Bilmiyorum bazılarına göre yanlış bir düşüncedir belki ama ben bir kadının gitmesini hoş karşılamıyorum. İstesem yüz kere gidebileceğim yere gitmiyorsam karşımdaki insanın beni görmek için gelebileceğini görmek istiyorumdur. Bir göreyim yani bana değer veriyor musun değil mi? 😂
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDoğrusunu yapmışsınız sevdiği için herşeyi yapmalı insan, tabi o niye gelmedi sizin fedakarlığınıza karşılık vermedi bilemiyorum. Kasıtlı yapmışsa ayıp etmiş. Ama geleceğinizi söylemişseniz ve gelsen de görüsmem dediyse onu suçlamak doğru değil. Siz gelecem dediyseniz ve o da biliyordu ise ve de herhangi bir şey söylemişse ve de görüşmeye gelmemişse ayıp etmiş. Hele gel görüşelim deyip sebepsiz yere haber vermeden gelmediyse bence iletişimi kesmeniz lazım insan dışı hareket çünkü bana göre. Ama o sırada ailevi , sağlık , kaza vs. çok önemli bir işi vardı ise, kusura bakma gelemeyecem de dediyse görüşmeye devam etmek lazım ciddiyse bu sefer de o gelsin dersiniz. Gitmeden bilemezdiniz denemeden göremezdiniz ilk adımı atmadan onun koşarak geldiğini göremezsiniz falan , maalesef ilk tutulan en acılı riskli meşakatli yolu kabul etmek zorunda, durumun şiddeti artık karşı tarafa bağlı kalıyor, vicdanına kalıyor maalesef.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin en büyük yanlışın bir kadın olarak erkeğin yanına gitmek olmuş bence ben bir kadının ilk adımı atmasına karşıyım sen hiç spermlere koşan yumurtalık gördün mü 😂 spermler yumurtalığa doğru koşar ve tutunmaya çalışır 😂 oyuzden kadının ilk adımı atması doğasına aykırı bir durumdur yapacağın şey belli ilişkini bitirmek ve hiç düşünmemek arayip sorsa dahi cevap bile verme çünkü o senin sevgini haketmeyen bir duruşu olmayan bir erkek böyle adamdan ne köy olur ne kasaba
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzelce bir laf sok böyle altından gir üstünden çık sonra engelle. Köpek gibi geri dönecek sen de süründür ve asla bi daha tekrarlama. Gönlünü bir şekilde çelerse tam olarak kişiliğini bilmiyorum affedersen falan o senin yanına gelsin sen gitme appplam.
14 Yorumla
Soran+1 yılDönmez be, dönse de yapamam ben yine inanırım kesin.
Cevap sahibi+1 yılYa abla cidden çok tatlısın inşallah kendi frekansında samimi, dürüst insanlar bulursun..
- +1 yıl
Bir gün bize de lazım olur diyeceğin lafları merak ediyorum...
- +1 yıl
Selam, hayırlı bir gelişme olmuştur umarım sizin açınızdan. Ona karşı hisler, sevgi beslediğiniz icin duygusal davranmanız tabi ki ağır basacak. Mantığın da gerektirdikleri ise görüşmeye gelmeyişi, sebebi, pişmanlık izlenimi, size olan duyguları, yeni vaatleri, kendindeki değişimleri, nasıl telafi edeceği gibi konular da bir o kadar önemli. Bunların hepsini ondan uzun uzadıya dinlemek ve mahçubiyetini, sebebini sorgulamak analiz etmek. İnsanlık hali olabilir izlenimi edinirseniz konusmaya devam edersiniz. Yok sebebi geçerli değilse sizi bile bile görmediyse gelmediyse, kız erkek farketmez çok çirkin bir hareket o yüzden hemen iletişim kurmamak gerekir bence, her ne kadar da ona karşı hisleriniz varsa da diye düşünüyorum. (Bana göre kilit nokta gelmeyiş sebebi ve size karşı gerçekten hisler besliyor mu)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek yaşadığın şehre gelmeden onun yanına gitmemeliydin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlaya bak
Sen kalk kadın halinle başka şehire görmeye git
Nezaketende olsa gelir görüşmesi gerekir
Kanlı bıçaklı dahi olsaniz
Garip bir durum.
