Babam annemi aldatıyor söylemeli miyim? Çok zor durumdayım? Lütfen okuyun çok önemli?

Ben küçükken babamın *rotik videolar ve resimlere baktığını vesaire görmüştüm. Bir gün kullandığım bilgisayarın arama geçmişine bakarken babamın karımı aldattım ne yapabilirim? aldatma olursa tazminat ne olur gibi altında aramalar yaptığını gördüm. Sonrasında bir kadınla mesajlaşmalarını gördüm. Annem hiç anlamaz böyle işlerden bu arada. Neyse ben küçük olduğumdan korktum söyleyemedim yazıştığı kadında babama postayı koydu sonra. Babamda beni sever ama annemi hep aşağalar. En ufacık hareketine bağırır hakaret eder. Kötü bir eştir yani. 3 ay önce bir babam iş yemeğinden eve zil zurna sarhoş geldi. Telefonundada nilda diye bir kadın arayıp durdu akşam. Telefonunu açınca mesajlarını gördüm. Seninle dans etmek çok isterim vesaire şeyler yazmıştı. Sabaha kadar hiç uyumadım. 6 gibi babamı kaldırıp sahile götürdüm. Hesap sordum. Beni aptal yerine koydu. Dalga geçti. Sonra yeminler etti. Ardından anneme o kadının gecenin üçünde nasıl seni aradığını açıklayacaksın dedim bende. Eve gittiğimde annem kapının ucunda bekliyordu. Gönlüm el vermedi ben bir konuyu yanlış anlamışım ama hallettik dedim. Annem babamın telefonunu inanatla istedi ve mesajlaru görünce evde kıyamet koptu. Babam bana her türlü belayı ve hakareti etti. Ardından annemin ayaklarına kapanarak ağladı. Söz verdi telefonun şifresini kaldıracaktı. Asla annemi aldatmamıştı yeminler etti vesarire...

Annemde ona bana dürüst ol gönlün kaydıysa söyle çirkinleşmeden bitsin ilişkimiz dedi. Babamda ağladı asla boşanmak istemediğini söyledi.

Şimdiyse babam yine o k*şar kadınla konuşuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ben okuyorum üstüm başımda doğru düzgün bir şey yok kendisine marka eşyalar falan almaya başladı. Anneme o düşmanmış gibi bakıyor. Yerli yersiz kızıyor. ya da anneme onu çok sevdiğini falan söylüyor.

Annemde gelip bana soruyor bir mesaj var mı? Haraketlerinden şüpheleniyorum falan diyor. Şimdi ben ne yapayım söyleyim mi?

Babam annemi aldatıyor söylemeli miyim? Çok zor durumdayım? Lütfen okuyun çok önemli?