Aldatıyor eminim. Ama öyle iyi bir insan gibi görünüyor ki dışarıya karşı, anneme en yakın arkadaşıma anlattım hiçbir şekilde inanmadılar bana. Eşimin ağzından laf almaya çalıştığımda tartışma çıkıyor başlıyor kafanda kuruyorsun demeye. Bazen aşırı iyi ve ilgili davranıyor. Kadının yakın çevremden olduğunu hissediyorum. Olmayabilir de. Boşanacağım ama çekişmeli olsun uzasın istemiyorum. Bunu ortaya çıkarmazsam benden boşanmayacak. Herkeste bana sen boşanmak için bahane arıyorsun o öyle şey yapmaz diyecek. Bunların olmasını istemiyorum. İkimiz de çalışıyoruz benim iş yerim yakın olduğu için yürüyerek gidiyorum arabayı o alıyor telefonunda da şifre yok ama içinde bir şey de yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSize bu hissi hissetiren nedir onları bir düşünün isterseniz belkide aldatmıyordur?
Size bunları hissettiren nedenleri eşinizle oturun konuşun. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla eşiniz ciddi anlamda oyuncu ve manipülatif birisi gibi geldi. Madem aldatildiginizdan emin gibisiniz sizde oyun oynayın hatta özür bile dileyin yaptıklarınızdan sizde ona karşı o kadar iyi olun ki şaşırsın kalsın gizliden de gözlem yapın uzun bir süreç olacak sabırlı olmaniz lazım sonra yakalarsınız zaten yakalayınca da ağlamayın lütfen.🌸 çünkü siz size göre aldatilmissiniz sadece görmek istiyorsunuz.
21 Yorumla- +1 yıl
Mantikli
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTelefonunu kurcala haberi yokken. Kurcalamayı bilmen lazım ama. Öyle mesajlardan falan bulman zor acemi değilse ki bence değil tavırlarını iyi kontrol ediyor gibi anlatmışsın. Telefonu adroidse dosyalarına gir telefondan ordan whatsapp dosyayına ordanda silinenlere gir heryerden silse bile o fotolar gözükür ya da internet geçmişine bak telefondan. Rehberine bak hiç bahsetmediği biri var mı. sonra galeriyi aç galeriden foto paylasıyosun ya whatsappa birine yolluyorsun oraya tıkla ilk çıkanlar kim bak. vs vs.
03 Yorumla
Soran+1 yılBaktım hepsine telefonunu düzenli olarak temizliyor. Ama tanıştığım zamandan beri böyle temizliyordu. İsimsiz kaydedilen 2 kişi vardı onları kendi telefonuma kaydedip aradım erkek çıktılar biri çekici diğeri parçacıymış. İki telefon kullanıyor diye düşünüyorum ama diğerini bulamadım.
Cevap sahibi+1 yılBende kafamda cok kurarımda bence sende öyle yapıyorsun gibi. Çünkü elle tutulur bi kanıtın yok
- +1 yıl
Bence arabada saklamistir ikinci telefonu. Bagajda vs olabilir. Oyle bir risk varsa senin bulundugun eve o telefonu sokmaz diye düşünüyorum. Veya iş yerinde ona ait dolap, cekmece vs varsa oraya da saklamis olabilir.
