Aile & Toplum Evden kaçtığım için pişman oldum, sevgilime söyleyip geri eve dönsem mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ailemi özledim çünkü.. Güncellemeler+1 yıl Gitsem sevgilim üzülür mü sizce Evden kaçtığım için pişman oldum, sevgilime söyleyip geri eve dönsem mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Nisa_rella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Lisede ben de yapmıştım. Ara babana söyle bir şey olmaz,😄 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimle kaçtık ama birlikte yaşıyoruz Yorumla Projectmachine +1 yıl Hevesmi aldım artık gelim mi desin taktik ver 😂 Yorumla
hastagSUSAMAM Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl dönüp napacan ya aile kanser eder bende kurtulsam keşke 1 5 Yorumla Projectmachine +1 yıl Kaç anam sende kurtul 😀 Yorumla hastagSUSAMAM +1 yıl işi elime alayım ev bakacam Yorumla CeyinBerrahi +1 yıl Sevgiline söyle kaçırsın 👍 Yorumla hastagSUSAMAM +1 yıl başkasının eline kalmadım Yorumla CeyinBerrahi +1 yıl O zaman sen sevgilini kaçır. Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Kimse ömür boyu küs kalamaz. Ama bu kaçmanın elbette bir bedeli olacaktır. Buna da hazır olun... 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence dön geri pişman olursun daha fazla kaldıkça 0 0 Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ara aileni sevgilinide al götür ellerini öpsün barışın 👍 0 0 Yorumla
Projectmachine Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ne zaman kaçtın kızzz 1 20 Yorumla Soran +1 yıl Bir ay oldu Yorumla Projectmachine +1 yıl Kızz bi kaç gün olsa neyse bir ay olmuş yemişsin yiceni 😂 artık çok geç bence Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun yaa. Ailemi özledim Yorumla Projectmachine +1 yıl 1 ay olmuş bi kaç gğn olsa neyse kaçtığını biliyorlar sonuçta Yorumla Soran +1 yıl 🙁 Yorumla Projectmachine +1 yıl İstemiyorlar mı seni konuşmadın mı hiç Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum konuşmadım bile Yorumla Projectmachine +1 yıl Oğlandan hevesini alınca aklına geldi tabi Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var 🥺 Yorumla Projectmachine +1 yıl Bence çok alakası var Yorumla Projectmachine +1 yıl Nikah yaptınız mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır 😐 Yorumla Projectmachine +1 yıl Oyyy niye nikah yapmadınız Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum erken sanırım Yorumla Projectmachine +1 yıl Yaaa hamile kalırsan Yorumla Soran +1 yıl Hayır olmaz istemiyorum çünkü Yorumla Projectmachine +1 yıl Korun da sonradan sıkıntı olmasın Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum teşekkür ederim Yorumla Projectmachine +1 yıl Korunun kötülüklerden 😀 Yorumla Soran +1 yıl 😄 Evet Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Siz Vanlı mısınız merak ettim bugün Van da bir lisede bir kız kocaya kaçmış sevgilisi ile İstanbul'a gitmiş diyorlar öyle duyduk yoksa o kişi siz misiniz bütün Van bugün bunu konuşuyor 0 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl dön alirlar mi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla varolmamaliydim +1 yıl dön o zaman aile onemli Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnşallah ailen seni eve almaz 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden ya Yorumla Sipruss +1 yıl kizzz🤨🤨🤨 Yorumla Soran +1 yıl 😞😞😞 Yorumla hastagSUSAMAM +1 yıl senin gibiler anne olmasın zaten olan çocuğa oluyor Yorumla Soran +1 yıl Ben çok iyi bir anne olurdum 🥺😞 Yorumla hastagSUSAMAM +1 yıl yok sen değil yorum yapan Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladım 🙏🌸 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 16 yasindamisin ln 1 9 Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgili sana sahip çıktı mı Ayrıca ailen seni geri kabul eder mi Yorumla Soran +1 yıl İkisi de evet.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten çok üzücü adam zannedersem hevesini alıp alacağını da aldı çok yazık.. Ne zamandır tanıyorsun bu adamı Yorumla Soran +1 yıl Bir yıl. O öyle biri değil sadece ben ailemi özledim 😞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki adam kaç yaşında Yorumla Soran +1 yıl 21 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğer gidersen adam çok üzülür Yorumla Soran +1 yıl Uf 😞 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı. Yol yakınken dön 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Lisede ben de yapmıştım. Ara babana söyle bir şey olmaz,😄
Sevgilimle kaçtık ama birlikte yaşıyoruz
Hevesmi aldım artık gelim mi desin taktik ver 😂
dönüp napacan ya aile kanser eder bende kurtulsam keşke
Kaç anam sende kurtul 😀
işi elime alayım ev bakacam
Sevgiline söyle kaçırsın 👍
başkasının eline kalmadım
O zaman sen sevgilini kaçır.
Kimse ömür boyu küs kalamaz. Ama bu kaçmanın elbette bir bedeli olacaktır. Buna da hazır olun...
Bence dön geri pişman olursun daha fazla kaldıkça
Ara aileni sevgilinide al götür ellerini öpsün barışın 👍
Ne zaman kaçtın kızzz
Bir ay oldu
Kızz bi kaç gün olsa neyse bir ay olmuş yemişsin yiceni 😂 artık çok geç bence
Ne diyorsun yaa. Ailemi özledim
1 ay olmuş bi kaç gğn olsa neyse kaçtığını biliyorlar sonuçta
🙁
İstemiyorlar mı seni konuşmadın mı hiç
Bilmiyorum konuşmadım bile
Oğlandan hevesini alınca aklına geldi tabi
Ne alakası var 🥺
Bence çok alakası var
Nikah yaptınız mı
Hayır 😐
Oyyy niye nikah yapmadınız
Bilmiyorum erken sanırım
Yaaa hamile kalırsan
Hayır olmaz istemiyorum çünkü
Korun da sonradan sıkıntı olmasın
Biliyorum teşekkür ederim
Korunun kötülüklerden 😀
😄 Evet
İrtibat kur arayı yap sonuçta ailen
Siz Vanlı mısınız merak ettim bugün Van da bir lisede bir kız kocaya kaçmış sevgilisi ile İstanbul'a gitmiş diyorlar öyle duyduk yoksa o kişi siz misiniz bütün Van bugün bunu konuşuyor
dön alirlar mi
Evet
dön o zaman aile onemli
Teşekkürler
İnşallah ailen seni eve almaz
Neden ya
kizzz🤨🤨🤨
😞😞😞
senin gibiler anne olmasın zaten olan çocuğa oluyor
Ben çok iyi bir anne olurdum 🥺😞
yok sen değil yorum yapan
Hmm anladım 🙏🌸
dön dön
Hemen hemdeeee
Dön bencede
16 yasindamisin ln
18
Sevgili sana sahip çıktı mı Ayrıca ailen seni geri kabul eder mi
İkisi de evet..
Gerçekten çok üzücü adam zannedersem hevesini alıp alacağını da aldı çok yazık.. Ne zamandır tanıyorsun bu adamı
Bir yıl. O öyle biri değil sadece ben ailemi özledim 😞
Peki adam kaç yaşında
21
Eğer gidersen adam çok üzülür
Uf 😞
Yol yakınken dön
Dönmelisin bence