Saygısızlık yapmış.
Senin gibi seven insanlar bu devirde az kaldı sayılı..
Bir daha o kişiyle iletişimi kes ve görüşme bence00 YorumlaInstada tanıştınız ve ilk defa mı yüz yüze gelecektiniz, eğer öyleyse adam belki korkmustur , belki hayatında biri vardır, belki çok üstüne düşmüş olduğundan dolayı korkup yine uzaklasmistir, sen sen ol ilişkin rayına oturmadan , erkek adımları sana atıp sana gelmeden yanina gitme hele başka şehre buluşmaya hiç gitme
20 YorumlaNeyin kafasını yasıyorsunuz nasıl bir yokluk nasıl bir boşluk moruk herkesin çevresinden bin tane erkekte kadında vardır ben semt bile zor değiştiririm tonla kız var seçenek var şehir hayatta değiştirmem birini görmek için
01 Yorumla- +1 yıl
Kanka bu dünyada mı yaşıyorsun? Sizin dünyada sadece mahalle sınırlarında mı aşık olunuyor? ya da öyle bir duygu mu yok, sadece ihtiyaç için mi?
+1 yılOha cidden kotu durum hic yasamadim ama boyle biseyi asla af etmezdim. Resmen seni hic takmamis onemsememis. Yani konusmaya devam ediyosan kendine buyuk haksizlik etmis olursun
031 Yorumla
Soran+1 yılYok konuşmuyoruz da çok kötü oldum ya
- +1 yıl
Kc km yol gittin
- +1 yıl
Yalniz yaptigi cidden asiri saygisizca. Kabul edilemez bisey
Soran+1 yılYa gvata dedim bide gelmeyeceksen gelmeyeyim diye
- +1 yıl
Nerden nereye gittin?
- +1 yıl
Uzun yol gittin bide sanirim. 1 gunun bosa gitmistir simdi. Ya ne slak insanlar var bu dunyada. Insan oncesinden soyler bari
Soran+1 yılEvet uzun yoldu djdjjd neyse ya gülüyorum şimdi kendime artık napayım
- +1 yıl
Sende haa ne diye gidiyon kizim
- +1 yıl
O gelsin cok istiyosa
Soran+1 yılYa ne bileyim işte umut fakirin ekmeği ya o misal
- +1 yıl
Umut fakirin ekmegi derken. Asikmiydin
Soran+1 yılEvet:(
- +1 yıl
Anaaaa kiyamam yaa
Soran+1 yıl:(((( sağ ol kaslı çocuk
- +1 yıl
boş ver allahtan gelmemis baksana zaten seni sevmiyormus onemsemiyormus. Gelseymis bulusmaya seni kullanirdi vs simdi sende onun icin sehir gitmissin karsida koyamazdin. Duygularinla oynardi daha agir olurdu.
- +1 yıl
Onemli degil asik kiz. ;())
Soran+1 yılKeşke olsaydı böyle rezil olmazdim en azindan gururum bu kadar kırılmaz incinmezdi kullandi beni der geçerdim
- +1 yıl
Yaa kiyamam nasilda derinden kirilmis
- +1 yıl
Uzuldim cidden
- +1 yıl
Konusmak istersen kaydedebilirsin beni
- +1 yıl
Ama cidden cok saygisizca bi davranis. Yani ben sevmedigim gorusmek istemedigim kisiye bile randevu vermissem bile yanlislikla istemsizce. Aradiginda gidiyorum kisa bi sure bile olsa en azindan sozunden donmemeli biri. Ustelik o istemsizce gel dememistir oyle olsada zaten sen gitmezdin belliki saglam tuyatro oynamis
Soran+1 yılBilmiyorum artık ona da yüklenmek istemiyorum vardır önemli bir sebebi kimse kimseye durup dururken yapmaz bunu. Çünkü ben öyle biri olmadığına inanıp gitmişim, ya da iyi rol yapti sadece.