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba kardeşim gerçekten üzücü bir durum boşanmanızı istemem ama aldatıyorsa bu daha kötü bisey biraz daha derine in mesela silinenleri geri getirme uygulamasi var sildi resim vb hersey geri gelir
Güvensiz davrandığın için özür dile aldiris etmiyor gibi davran sorma sorgulama sen ne kadar sıkarsan o okadar cok önlem alir boş birakirsan elbet açık verecek
Baska telefonu varsa? Kocanin e devletini biliyorsan ordan uzerinde kactane hat oldunu görebilirsin
Ama onada yalan hazır yeğenim küçük onun adina almisdim der bu kadar basit
Ve 3 cü seçenek onuda buraya yazmam
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle elinde sağlam bir delil yok 👍 lipstickmiş trendyoldan yeni giyecekler vs hepsi hikaye hissediyorum diyerek boşanma davası açılmaz. Er ya da geç gerçekler ortaya çıkar bu yüzden ya sabredip bekleyeceksin veya nasıl olsa işim var kimseye muhtaç değilim aldatan biritle aynı evde yaşamak istemiyorum deyip hiç bir şey istemiyorum (tazminat, nafaka) diyip ayrılacaksın ama gerçekten aldatmıyorsa o zaman eşinin ahını alırsan acısı aheste aheste çıkar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
31Cevap
Aile & Toplum konusunda 504 cevap paylaştı. Soylemek haddimize degil biliyorum ama soylemeden gecemeyecegim. Sen çok akıllı bir kadinsın. Yorumlara verdigin bazi cevaplardan net sekilde anlasiliyor. Bizim sana katacagimiz pek bisey yok ama yine de benim kendimce tavsiyem acele etme inanmis gibi yap. Sen hemen sorarak ima ederek adami uyandırmişsin artik cok daha dikkatli olur. Su anda yapman gereken sey unutmus gibi yap jnanmis gibi yap ve ne gorursen gor kendini tut hemen sorma ve buyuk bir hata yalmasink bekle. İnsanlar yakalanmadikca daha cok rahatlar ve git gide sanslarino zorlarlar. O gune kadar 20 tane kanit bulabilirsin ama inkar edebilecek seylersr sakin ses etme. Taa ki asla inkar edemeyecek bir sey yakalayincaya kadar. Bu arada zaten cok beklemene gerek yok kadin senin bilmeni istiyor bence. Sen anlamazdan gelirsen o ditek seninarayabilir ya da karsina bile cikar. Kadinlar boyledir. Sen sorular sorup. cirpininca kocan gidip ona bunu anlatiyor az daha yakalaniyorfuk diye kadin da zevk aliyor bundan senin kivranmandan. Ama sen anlamazdan gelirsen kpcan ona karim rahat biseyden haberi yok derse o kudurur ve mutlaka sana ulasir.
21 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı geldi. Kadının bunları bilerek yaptığını düşünmedim açıkçası. Olabilir gerçekten. Çok teşekkür ederim.
- Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılPeki sadece aldattigi için mi bosanmak istiyorsun? Ispat dahi edememissin. Adamin aklinda öyle bir şey olmasa bile, durup dururken sen sokuyorsun öyle şey aklina. Bence zamana birak, eğer hakliysan oraya zaten cikar bir gün. Ama adamin günahini alma daha ispat edemediysen
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılYaaa telefon şifre hiç ya çevremde biri vardı eve gidince telefonu ortalığa şifre bilr koymaz üzerine ama karısını ne biçim aldatıyor görmen lazım karı bunu en son bir yerde yakalamış işte sürekli olarak sıkıyordr
06 Yorumla- +1 yıl
Telefon hep ortalıkta şifre yok çocukların elinde ragatlik bu işte wma gel gör ki aldatıyor ya siliyordur sürekli emin ol sırf sen anllamaa diye eve geldikten sonra iletişimi bile. kesiykrfur varsa yoksa iş yerinde
Soran+1 yılİş yeri sanayide. Daha önce hiç gitmedim ve neyin nerde olduğunu bilmiyorum. Gitsem de bayağı aramam gerekiyor ve kamera var sürekli izlenen, haber verirler hemen. Gidersem illa bir şey bulmam lazım. Bulamazsam da deli damgası yicem zaten
- +1 yıl
Ya yok orada telefon üzerinde yiyor her halfi onu diyorum canım
Soran+1 yılTelefonunu bulamam ki işte ben de öyle düşünüyorum. Bi telefon daha kullanıyor ve o telefon orada.
- +1 yıl
Kafanda kuruyorsun diyen yorumalri siler. mson sinir krizi geçirdim burada
Soran+1 yılYa cidden sanki boşanmak için evleniyoruz da bide bunun için bahane arayacağım. Bişey olmasa niye aklıma gelsin ki böyle bir şey. Çok saçma ya
+1 yılKadın senin çevrende olabilir hatta yakın olarak gördüğün ve anlattigun biride olabilir sonra bunu dillendir kocam beni seviyor hem erkektir kasaaar çok yine adam bana ait diye cümleler kur toplumda eşim boşanmak istese bile boşanmak hamileyim de emin ol açık verecekler bide kadın kendisinin bilinmesini istiyor kocan bunu istemiyor ve kadın bilinsin diye senin anlaman için işaretler koymuş akıllı bir kadın sende çok planlı hareket et
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet biri daha böyle söylemiş ve cidden kadının bunları bilerek yapmış olma ihtimali benim aklıma bile gelmedi. Bunu deneyeceğim, umarım uzun sürmez gerçekten tiksinti geliyor gözümün içine baka baka yalan söyledikçe. Eminim yani belki şüphe duyduğum şeyler küçük ve yeterli olmayabilir ama eminim. İnsan kocasını bilir. Üstelik 6 yıl olmuş değişikliği farketmeyecek kadar aptal olamam herhalde.
