Dun gece goruntulu konusurken uyudum beni izledi. Yazdiklarina bakin 😂gercekten seviliyor muyum sizce?

Bana hiç samimi gelmiyor bana bu şeyler. Gerçek aşk, yoğun duygular çok da sözle olmaz diye düşünüyorum.
Bulusmak icin arabayla metrelerce oteden gelecek kac gundur bulusalim demekten dilinde tuy bitti. Arabayla gidip bi mesire alaninda oturcaz. Yemek yapip goturcem yicez orada
Cevap
6Cevap
Benim kocamda başlarda böyleydi.. zamanla degisiyolar."ben sana neler yaptım, benim sevgimin karşılığı bu mu?" Vs Vs saplantılı bişey oluyolar.
sevgiyi sözle anlayamazsın ayrıca ya aşkım benim uyurken daha tatlı oluyorsun nedir ya yanında ve yüzünü mü seyretti o an orayı çözemedim 😂😂😂
Bundan anlayamayız sevip sevmediğini bizim düşüncelerimize takılma sana sevgisini hissetiriyorsa tamamdır
İlişkinin sonunu görmeyen ben aşırılık var her mesajında iltifatlar felan başlarda böyle olur sonra değişir bu tipler
Allah sevginizi dayim etsin
Gelelim cevaba bence eniste seni baya seviyor ve iliskini cicim aylarının verdi heycanlada aşkım askım gidiyor
Çok iltifat ediyor bu.. Birde herbir cumlesınde aşkım kelimesi var.. Olmaz bundan.
Daha once hic sevgilisi olmamis ben onun ilk sevgilisiyim belkide o yuzden bi kadar iltifat ediyo
Erkek biraz ağır olmalı
Çocuğun yerinde olsam sana tek kelime yazmam
Ne güzel şeyler yazmış hala soğuksun arkadaş
Gecenin ucunde uykudan uyanmisim yari uyyo sekilde nasil bi samimiyet bekliyosunuz benden onu anlamadim
Ne güzel işte öp başına koy burada karekterin özelini paylaşmaya gerek var mı yazık çok yazık
“Aşkım , aşkım, aşkım başlayacağım şimdi aşkınıza” Müge repliği geldi 😅
Terkedicek misin, ayrılcak mısın, arıycak mısın, aramıycak mısın, 18 yaşında ergen sanki Allah'ın cezaları 😂😂
@Karelipicamaa https://youtu.be/ioGPiVGWB_k?feature=shared müthiş eseri şuraya bir koyalım asjsjs
Aşkı kuşko ayakları. Allah daha mutlu etsin ne diyeyim
Tesekkur ederiz
Rica ederim
😂😂 sabaha kadar görüntülü uydugum adamla değil her gece kavga edip iki gün sonra barıştığım adamla evlendim
@assslihannnnnn senden bir bkk olmaz hayatın yanlmış
Seviyor bence ama yinede çok güvenme zamanla değişebilir
Bu çocuk seni çok seviyor. Olaki ayrıldın diyelim bir daha buna benzer bir sevgiyi bulman çok çok zor
Anladim tavsiyen icin tesekkurler
bu arada yorum yapan bazı kızlar, kadınlar seni kıskanmış ona göre gıcık gıcık yorumlar yapıyorlar :)
bu soruya objektif cevabı sadece erkekler verecektir onların cevaplarını okuyabilirsin
Okuyamadim, varosluga alerjim var
Sevgilim oyle istiyo bol bol iltifat ediyo ki bu durumdan rahatsiz degilim. Sizin iliski anlayisiniz farkliysa bisey diyemem herkesin kendi tercihi
Benim pek tarzım olmasa da evet, seviyor.
Tesekkur ederim yorumun icin
Rica ederim.
Hastalıklı gibi korkunc
Senin hastaliktan anlayisin cok iltifat edilmesiyse ayda yilda bi askim yazsin yeter o sana herhslde
Belirsiz bir insandan daha iyidir böyle olması
Aynen oyle
Keşke yazmaz olsadi yeter be
Niyeymis o?
Cok iltifat edilmesinden hoslanmiyosan bu senin kendi tercihin benim hosuma gidiyo rahatsiz da degilim
Senin saçma sapan sorularinizdan bıktım vallahi billahi
Allahım, kusucam!
Niye hersey gayet normal bence sadece cok iltifat ediyo o kadar
Cıvık
Seni aldatıyor
Nerden anladin? Suphelenmeyim diye cok iltifat etmesinden mi?
Yesss
Sen bunu yazdiginda goruntulu konusuyoduk sordum dedim eger hayatinda biri varsa da bunu benden sakliyorsan sonradan ogrenirsem hic iyi olmaz giderim bir daha da geri donmem dedim. Yok hayatimda kimse dedi konu kapandi sonra
Öyle tehdit edersen tabi söylemez. Deseydin ya hayatında biri varsa da söylemeye çekiniyorsan rahat ol söyleyebilirsin böyle şeyleri normal karşılarım desen dökülürdü hemen
O zaman firsatini bulunca tekrar sorarim
Ama bu sefer dedigin sekilde soracam
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?