- Aile & Toplum konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılBir düzine hatunla çıktım. İyisi de vardı kötüsü de. Birinin beni sevmesini çok önemsiyordum önceleri. Baya gurur meselesiydi bu. Ezik hissetmeye katlanamıyordum çünkü. Bütün kız arkadaşlarım aşık oldu bana ve hepsiyle yakınlaştık. Sonra fark ettim ki ben sadece kendimi tatmin etmeye çabalıyorum ve kendimi de kandırıyorum. Sonra saldım karı kız işlerini.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadının sermayesi dekolte, erkeğin serveti cüzdan, siyasetçinin zenginliğiyse yalandır. FİKRET DOĞAN
https://www.youtube.com/embed/tQiF-s2LIBI40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatımda gördüğüm en çöp dizi kurtlar vadisi. Bir ünlünün aşırı derecede fanı olanları g. zekalı olarak görüyorum Kore pop buna dahil. Çay abartılan bir içecektir en anlamsız ya da sahiptir. Bence futbolla ilgilenen kızlar da erkeklere yaranmak için böyle yapıyor
810 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 abow seni linç etmeseler iyi bare
- +1 yıl
Vur dedi öldürdün 😄😄😄
- +1 yıl
Kurtlar vadisi ve çay hariç söylediklerin mantıklı geldi.
- +1 yıl
Tespit gardaşım 😂
Cevap sahibi+1 yılHani linç yoktu ben fikrimi soyledim
Soran+1 yıl@Coldmenx engelemi kaldir
+1 yılVallahi bayılıyorum böylesi sorulara herkes içindeki olanı ya da zehri kusuyo hic muhatap olmadıklarımı dahi engelliyorum fikirlerinden dolayı tam sazan avı😅
21 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç bir iyilik cezasız kalmaz..
erkeklerin çoğu karaktersizdir ve aldatır.
kadınlarda serseri sever kötüleri severler..
42 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle gercekden
- +1 yıl
🙏
+1 yılLgbt den nefret ediyorum hatta kınıyorum isteyende linçleyebilir sorun yok herkes kafasına göre
1011 Yorumla
Soran+1 yılAyni ben 🤣
- +1 yıl
Aga ama yani iğrençler
Soran+1 yılBenimde içim bulaniyor bunlari görünce
- +1 yıl
Lgbt yi ben de sevmem. Karşıyım. Ama yine de sana tavsiyem kınama. İnsanın kınadığı şey başına gelmeden ölmüyor çünkü
- +1 yıl
Dimi ya bir özgürlük dediler cinsiyet değiştirdiler bu nasıl bir anlayış
- +1 yıl
@Nightwalj35 bu kimseyi ilgilendirmez kınıyorum ve Türkiye de böyle birşeyin olmasını da istemiyorum bu benim düşüncem madem özgürlük var bu da benim özgürlüğüm
- +1 yıl
Türkçen yok belli ki okuduğunu anlamamışsın. Ben ne diyorum sen ne cevap veriyosun tamam.
- +1 yıl
Knk diyorsun ki kınama tamam sende sevmiyorsun ama o kadar pislikler ki görmek bile istemiyorum senle ilgili bir sorunum yok zaten demek istediğim bu
- +1 yıl
Ben sana tavsiyede bulundum. Ister dikkate al ister dikkate alma sen bilirsin
- +1 yıl
Eyvallah
- +1 yıl
Sana da
LGBT'ye karşıyım insanların yanlış birşeyi normalleştirmesini anlamıyorum
32 Yorumla
Soran+1 yılBende katiliyorum sana
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBütün erkekler aynı
Kimsenin cinsel yönelimine saygı duymuyorum
21 Yorumla
Soran+1 yıl👍
+1 yılYer cücesi seni yeterli bi hatunada siz genel olarakmi sordunuz :D
15 Yorumla
Soran+1 yılHahaah 1.68 boy yeterince iyimdir
- +1 yıl
o zaman daha etkilisi var senin kadar kardeşim bi hatun görmedim derim :D :D
Soran+1 yıl😂😂🤣
- +1 yıl
sözü kardesim olarak cevirmis ya bu olmadi dur simdi
- +1 yıl
Bu ter kokunla yanima gelme benim dişlerinde sararmis zaten bu nedir arkadas... Bu nasil :D
+1 yılKadınlar lütfen araba kullanmayı bırakın trafiğin içine ediyorsunuz. Bunaldım artık yeter. Beceremiyorsunuz işte yatkın değilsiniz. Keşke trafikte hiç kadın sürücü olmasa.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı insanların ekonomiyi bahane olarak kullandığını düşünüyorum her b*ka paraları var ama kişisel gelişime gelince ekonomi kötü abi yhaa. İkinci el kitap al mesela ya da kütüphane de oku hadi o da yok internetten öğren. Spor salonuna gidemiyorsun paran yok ama zararlı niye yiyorsun?