- +1 yıl
Yok suphelerinydogrudur ama büyük ihtimalle senin kocan gizli kalmasını istiyor ama kadın ufak ufak sinyalleri veriyor ve anladığım kadarıyla çok akıllı ve kurnaz bir kadın ve senin en yakın çevrende zaten bir kadının en iyi düşmanı en yakınından çıkar çok mutluluk pozu ver buna önce koçanı sonrada çevreni inandır eminim ki o kadın senin çevrende ve daha fazla açık verecek. Kadın kıskançlıktan kudurup isaretleri büyüyecek kocanizin ise rahatlayıp açık verecek hale gelecekler sadece biraz sabır ve o zaman yakalayacaksin. Satranç oyununa benzet bunu çünkü düşmanın çok kurnaz. Ha diyelim yakaladın ve o kadıni öğrendin ve o kadının yanında kocana şunu De ben zaten boşanmak istiyordum ama başıma bela olmasın diye bir kurban arıyordum kurban sen çıktın ve bende kendimi bu adamdan kurtarıyoruz ve benim kafamdaki kişiyle beraber olmaya gidiyorum de (sadece yemle öyle bir şey olmasa bile) emin ol o kadın senin kocani özellikle bırakacaktır. Ve yine eminim ki seni tanıyan bu kadın amacı seni geçmek ve seninle yarışmak ayrıca sana karşı çok kıskançlık ve hayranlık besliyor sen o adamdan vazgeçtiğin zaman o da senin kocamdan vazgececktir
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu kadar hissediyorsan muhakkak bir şey vardır. Ya bir dönem aldatmıştır ya da hala aldatmaya devam ediyordur. Ben öncelikle bir avukattan danışmanlık almanı ve bu sürece psikolojik destek alamanı eklemeni öneririm.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. bende bir kadının kocasını aldattını dusunuyorum telefonunda otel odasında çıplak saten sabahlıklı fotorafını gördum arka kamerayla çekilmiş kadın birde aldatılan kadın aldatır dıyordu yanımda
03 Yorumla
Soran+1 yılEe?
Soran+1 yılBilemem ayrıca aldatılan her kadın aldatmıyor kendisi yaptığı için öyle söylemiş olabilir ihtimal var yani bilmiyorum
- Aile & Toplum konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılAirtag al ve arabasına koy nerelere gittigini cok rahat bir sekidle takip edebilirsin. Ama iyi gizle bulamasın
01 Yorumla
Soran+1 yılBunun varlığından bile haberim yoktu gerçekten. Çok teşekkür ederim.
+1 yılBazı telefonlarda çift işlem uygulamalar var. Xiaomi de özellikle. Onu öğren bir de öyle bak bakalım telefona
10 YorumlaAbla eşin evden çıkarken azdırıcı ver ve eve dönünce vücudunu incele aklıma bu geldi eğer istersen birkaç şey daha düşünebilirim
03 Yorumla- +1 yıl
Yoruma patladım ama mantıklı😄😄😄
- +1 yıl
Taktik güzel sonuçta o an kendini dizginleyebilirse hep dizginleyebilir o an kendini koruyabiliyosa harbiden sınavdan geçer 😄
+1 yılhata sendeydi evlenmeseydin evde kalırım korkusu mu iyi bir şey olsaydın zaten aldatmazdı ki?
00 YorumlaEminsen uyuduğu zaman telefonunu kontrol et ispatlayip ne kadar Nacsksin madem eminsin kısasa kisas
05 Yorumla
Soran+1 yılTelefonunda hiçbir şey yok. Nacsksin ne? Anlamadım
Soran+1 yılKanıtlamazsam ayrılmayacak benden. Dava açsam da gelip gidip aileme seviyorum ölüyorum bitiyorum diyecek. Benden boşanmak istemiyor. Dedim ya işte dışarıya mükemmel bir insan gibi görünüyor. Ben boşanma davası açarım açmasına da ailemle aram açılır. Çünkü inanmıyorlar onun böyle bir şey yapacağına. E kimsem de kalmaz bu kez. Kafamda kurmadığımı görmelerini istiyorum. Kanıtlarsam anlaşmalı boşanmaya mecbur kalıcak. Diğer türlü herkes onun tarafında. Ben de bahane arayan paranoyak. Böyle olmamalı.
