Yazdıklarınızda linçlenecek bir şey yok bence. Özellikle hayvanat bahçeleri konusunda %100 katılıyorum. Zaten direkt hapishane yani. Geçtiğimiz aylarda kaçıp öldürülen aslan olayından sonra daha da ayyuka çıktı bu durum.
O zaman daha sert yazayım.. Meclis yiki'sin yerine lunapark yapılsın... Sınırlar kalksın insanın çizdiği çizgiler... Kesmedeker dinleyen kaldı mı ya :))
Onların albümü yok bende ama farklı kişilerin vat. Evet içerisinde sözleri yazardı şarkıların şimdi kaset çıkaran yoktur herhalde. :) "Kesmeseker dinleyenler uçsuz bucaksız azinliktir." güzelmiş ama.
Bence Carl Johnson, yani CJ, GTA evreninin gelmiş geçmiş en sönük ve en ezik ana karakteridir.
Kemal Sunal çok abartılıyor, oyunculuk sıfır.
Gelenekleri saçma buluyorum.
Aşırı pasif ve bebeksi tavırlarda takılan kızları itici buluyorum, bunun kendilerini daha feminen ve çekici yaptıklarını sanıyorlar ama alakası yok, aynı şekilde aşırı baskın ve kontrolcü tavırların da maskülenlik ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Sürekli nostalji övgüsü yapan insanları çok itici ve yapmacık buluyorum, tamam anladık en old sizsiniz...
Politik konulardan da var ama onlara hiç girmeyeyim şimdi...
Bir de Tobey Maguire iyi bir Spider-Man değil, çizgi romanlar ile en ufak bir alakası yok bu kadar ciddi Spider-Man mi olur Batman mi izliyoruz sanki burada, resmen karaktere hakaret
İktidar değişse de hiçbir şey değişmeyecek. Haa durumun daha kötüye gidilmesini önler mi önler. He bi tane daha söyleyeyim, kadınlar tipe ve paraya bakmıyoruz derler ama%99, 9' ü bu ikisine bakıyor
Sokakta gördükleri çiftleri bu çocuk bu kıza nasıl bakmış veya bu kız bu çocuğa nasıl bakmış diyenler genelde gerçek mutsuzlar olup kendini kandıranlardır.
Hmm, "linç davetine" hoş geldik 🤭. Bizim itirafımıza gelince: "Tarantino filmlerini izlerken bazen sıkılıyoruz." Hadi bakalım, taşlamalara hazırız! 😅 Belki de rahat ve hafif konular üzerinden eğlenmek lazım; sonuçta bir kahkaha her derde deva 😇.
Ünlü insanlarla beraber çalışma şansım oldu. Bir sürü kızın erkeğin peşinde koştukları kişileri "sokakta görsem yüzüne bakmam" dediğim kadar berbat karakterlere sahipler. İstediğiniz kadar linçleyin şimdi. 😂
Sokak hayvanlarına karşıyım. Özellikle sokakta köpek olmaz. Bunu hayatımın büyük bölümünde hayvan besleyen biri olarak söylüyorum. Hayvanlar sevgiye, ilgiye, iyi bir bakıma ve düzenli aşılamaya ihtiyaç duyarlar. Üstelik eğitilmeleride elzemdir. Sokakta yaşamak hayvanlar için korkunç ızdıraplı özellikle köpekler için.
Sokakta hayvanları beslemek sadece kontrolsüz nüfus artışını destekler. Keza öyle oldu kendi elinizle sokak hayvanı popülasyonunu korkunç arttırdık. Herkes mama verdiği hayvanı sahiplenip aşılar, kosırlaştırma tedavi bakım barınmasını üsrtlenmeli. Kuru mama verince onlar için dünya güllük gülüstanlık olmuyor
Evet ama herkesin maalesef sahiplenebilme imkanı olmuyor. Hele ki şehirlerde. Bu populasyonun atmaması için zamanında yerel yönetimlerin sorumluluklarını yerine getirmesi gerekiyordu. Getirmediler
- yeni nesil aşırı boktan geliyor bilgi çok kullanma sıfır. -çoğu şey ileri gitmek yerine geri gidiyor ülkede -kadınlara güvenim gün geçtikçe bitiyor * ne kadar iyi olursak olalım iyi düşünürsek ince düşünürsek karşımız bunu anlamayacak üzerimize çıkacaktır. Aksi gibi iyiliği devam ettirmekte karakterimize iyi derken ruhumuzu bitirecek olan şeydir.
Yakışıklı değil demedim abartıldığı kadar değil dedim. David Beckham, Tom Hardy, Brad Pitt, Jony Deep, Oliver Giroud, Antoine Griezmann bunların hepsi Cavill den daha iyi bence.