- +1 yıl
Canim benim sebeb olamaz ya yani ancakk ölüm olur kavga olur acil olur. Eminim bunlarda degildir. Insan haber verirdi hic drgilse. Hangi sehirdedin
Soran+1 yılBoş ver önemi yok hangi şehirde olduğumun ama artık düşün düşün nereye kadar tamam çok üzüldüm gerçekten çok kırıldım ama böyle bir şey yapacak biri değildi. Bunu biliyordum ki gittim ya da böyle olduğunu görememişim bilmiyorum belki de hoşuna gitmedim, belki o gün iyi değildi ne bileyim insanız sonuçta ben kabullendim artık kendi içimde
- +1 yıl
O gun neler oldu nasil gelisti ki olay
Soran+1 yılAnlatmak istemiyorum sadece gelmedi işte
- +1 yıl
Ok..
- +1 yıl
Sen ne dusunuyosun bu konuda?
Soran+1 yılÇok kararsızım bilmiyorum güvenemiyorum ona artik
- +1 yıl
Sikinti zatende. Hani sans vs versende sen gitme
- +1 yıl
Enayilik etme yani
- Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler hic bir zaman adam olmayacak. buda benim görüsüm. bilimsel degil. sadece hisler.
21 Yorumla
Soran+1 yılDedim zaten adam değilsin diye
+1 yılVallahi ben de daha önce bir benzer durumunu yaşadım yani buluşmaya gelmedi kız bence bu bizden kaynaklanıyor ya çok iyi niyetliyiz çok safız ve çok salağız galiba
00 Yorumla
+1 yılSen mi gidiyorsun onun yanına bu çok saçma değil mi valla ne diyeceğimi bilemedim üzülmedim ayrıca adam olsa senin gelmene izin vermezdi kendi gelirdi yanına
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 993 cevap paylaştı. Bir kere kadın olarak senin onun yaşadığı şehre gitmen hata ki yani böyle birinin görüşmeye gelmemesi beni şaşırtmadı açıkcası
03 Yorumla
Soran+1 yılHatayı neden bende arıyorsunuz hala hanım efendi, sizde bir kadınsınız benim oraya gitmem hata değil, onun gelmemesi beni kandırması, yaptığı terbiyesizlik var ortada benim hatam yok. Hatayı kadınlarda aramayı bırakın artık.
Soran+1 yılBir kadın olarak güvenip gitmem ayağına hata vs değil işte, ben bir Kadin olarak gitmişim onun yaptığı ayıp en ufak şeyde kadınlar üzerinden yorum yapmayı bırakın artık herkeste aynı laf aynı yorum. Onun yaptığı saygısızlık ve bencillik. Benim için tecrübe oldu sadece.
+1 yılBuradan gönül eğlendirdiği gerçeğini öğreniyoruz. Herkes hata yapar, önemli değil. Tamamen irtibatı kesmeye bak 🌸
04 Yorumla
Soran+1 yıl:( sağ ol
- +1 yıl
Rica ederim ❤️❤️
- +1 yıl
Hayır, çünkü bu bir özürle geçecek bir şey değil. Daha çok çabalaması için bekle
Soran+1 yılHaklısın:((
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Erkek gelmeli sen zaten giderek kaybetmissin san deger verse kendi gelirdi
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl unutacağım travma yaşadım
Soran+1 yılVallahi travma otobüs yolculuğu yapmak istemiyorum artık da üniversite var kafama sıçaym
- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılEkmiş seni. Sende onu temelli sil. Her yerden engelle.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılZoruna gitmesin, değer vermişsin gitmişsin. O gelmemiş onun gelmemesi seni bağlamaz... mesafeni koy... geçerli nedeni yoksa görüşme daha
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Eğer görmek isteseydi zaten o senin yanına gelirdi bundan bir eminim şu saatten sonra yerinde olsam görüşmezdim hiçbir bahane bu durumu yatıştırmaz.