- +1 yıl
Ispatlaman neyi değiştirecek kanıtladın hadi sonu zaten ayrilik sana karşı ilgisi nasıl seks yapiyormu seni istiyormu bunlar yoksa zaten kafasında seni bitirmiş seni kıskanıyorum en azından bir ara ağzını yokla deki bak beni aldattığını düşünüyorum bende seni aldatırsa ne olur buna ne tepki verecek seni aldatıyor sa ve ilgisi kalmamışsa aranızda seks yoksa ailene neyi ispatlayacaksin o olamaz hem aldatmadım hem sende ol mantığıyla gidiyorsa sana yazık degilmi ya da sevisirken fantezi falan yap seksi çamaşırlar al disarda bulduğunu sende bulsun film falan izleyin yok bunlar olmuyorsa karşı tarafa tamamen bağlanmıştır biraz tepki verirse belki kurtarırsın sevisirken ona beni başkası sikse ne tepki verirsin diye sor bir sürü şey işte hiç biri olmuyorsa daha gençsin mutlu olman hicin zamanın cok
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Cidden kafanda kuruyor olabilirsin ispat yok hissiyatla bunu ortaya çıkartamazsin paran varsa şayet dedektif tut takip etsin bir süre
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. Bazı telefonlarda çift alan uygulaması yüklüyorlarmış. Bilmem ne tuşlarına basınca o alandan çıkıyor vs diye bişe duymuştum
10 Yorumla
+1 yılKocanın gmailine bakıyor musun bnece ordsn illaki yakalayacksındır
04 Yorumla
Soran+1 yılBaktım bitane e posta var onda da sadece bankalar falan var başka bir şey yok. Benden boşanmak istemediğini biliyorum ve en ufak bir kanıt kalırsa ayrılacağımı biliyor. Gerçekten çok profesyonel davranıyor. İkinci telefonu var diye düşünüyorum ama ne evde ne de arabada yok. İş yerinde saklıyor bence oraya da gidip bakamam zaten
- +1 yıl
Veriler ve gizlilik kısmına girdin mi hiç
Soran+1 yılEvet, siliyor. Sadece son 4 5 araması duruyor, onları da özellikle arattığını düşünüyorum bişey anlamayayım diye. Aslında bunları silmeyi bilmiyordu ilk sevgili olduğumuz zamanlarda ben herşeyi siliyordum abim görmesin diye, ona da neyi nerden sildiğimi göstermiştim o zamandan beri o da herşeyi siliyor. Silmesi alışkanlık haline gelmiş olabilir bunda okeyim. Ama cebinde bordo lipstick buldum geçenlerde niveanın böğürtlenli olanı var ya ondan. Dudaklarım çok kuruduğu için aldım dedi. İmkanı yok kullanmaz. Kullansa bile renksiz olanı var bunun. Kendinin değil eminim. Parfümden anlamaz sevgili olduğumuzdan beri ben alıyorum parfümünü, başka bir parfümü var şu an kendim aldım diyor ve orijinal parfüm. Parfümün orijinalini çakmasını bilmez. Parfüme o kadar para vermez zaten. Trendyol markalı yeni kıyafetleri var ve alışveriş uygulamalarını kullanmayı bilmiyor. Telefonunda Trendyol yok bile. Bunları kendisinin almadığından adım kadar eminim ama sonunda Paranoyak deli olan ben oluyorum işte çok zoruma gidiyor ya
- +1 yıl
Sen haklısın aldatıyor büyük ihtimalle bunun paranoyaklık ile ilgisi yok. Kadınların sezgileri güçlüdür genelde ve doğru çıkar. Google fotoğraflara girsene bir de belki yedekleniyordur. Galeriden silse bile Google fotoğraflaro unutmuş olabilir
+1 yılFikir alışverişi yapmak istersen konuşalım buluruz bir yolunu hissediyorsan da vardır mutlaka birşeyler bilirim o duyguyu insanın içini kemirir durur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılAnlattığın kadarıyla aldatılmış olduğunu düşünüyorsun, fakat sebeplerin aldatılmamış gibi görünüyor. Neden aldatılmışsın hissine sahipsin?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence kanit olmadam birsey yapaman belkide sen böyle düsünüyorsun
00 YorumlaAslında kolay kendi inkar eder ama yapman gereken şey biraz ilginç olacak
00 Yorumla
+1 yılPeki ne gibi şüphen var aldattigina nerden kaniya vardin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArabada torpido gözünde ikinci telefon olabilir. Bir de gizli uygulamalar var mı ona bak.
