En güzel ölüm yalnız ölümdür. 😊 Ölüm anında ecelinin tadını kaçıracak kimse olmaz. 😊 Ben nasıl ki herkesin yaşarken sevdikleriyle mutlu mesut ve sağlıklı yaşamalarını istiyorsam kendime de yalnız bir yaşam ve yalnız bir ölüm isterim. 😊 Bence yalnızlık değil itilip kakılmak korkunçtur. 😊 Yalnız başına ölürken de insan itilip kakılamaz. 😊
Korkmam. Yaşamı boyunca her anlamda kendi kendine yetebilen biri son nefesinde de yanında birilerinin varlığına ihtiyaç duymaz. Sevgi, ihtiyaç olsa dahi insan yokluğuna alışınca "yalnız ölmek" korkuları arasında yer almaz.
Evet yalnızlığı sevsemde ileride yalnız kalıp, o şekilde ölme düşüncesi korkutuyor beni, ki duyduğum bu şekilde ölümler olduğu zaman içim burkuluyor, acı geliyor yani.
Yalnız ölmek.. cesedinin günler sonra bulunması.. pis kokuşmuş bir vücüt.. kimsesizler mezarlığı.. seni morgtan bile alacak kimsenin olmaması.. toprağına su bile dökülmemesi bilmiyorum ben istemem yalnızlık Allaha mahsustur
Yalnızlık aslında her zaman bizimle. Yanımızda olanlar bizi kalabalık yapmıyor, öyle hissettiriyor sadece. Yalnız ölmek değil de çaresiz kalınca kimsenin olmaması bizi bu düşünceye sürüklüyor bence. Sonuçta olan oluyor, ölen ölüyor.
evet korkuyorum. Hatta korkumu detaylandırayim. Kimse öldüğünü biliyor ama komşuların evden gelen kokudan rahatsız olup polisi falan çağırıyorlar ya işte öyle bir şeyin başıma gelmesinden deli gibi korkuyorum. Allah kimseyi yalnız bırakmasın
Yoo niye korkayım doğarken yanımda yoktular, öldükten sonra da yanımda birisi olmayacak💁🏻♀️ tek başıma ölsem de dert etmem diye kendimi avuturum ve buna çok güzel kanarım
Yalnız ölmekten korkmam kalabalık içinde yalnızım bazen sadece öldüğümde tabiki gömülmek isterim ortalıkta çürümek istemem. Allah hayırlı ölüm nasip etsin.
Yani yanlız ölsem bi dert, ölmesem bi dert.. Şöyleki sevdiğimle ölsem ona kıyamam.. Üzülürüm... Sevmediğmle ölsem zati kahrollurum... Yav kendimde ölmek istemiyom.. Ölmesek olmaz mı?
Nöö, bir miktar samimiyetsiz gözyaşına ihtiyacım yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ölümden korkmayan insanlar beni şaşırtıyor. Düşünsene sevdiğin insanları aileni bidaha göremeyeceksin artık dünya yok, sen yoksun. Günahsiz kul olmadığı için hepimiz ilk önce cehenneme gideceğiz ve cehennemi araştırdığımda korkudan ağladim ciddi ciddi hele ölümün ilk gecesi çok kötü. Dünyadaki başımıza gelen olaylardan bile korkarksn diğer dünyadan nasıl korkmuyolar birde sonsuzluğa gideceğiz öteki dünya sonsuz
niye korkutsun ki sadece beni seven kimsenin olmadığı belki üzer o kadar zaten öldükten sonra bir duygu hissetmeyeceğiz ki ha yalnız ha hep birlikte ölümlü dünya