00 YorumlaKarısından izin alamamıştır. Ya da şehir küçükse görenler karıma söyler diye korkmuştur.
05 Yorumla
Soran+1 yılYok artık ben asla gitmem😂😂😂😂
Soran+1 yılİkna olmadım dahaaaaaaa
Aile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı. Ankara'ya gelmis olsaydın böyle bir şey basina gelmezdi. yazık olmuş sana birdahakine Ankara'ya gel bence 😉
00 Yorumlayok artık sen kalk yol git adamda gelmesin.
ölmüştür muhtemelen yoksa gelirdi.
07 Yorumla
Soran+1 yılAllah carpsin gelmedi
Soran+1 yılYok ya yaşıyo adi
Soran+1 yılYok ya fake değildi görüntülü konuşmuştuk sana uygun değilim vs da demedi çok saçma bir şey söyledi yani benim açımdan saçma bence beni görüp beğenmedi gelmedi
Soran+1 yılDüğme mi kaldi travma yaşadım psikoloğa gidicem
+1 yılHiç yaşamadım zaten yerinde olsam gitmezdim, ayrıca boş ver eğlence olmuş 😃
10 Yorumla
+1 yılOlabiliyor böyle şeyler. Dert etme sadece senin başına gelmiyor.
10 Yorumla
+1 yılKimsenin ayağına gitmem. Emin ol kimse bunu haketmiyor.
10 Yorumla
+1 yılGitmisken güzelce gezip eglenseydin ne diye üzüluyorsun karaktersize
10 Yorumla
+1 yılSen niye gittin hiç tanımadığın adamın ayağına
00 Yorumla
+1 yılBukadar mı yokluktasın.
Allah akıl fikir versin.
00 Yorumla
+1 yılÇok şükür konuştuğum insanlar karakterliydi bu yönleri daha iyi
00 Yorumla
+1 yılBunun üstüne görüşmeye devam etme. Geleceğim deyip gelmediyse özellikle.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeleceğini söylediği halde mi gelmedi? Ne istediğini bilmeyen bir insanmış
00 Yorumla
+1 yılÇok gurur kırıcı bir şey... gelde bır daha bırıne guven
00 YorumlaGörüşelim dedi sende gittin ve gelmedi cok saygısızca bir hareket
00 YorumlaAy ben olsam deliye döner ateşe verirdim orayı.
00 Yorumlakaraktersiz birine denk gelmişsin. kamerada falan görüşmedin mi bu soytarıyla?
00 Yorumla
+1 yılValla bişiy diyemiyorum bir yerde aşk gurur tanımaz diye düşünüyorum ama bu taktiklerde önemli galiba. Bence hiç arama artık cepte görmüş seni
11 Yorumla
Soran+1 yılYok aramıyorum zaten
Saygı için bile görüşülür ya terbiyesiz üzülmeye değmezmiş
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer isterseniz sizi tanımak isterim ben. Gerçekten böyle samimi biri çok az
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer görmeye gittiğinde geceyi beraber geçirdim. Bence şanslısın, yatağa da atabilirdi
00 Yorumla
+1 yılbir daha böyle bişey yapma tabi ki... Artık erkeklere de hep şüpheyle yaklaş. Ayrıca kadın değil erkek gitmeli...
00 Yorumlacanım değil verdiğin değeri gösterir. Kesinlikle aynı durumu yaşatmalısın tabi oda aynı değerler içerisinde seni düşünüyorsa.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu serefsızlık adılık baska bısey degıl uzuldum senın adına
00 Yorumla
+1 yılOhaaa sebebi neymis
11 Yorumla
Soran+1 yılOf çok zoruma gitti
- Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılneden gittin be kızım...
02 Yorumla
Soran+1 yılGeldim işte..
