnız olduğumuz ve mezara yalnız girdiğimizi düşündüğüm zaman çok da anlam yüklemiyorum insanlara değer veren insanlar yeter.

#_RebelWolf_
18 Eylül, 2023 Pazartesi Saat 18.38
Ya şöyle şimdi cesedim ortalıkta kalsın istemem. mezarım olsun isterim. Diğer türlü korkmam sonuçta yalnız geldik yalnız gideceğiz. Zaten hayatım boyunca hep yalnız yaşadım. Alışkınım yalnız olmaya yalnızlığa.. ama dediğim gibi insan insana ihtiyaç var neticede biz muhtaç varlıklarız biribirimize muhtacız her ne kadar kimse birbirinden haz etmesede bir döngü var. Eğer ben tamamen yalnızlığı seçersem ya da seçerlerse o zaman sen öldüğünde kimsede tabutunu taşımaz ya da kimseden bir şey bekleme ortalıkta çürü öyle ya insan da böyle nankör varlık olabiliyor.
Kesinlikle ah be az önce yorum yapsan en iyi cevap seçerdim
Bi dahakine seçersin😂😂😂
Yorum yapabilirsini 😃
Yalnizliktan korkmuyorum, cocuklugumdan beri yalnizim , yalniz ölmek hiç umrumda olmaz emin ol hatta ilerleyen yaşta tv izleyerek koltukta ölecegim buna eminim , herzaman yalniz bi kiz cocuguydum herzaman oyle kalacagim bir sonraki hayatımda umarim böyle olmaz.
Neden öyle düşünüyorsun ki
Boşverr
Sağlık olsun
İllaki gömecek bir yer bulurlar. Belli bir yaştan sonra da belki huzur evinde oluruz zaten.
Allah bilir
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Rica ediyorum
Cevap
10Cevap
Hayır zaten yalnız öleceğim kurtulsam diyorum sadece
Neden
Tek geldik tek gidicez insanlara bu kadar bağlı olmamak lazım ya tek ölsek nolucak başımızda 50 kişiyle ölsek nolucak
Haklısın
Hayır korkmuyorum doğuştan yalnızım zaten yalnızlıktan korksaydım bugüne kadar gereğini yapardım zaten...
Belki de en güzeli hak veriyorum ancak yinede yalnızlık bazı zamanlar iyi değil
Doğru diyorsun
Biraz korkuyorum ama ölürken de birinin olmasına gerek yok.
Allah korkusu iyidir
Zaten ölüm yalnız olacak, sen ölürken başkası senin peşinden gelmeyecek ki.
Bende böyle düşünüyorum
yalnız doğduk yalnız öleceğiz zaten takılmıyorum ben.
Kesinlikle katılıyorum
Korkmayı bilmem ama yalnız ölmeyi istemezdim
Haklısın
Hayır korkmam, aksine bunu isterim. Sessiz sedasız kimseye yük olmadan ölebilmek.. ne büyük lüks.
Allah kimseye muhtaç etmesin
Abiş mezarımda şeker ve sevdiğim şeyler olduğu sürece korkum yok yalnız doğduk yalnız ölücez
Mezar da onlar olmaz ki
Öyle bebek
Hem de çok. Bir üstad demişti; "Aslında öldüğün zaman ölmezsin, seni hatırlayan son kişi öldüğünde ölürsün."
Güzel söz
Genç yaşta yalnızlık kolay ama yaş ilerledikçe emin ol çok zorlaşıyor bu durum. Özellikle de yaşlandığında.
Kesinlikle katılıyorum
Hayır, korkmuyorum.
Anladım
Evet yalnız olmaz ülkece ölelim
Yorumunuz için teşekkür ederim
öldükten sonra yalnız olsam ne olmasam ne :D
ama herkes zaten yalniz olur
Katılıyorum
Teşekkür ederim
Zaten yalnız ölecez kim ölecek bizimle
Öldükten sonra bir anlamı kalmayacak
Hayır