Aile & Toplum Düğün yapmak şart mı? CooLGuʎ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Düğün yapmak şart mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Hayır şart değil.. hele ki günümüz de hiç değil. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Herkes bir kere evleniyor o yüzden şart gadası 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Şart değil. Hatta bence gereksiz masraf bu devirde. Paran varsa yatırım yap 1 0 Yorumla
RakıApexPredator Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bana göre olmasa da olur. O parayla uzun süre balayı tatili daha mantıklı ama istenirse yapmak lazım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Değil burası daha uygun sizler için 1 2 Yorumla CooLGuʎ +1 yıl Anlamadım ne söylemek istediğinizi sorry Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hello demek isterim ki sevgi saygı varsa Allah uygun gördüyse şahittir gerisi size bağlı ister düğün yap istersen yapma önemli olan benimsemek bağlı kalmak ihanet etmemek dürüst olabilmek Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence şart değil bu zamanda. 1 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 909 cevap paylaştı. Şart değil bence, hele bu ekonomide. 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şart bence 1 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. Bence değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır şart değil.. hele ki günümüz de hiç değil.
Herkes bir kere evleniyor o yüzden şart gadası
Şart değil. Hatta bence gereksiz masraf bu devirde. Paran varsa yatırım yap
Bana göre olmasa da olur. O parayla uzun süre balayı tatili daha mantıklı ama istenirse yapmak lazım
Şart değil
Anlaşmaya bağlı olur bu işler
Değil burası daha uygun sizler için
Anlamadım ne söylemek istediğinizi sorry
Hello demek isterim ki sevgi saygı varsa Allah uygun gördüyse şahittir gerisi size bağlı ister düğün yap istersen yapma önemli olan benimsemek bağlı kalmak ihanet etmemek dürüst olabilmek
Bence şart değil bu zamanda.
Şart değil bence, hele bu ekonomide.
Hayır şart değil nikahta yeterli bence
nikah yap oldu bitti
Şart bence
Bence değil
Değil
Hayir
Aşiretin varsa şart
Değil