Sevgilim bir kız. Ben eşcinselim. Akşamlar bana yazma telefonumu kardeşim alıyor diyo. İşte olduğum zamanlar bana yaz diyo. 18:00 dan sonra yazma diyo. Sizce beni aldatıyor mu
Sevgilim akşamlar yazma diyo beni aldatıyor mu?

Belki de ailesi onu bilmiyordur ki çoğu eşcinselin ailesi bilmez , normal olabilir yani bu , ortaya çıkarsa onun için kötü olabilir , hemen ön yargılı düşünme , hem gerçekten seviyorsa , bi kadın sevdiği kadını asla aldatmaz , ama diyorsan ki ben şüpheleniyorum başka kuşkulandığım şeyler de var , o zaman işler değişir
Ailesi bilmiyor. Ama ben yinede kuşkulanıyorum. Mesela geçen aradım erkek çıktı kimsin diye sordum kardeşiyim dedi.
Kıza diyorum beni aldatıyorsun kardeşin değildi o. Yemin ediyo kardeşimdi diye. Kardeşim olmasa sevgilim olsa telefonu açtığında ben onun sevgilisiyim sen kimsin derdi dimi diyo. Azcık mantıklı ol diyo 🤔
Bence de kardesi , o zaman soyle dusunelim , senin bi akraba ya da evin içinden biri olabileceğini düşünerek sevgilisi demek yerine kardeşiyim dese , bunu da diyemez çünkü belki sen evin içinden birisin ve kardeşi olmasa kardeşim diyemez çünkü evin içinde ki kişi kardeşini de tanır, bence doğru söylüyor
Bilmiyorum ki. Saçmalıyosun diyo. Hangi erkek telefonu açıp sevgilisi olduğu halde kardeşiyim diye bilir ki diyo.
Telefonu açtığında sen ona kimsin diye sorduğunda ben onun sahibiyim sen kimsin derdi diyo
Sahibiyim nasıl bi tabir ya , kaç yaşında acaba bu birde kardeşi kaç yaşında ki bu kadar korkuyor
33 yaşında. Ben 24 üm. Kardeşi 28-29 yaşlarında
Yani diyo ki hayatımda biri olsa telefonu açtığında sen ona sordun kimsin diye oda cevap olarak ben sevgilisiyim sen kimsin derdi dimi diyo
Oha , bayağı da büyümüş , kötü bi durum , bak şimdi bunu yok say , ve bundan sonrasına bak , birde asla çok seviyorum çok aşığım deme , bi kadının kalp kırması hiç bir erkeğin kalp kırmasına benzemez , lütfen çok kapılma
Çok seviyorum ama. Çok kavgalarımız oldu küfürlü flaan hala kopamadık. Gece telefonu açmadığında sabaha kadar aramıştım. Kardeşi bunu rahatsız eden biri olduğunu düşünmüş. Git şikayet et demiş. Beni kolumdan tutup zorla karakola götürecekti diyo. O yüzden işte olduğum zamanlar yaz ara diyo. Eve girince yazma diyo.
Sence aldatıyor mu
Görüş
4Görüş
Tam tersi olması gerekti sanki iş saatleri içinde yazmaman
Neden ki
Ailesi zaten bilmiyor ki
Ailesi bilmiyor olabilir
Bilmiyor zaten
Öğrenmesin diye atma diyordur
Kardeşinden çok korkuyor. Geçen aradığında kardeşiyle konuştum. Şunu çağır telefona dedim. Benimle konuşacaksın dedi. Lan sen kimsin dedim kardeşi dedi. Kıza diyorum beni aldatıyorsun kardeşin değildi o. Azcık mantıklı ol diyo. Kardeşim olmasa sevgilim olsa telefonu açtığında ben onun sevgilisiyim sen kimsin derdi dimi diyo
Haklı
Yani beni aldatmıyo değil mi
Çok abartiyorsun
Çok kıskancım ondan
Fazla kiskanc olma
Çok seviyorum ama
aldatsa sanki ne yapacak sin. kız oda kız.
Geçen aradığımda bir erkek çıktı telefona. Sen kimsin dedim kardeşi dedi. Kıza beni aldatıyorsun kardeşin değil o dedim. Kardeşim olmasa telefonu açtığında ben onun sevgilisiyim sen kimsin derdi dimi diyo. 🤔
Aşığım napıyım
Bilmem. Kafam çok karışık. Çok seviyorum ama güvenmiyorum
Neden
Tam güvenmek istiyorum bu olay çıktı.2 gündür kafam karışık. Ayrılmak istemiyorum ama ya aldatıyorsa beni düşüncesi sinir ediyo beni
Ya ama bilmek istiyorum. Ben aradığımda telefona çıkan kardeşimiydi değilmiydi hep aklıma takılıyor
Ya kardeşi değilse düşüncesi var kafamda.
Bugün yine telefon kardeşimde olucak bana yazma dedi
24 benim. O 33
Ama kardeşi neden sürekli telefonunu alsın ki
Neden ama😀
😂😂😂😂
Başkasına yalattırıyor o zaman
Ailesi bilmiyordur o yüzden
Evet ailesi bilmiyor. Sende öyle şeyler yazıyorsun ki telefonu bırakıyorum bir tarafa ailem görebilir diyo. Cümbür cemaat yaşıyorlar bide. Kardeşleri annesi falan. Geçen aradığımda erkek çıktı. Sen kimsin sordum kardeşiyim dedi. Bende kıza beni aldatıyorsun hayatında biri var dedim. Kardeşim olmasa sevgilim olsa telefonu açıp ben onun sevgilisiyim sen kimsin derdi dimi diyo. Azcık mantıklı ol diyo. Bilmiyorum kafam karıştı
En İyi Görüş