çok önemli not : Ekonomi kötü değil demiyorum bahane olarak kullanıyorlar diyorum
20 YorumlaÖzgür ruhlu bir kadinsan kimseyi umirsamayip istedgn gbi giyinip davranıp yasoyorsan illaki lincleyen oluyor bir yerde takiomusn bunu dicksn çok da seyimd😄😄
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'deki medya, dizi/sinema ve sanat dünyasının %90ı küreselcilerin elinde. Dolayısıyla karşımıza çıkan kadın erkek hemen her ünlü kendisine denileni yapıyor
10 Yorumla
+1 yılAtatürk benim atam değil. Atatürk bir ingiliz entelijansiyasisidir. Balfour deklerasyonunda bu dile getirilmiştir ve planlanmıştır
30 Yorumlakadınsan özellikle özgür ruhlu bi kadın ve canın ne istiyorsa özgürce yaparsan her bi yerden linç yiyosun deneyimliyim 😄
20 Yorumla
+1 yılÇıplak gezen kızların Allah belasını versin onlar yüzünden eşimi kıskanıyorum benim bile gözüm kayıyor , keşke herkes belirli ölçüde giyinse. cidden nefret ediyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen bazi kadinlar içinde sıkıntı bu durum gercekden resmen ciplaklik var..
- +1 yıl
Dilediğiniz kadar linçleyin. Çıplak kadınlardan nefret etmeye başladım. Benim kalbim temiz demesinler çoğunun amacı belli.
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkili ilişkilerde tek suç erkeklerin değil hep erkeklerin üstüne oynanıyor çoğu kadın bilerek gidip en karaktersizine aşık olup zorla belasını buluyor sonrada avaz avaz ağlıyor reva görüyorum sddfg
10 Yorumla
+1 yılHer seçim dönemi yaklaştığında ya petrol ya da doğal gaz bulunuyor.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Aile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı. Erkeklerin kadına, kadınların erkeğe benzemek istemesi komik ve sapkınlıktır. Ve iğrenç duruyorlar.
50 YorumlaErkekler kapatılsın desem büyük bir linç yerim diye düşünüyorum erkeklerden.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar bir kez aşık olurlar diğerlerine rol yaparlar.
10 YorumlaKadınların sadece para ve y*aprak meraklisidir
23 Yorumla
Soran+1 yılHaa diyarbakirli haaaa bu düsüncenden ne zaman vazgececeksin..
Soran+1 yılHer kadin ayni değil kimisi sevgi saygi ilgi ister sevilmek ister
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Berkeboklar üzer, ağlatır teselli edense yine Abuzerler olur jfjfjf
https://www.youtube.com/embed/tx5DihyhHos00 YorumlaAkp, hard core radikal islam yönetimine geçince, her erkeğe 4 karı düşüyor diyolla.
Valla bana uyar 💃
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir yok öyle bisey
Soran+1 yıl😂😂🤣
+1 yılLgbt lilere psokolojik rahatsızlandır ve iyileştirelmedikleri takdirinde deli hastanesine yatırılmalılar.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadın ve erkek eşit değildir
410 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin 👍
- +1 yıl
👍🏻
- +1 yıl
@Nightwalk35 helal olsun sonunda kadınlardan bunun farkına varanlar var
- +1 yıl
@hakan_hakan06 farkında olan çok aslında. Sadece ben değilim. Kadınların da erkeklerin de farklı konularda birbirlerine karşı üstünlükleri vardır. Aynı cinsiyettekiler bile birbiriyle eşit değilken karşı cinsler nasıl eşit olsun
- +1 yıl
yıllarca feminizmin pompaladığı şey yüzünden avrupa ülkelerinde boşanma oranları %60'ı geçmiş
ayrıca bekar anne oranı ( yani hiç evlenmeden çocuk sahibi olan kadın oranı) %50
kadın erkek eşitliği zırvalığı yüzünden önce avrupada başlayan aile kurumunun çöküşü tüm dünyada yayılmaya devam ediyor.
şimdi de kadınlar, evlenecek erkek bulamıyoruz diye ağlıyorlar. niye evlenelim ki cinsel devrimi siz yaşadınız biz erkeklere yaradı. evlenmeden de ilişkiye giriyoruz. niye evlenelim ayrıca boşanırken neden ömür boyu nafaka ödeyelim? - +1 yıl
@hakan_hakan06 evlilik dışı ilişkilerin yaygınlaştığını görmek midemi bulandırıyor
- +1 yıl
dedim ya sana avrupa'da doğan her iki bebekten biri artık evlilik dışı. kimse bunu haber yapmıyor ama bu tür istatistiki bilgileri yayınlıyorlar ben de takip ediyorum
- +1 yıl
@hakan_hakan06 bizim ülkemiz de o yöne doğru hızlı adımlarla ilerliyor. En acı verici kısım bu
- +1 yıl
bu domino etkisinden kurtuluş yok maalesef. tüm dünyada toplum ve evlilik kurumu önce çökecek sonra insanlar yaptıklarının farkına varacak (elli yıl falan sürer biz göremeyiz o günleri)
- +1 yıl
@hakan_hakan06 dünya çok kötü durumda
- Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar erkek eşit değildir erkekler üstndür
03 Yorumla
Soran+1 yıl😒
- +1 yıl
tam linçlik :)
Soran+1 yılAynennnnn
+1 yılParasız erkeği sadece annesi sever flfşşsfş
31 Yorumla
Soran+1 yıl😂🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadın aldatınca kocasına suç atıyorlar
erkek aldatınca yine erkek suçlu oluyor.