- +1 yıl
bi daha yapma bence. erkek senin ayağına gelsin. sen gitme hiç bir zaman
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok aptal günümüzde ki kadınlar
018 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var güvenmişim işte
Soran+1 yılTakılmadım işte böyle şeylere
Soran+1 yılKafama sicym işte nasil inandım ya kafa yok ki
Soran+1 yılNe mesajı onun ben mesajına sicaym artik
Soran+1 yılYa ben nasıl unutacağım başka yaşayan var mıdır böyle biraz yalnız olmadığımı bileyim en azindan
Soran+1 yılYa niye hep erkekler yaşıyo
Soran+1 yılVallaha tövbe artık yeter ki geçsin şu his bok gibi hissediyorum kendimi
Soran+1 yılNapayım artık hiç böyle yaşayan kadın var mı ondan bile emin değilim gururum kırıldı baya
Soran+1 yılÇok üzgünüm ya nasıl geçecek
İlk kez mi görüştünüz
02 Yorumla
Soran+1 yılGörüşemedik ki gelmedi adi
- Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılSaygisiz, bitir bence
10 Yorumla Böyle durumlarda erkekler gelmeli ilk görüşmelere
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılYapacağın şey çok basit, sil ve engelle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsizin gibi kadınlar bi bize denk gelmiyor şansızlık
00 Yorumla
+1 yılYanlış kişiyi sevmişsin.
00 YorumlaUnut gitsin o da seni unutmuş..
00 Yorumla
+1 yılBir daha öyle görüşmelere gitme
00 Yorumla
+1 yılYa oyun oynadı ya da cesaret yoksunu.
00 Yorumlaişi çıkmıştır takılma.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDemek çok da güzel değilsin
04 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar kırıcı ve gıcık olmak zorundaymışım
- +1 yıl
@_catlada_pat_ gerçek bu bence 😂
- +1 yıl
Tm ama karşındaki insanın da bi kalbi var oda senjn gibi bir insan biraz empati kuryaa
- +1 yıl
@_catlada_pat_ engel ayıp oldu
Yaslariniz kac?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOtur canım ağla 👍
08 Yorumla
Soran+1 yılYok ağlamam bitti jfjf
Cevap sahibi+1 yılÇok uzun yol gitmemişsindir inşallah 🤔
Soran+1 yılUzundu valla kısa değildi 🤯
Cevap sahibi+1 yılBence yazıyorum 30 dk biter link atarım onu oku kafan dağılır iyi gelir.
Soran+1 yılKitap önerseydin daha iyiydi, neyse okuyayım bari
Cevap sahibi+1 yılNeyse okuyayım bari dedin link atmaktan vaz geçtim =))
Kürk mantolu Madonnayi okudun mu?
Soran+1 yılHayır okumadım yüzbaşının kızı okuyordum da bayadır okuyamıyorum böyle şeyler yaşayınca vakit bulamadım
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süre iletişim sonunda buluşmaya karar verdiniz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gitmen hata.. o gelcekti
02 Yorumla
Soran+1 yılKafama sicym
Cevap sahibi+1 yılbide cinsellik yasicaktiniz demi
Gizli Üye(25-29)+1 yılasıkmıydın ona pekı?
010 Yorumla
Soran+1 yılAşkıma sicym
Cevap sahibi+1 yıluzuldun anlıyorum benzerını yasadım dertlesmek ıstermısın?
Soran+1 yılHep erkekler yaşamış ben Kadın olarak öleyim mi o zaman
Cevap sahibi+1 yılsenle konusalımmı uzunca?
Soran+1 yılNe konuşacağız Allah askına ölmüşüm kaç gündür
Cevap sahibi+1 yıldertlesmeye dıyorum zaten
Soran+1 yılYaz burdan işte
Cevap sahibi+1 yıldertlesmede ıkı mesajla olurdu boş ver kalsın
Soran+1 yılÖlmüşüm resmen
Cevap sahibi+1 yılok
@küzmüş tam
20 Yorumla
+1 yılTamam
01 Yorumla
Soran+1 yılSana tamam ayı
+1 yılram kalitesz miş