00 YorumlaParası varsa başka dairesi vardır 2. Telefonu vardır kadın hissederse pek yanıldığı görülmemiştir eminim yakalarsın
02 Yorumla
Soran+1 yıl2. Telefonu olduğunu düşünüyorum ama daire aklıma gelmedi. Olabilir de bazen eve geç geliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzerine dinleyici koy
ya da düğmesine dik
00 Yorumla
+1 yılBelkide sen kafanda kuruyorsun şüphelenme sebebin ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHislerinde yanılmıyorsun aldatıyor bence o açık verene kadar sabret eninde sonunda açık vericek o zaman boşarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılDeliricem ama ya paranoyak oldum iyice
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerçekten aldattığını öğrenmeden boşanma kafası 🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılEminim.
aldatıyor, kocanın burcu ne
01 Yorumla
Soran+1 yılYengeç
+1 yılYapma etme yazık edersin kendine
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Baya paranoyaksın..
00 Yorumla
+1 yılBiraz evham yapıyor olabilir misin
00 Yorumla
+1 yılEee nerden vardın bu kanıya peki?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 612 cevap paylaştı. Neden eminsin mesela?
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim alışveriş uygulamalarını kullanmayı sipariş vermeyi bilmez. Trendyol markalı yeni kıyafetleri var. Cebinde lipstick buldum geçenlerde ve bordo renk. Dudaklarını nemlendirmek istese bunun renksiz olanları var.
3. Olarak cinselliğe aşırı düşkün bir insan, bazen özellikle eve geç geldiği günlerde tek seferde tatmin oluyor ve istemediğini hissediyorum. Sebebinin stres falan olduğunu sanmıyorum. 6 yıldır birlikteyiz 2 yıldır da evliyiz ve tanıdığımdan beri parfümünü ben alıyorum kendisi parfümlerin isimlerini bile bilmez, almaya da gitmez. Ama benim aldığımdan farklı orijinal parfümü var şu an kendisi almış olsa asla o kadar parayı bir parfüme vermez gereksiz bulur. Bana Özel günler haricinde hediye almaz, almaya başladı. Bana ilgili davrandığı zaman bakışlarında mahcubiyet seziyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTelefonuna erişme imkanı vr mi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler açık verir illaki kuruyor olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılDedektif tut
01 Yorumla
Soran+1 yılİnternetten baktım da burada yok sanırım özel dedektiflik büroları ama pazartesi bi sorucam yine de bilen var mı diye. Bence vardır
Yedek teli vardır
06 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum ama evin altını üstüne getirdim yok. Arabada da yok. Sanırım iş yerinde tutuyor
Soran+1 yıl2 yıldır evliyim ben 24 yaşındayım o da 28
Soran+1 yılBunun suçlusu da benim aynen. Boşansın o zaman yeterli gelmiyorsam gitsin kiminle yatıyorsa yatsın
+1 yılAldatıyorsa sende aldat sonra boşan
04 Yorumla- +1 yıl
Bırak içine otursun sonrada yüzüne karşı söyle. Seninle evliyken sen aldattığın için bende başka erkekle oldum de. Ona koyacak çok laf biliyorum ama burdan yazamam silerler :)
Soran+1 yılHayır kendime saygısızlık etmiş olurum. Öyle bir şey yapmam
- +1 yıl
Senin tercihin tabiki. Görüş yorum istersen bana yazabilirsin
- +1 yıl
Ama seni aldatanı sende aldatacaksın. Çivi çiviyi söker bunu unutma😊
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İş üstündenyakalaman lazım
00 YorumlaNereden biliyorsun peki
00 Yorumla
+1 yılGozunle gordun mu emin misin yani
00 Yorumla
+1 yılseni şüpheye sokan şey nedir?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmiyor demek ki
00 Yorumla
+1 yılÇok zor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. bellidirrkanka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapsın ne var
00 YorumlaÜstüne git bence
03 Yorumla
Soran+1 yılSinirleniyor
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum birden parlıyorsa haksızdır
+1 yılVesvese olabilir