iki yüzlü bir dünyada yaşıyoruz
13 Yorumla
Soran+1 yılSacma geldi nedense
Cevap sahibi+1 yılher yerde denk geliyorum aldatan kadın bile çok güzel mağduru oynuyor sanki suçlu kendisi değilmiş gibi. ve kadına hak veriyorlar işin tuhaf tarafı da bu
Soran+1 yılKim aldatiyorsa sucludur ayrica karaktersizlkdir
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hepiniz sapıksınız 🙄
21 Yorumla
Soran+1 yıl😂
+1 yılKadınlar regl olaylarını çok abartıyor
21 Yorumla
Soran+1 yılHayirr bazilari cok agri oluyor gercekden
Zam istiyoruz Zam istiyoruz
21 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣
İnsanlar nefret kusmaya yer arıyor ve ben bunu yapmıycam
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler aslında düşük cinsiyettir, beyinleri pek gelişmez gelişenler var onlarda çok nadir.
00 Yorumla Demin atmde vakit harcadım diye üç kişiden yedim. d kudursunlar diye iyice bekledim
00 YorumlaBazen popo ısırasım geliyor. (Sadece çook beğendiğim insanların ama)
00 YorumlaBir partiye aşırı bağlı olanlar. Genelde g. zekalı oluyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dünyayı erkekler yarattı
21 Yorumla
Soran+1 yılHeee heee
+1 yılerkeklerden nefret ediyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılAra sira bana da oluyor 😅😅
- +1 yıl
:D
+1 yılEşlerini en cok aldatanlar kadınlardır.
12 Yorumla
Soran+1 yılErkekler benceee daha cok aldatan
- +1 yıl
Aslaa.
dememe gerek yok ki😂
12 Yorumla
Soran+1 yılSöyle bakalim
Aile & Toplum konusunda 826 cevap paylaştı. söyleyemem zaten ceza aldım CMK'dan 5 yıl
ama şöyle diyelim ALİ İSMAİL KORKMAZ'lar ölmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/63zp9-87DJkMax türk tatlısı olur gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşim biseksüel ve erkekler onu yaparken izlemek hoşuma gidiyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılLgbt hastalıktir sapkınlıktir
22 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum kanka
- +1 yıl
😄😄
erkolar kapatılsın lütfen 😊
21 Yorumla- +1 yıl
Kaç tane erkek gördünüz acaba
Ekmekle ye de karnın doysun guzum
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. Kadinlar araba kullanamaz sahiplenme satin al
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim nefes almam dahi linç edilesi sjdjd
10 Yorumla Erkek milleti 🤷🏻♀️ linç yüklenir 😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılekonomi coğğğ iyi nankörsünüz..
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaş komutan recep tayyip erdoğan
10 Yorumla
+1 yıllgbt'ye saygı duymuyorum.
40 Yorumla
+1 yılKadınlar araba kullanmayı beceremiyor 😀
12 Yorumla
Soran+1 yılHic de bile
- +1 yıl
Şaka yapıyorum ya 😃
Neden don giyiyoruz?
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden giymeyelim
Emin misin 😄
110 Yorumla- +1 yıl
Söyle gitsin ya haha 😂
- +1 yıl
“Dini (tevhidle) ayakta tutun ve onda ayrılığa düşmeyin.” diye Nuh’a emrettiğini, sana vahyettiğimizi, İbrahim, Musa ve İsa’ya emrettiğimizi sizin için dinde şeriat kıldık. Müşrikleri kendisine davet ettiğin (tevhid) onlara ağır geldi. Allah dilediği kulunu (tevhid ve ayrılıksız din için) seçer ve O’na yönelenleri hidayete erdirir. (42/Şûrâ 13)
- +1 yıl
Bunu kabul etmeyen de kendine Müslüman demesin zaten. Linç yiyeceksin de doğruyu söylediğin için ye boş ver
- +1 yıl
Yiyeceksen*
Soran+1 yıl@theastro👍👍
- +1 yıl
Eyvallah. Aynısı senin yorum için de geçerli
+1 yılYengeme aşığım
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh be yengenede aşık olamasun trolldur umarim
- +1 yıl
Gerçekler acıtır ve Bihter aşık olunmayacak kadın mı?
+1 yılSokak hayvanları toplatılmalı
50 Yorumla
+1 yılZina yapanın Allah bin belasını versin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılErdoğan Erdoğan Erdoğan :D
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılİmam hatipler kapatılsın
10 Yorumla Milletle uğraşamam yav söylemem o yüzden
00 Yorumla
+1 yılKadın dediğin dizini kırar oturur evinde
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden bu sitede elit kesim yok.😀
01 Yorumla- +1 yıl
Zamanla oda olacak inşallah 🤗
- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım