Daha önce kocam oyle bir duyurdu annesine gidecegim diye annesi agladi sutumu helal etmem dedi simdi ben kararliyim daha önce kararsizdim Fakat kararim kesin. Benden bilecekler biliyorum bilerek yaptigimi dusunecekler bi nebzi haklilar istemiyorum cunki benimle ugrasiyorlar sürekli ogullarini onlardan koparmak istedigimi dusunuyorlar, asla oyle bir niyetim olmadi, Fakat yapmadigim birseyle suclandim simdi oyle yapcam Evet uzaga gidip iletisimi kokten kesecem beni buna mecbur biraktilar. Sizce neler olacak? Kocam evin en kucugu 2 abiside uzakta kaliyor yani annesi babasi tek kalacak geride?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok anneciyse zor olacak sizin için biraz darılmalsr falan olabilir
Olsun umrumda degil. Benimle ugrasiyorlar abi sirf fazla gidip gelmedigim icin beni istemiyorlar deyip duruyorlar ben onlari cekmek zorunda degilim huzur diye birsey birakmiyorlar kocamda annesine uzuluyor anliyorum ama kararim 100%
Boşanmaların bukadar yüksek olması aileler yüzünden
Evet sürekli hayatimizda olmak istiyorlar 2 oglu daha var onlar uzakta abi inanirmisin 3 yil oldu ne geldiler ne gittiler buraya onlarda bikmis anladim önce diyordum Neden gelmiyorlar diye ama anladim artik. Sira bende.
O kadar mı sıkıntılı bir kaynana
Madem öyle evlendirmeselerdi.
Evet abi ama kararim kesin tasincam uzaga benden bilecekler
Umarım evliliğini kötü etkilemez.
Umarim abi baska yol birakmadilar hani uysal birseye karismayan laf sokmayan insanlar olsa mutlu olurdum destekci olsalardi ama Surekli bizi istemiyor diyorlar onlara yaranmami istiyorlar bendede o yok. Kararim kesin 100%
Bizim gibi toplumlardaki en büyük hata da bu zaten sadece iki kişi evlenmiyor ailer de evleniyorlar.
Ben o kafada degilim iste. Onlar hala eski kafada. Kocamla konusuyorum abi kaynanam cevap veriyor bende dedim artik kocamla konusuyorum Sen Niye ustune aliniyorsun diye…. Tik cikmadi milletin icinde dedim bide onlarda bilsin Nasil insanlar olduklarini.
Bence asıl sorun eşinin onlara karşı net olmaması
Evet biliyorum Oda uzuluyor abi 2 abisi ne gelir ne gider Oda kendince sahip cikmaya calisiyor anam babam diyor. Anliyorum onu zor durum. Gitme yapma diyemiyorum bende bir ana evladiyim. Buna ragmen 2 yasli bizimle ugrasiyor mutlu olmalari lazimken oglu gider gelir ilgilenir ama surekli benden istiyorlar bide kocama beni sikayet ediyorlar. E napim daha? Ozaman ceker giderim.
Benden Neden istiyorlar onu anlamiyorum? Oglu yapiyor zaten
Onları hepten sil demiyorsun ki sadece eşinle baş başa kalabileceğin anlar istiyorsun ki bu gayet normal.
Evet Aynen oyle ne gitme derim ne ikgilenme derim ama surekli beni dusunuyorlar konusuyorlar ikiside abi sorunlari ne? Neden boyle?
Eski kafalı oldukları için öyle davranıyorlar, her şey onlar gibi olsun istiyorlar çünkü onlar öyle gördüler.
Tek sebebi Bu mu abi? Bir gorsen kaynata resmen yerin dibine sokuyor beni kaynanam kocam kiziyor yine Ayni
Derdi nedir ki.
Bilmiyorum abi. Tartismamak icin yok sayiyorum adami yine laf sokuyor. Kucuk dusurmeye calisiyor. Hani adamla hic bir iletisimim olmasin diyorum yine Ayni.
Seni istemiyor muydu.
Abi kultur farkimiz var. Baslarda adamin kagit islerine felan bakiyordum Iyi anliyorum diye sonra baya baya basimi agritmaya basladi bana yap der ama yine bildiginden sasmaz. Surekli arardi sormak icin Bu nasil felan diye. Bende kestim yapmak jstemedigimi soyledim. Numarasinida engelledim soru sormak icin olur olmaz saatte aradigi icin calisiyorum ama olsun 1 dak bi bak derdi. Ondan sonra boyle oldu
Eşin taşınma işine ne diyor.
Tamam dedi. Baska caresi yok kararim kesin devam etmem Bu sekil ben. Bak abi iste oyle yapmadigimdan sonra boyle davranmaya basladi beni kullanamamak zorunlarina gidiyor demi
Sen köle değilsin.
Evet Aynen durum onu gosteriyor demi yapmayi kestikten sonra boyle oldu tabi numarasinida engelledim illalah ettirdi beni kaynanamda gelip diorki onunla Iyi gecim felan diye bende Niye Benim muhatabim sensin kocan degil dedim Bu ne boyle Ya
Neden senalttan almak zorundasın ki, asıl onlar seni hoş tutmalılar ki çünkü oğullarıyla evlisin
Evet Aynen. Abi kacmam lazim gitmem lazim yoksa yuvamdam olcam. Gun sayiyorum artik yemin ederim.
Umarım eşin sorun etmez
Kocayı biraz serbest birak
İşin biraz zor gibi
Evet biliyorum Fakat kararliyim. Boyle omur gecmez abi kaynata gecimsiz bir insan Kaynanada sürekli ilgi istiyor ben onlarla ugrasamam.
Yapmazsam bizi sevmiyor istemiyor diyor
Karisiyolarmi sana
Evet abi arabam yok Evde kaynata beni arar kaynanam aratir biliyorum Nerdesin araba yok vesaire fazla gitmedigim icin onlara bizi istemiyor sevmiyor Ya sürekli boyle Cocuk gibiler laf sokmalar baydim kararliyim gidecegim 100%
Kocani doldurrlarsa zor nekadr evlsn
1,5 yil oldu Fakat evden cikmamiza daha 2 yil var kiradayiz kontraktli kocamda goruyor abi beni anliyor kendide gitmek istiyordu zaten ben baslarda yok dedim sa lak gibi simdi kararliyim beni dusman belliyecekler biliyorum ama bitti
Musaden olursa biseyler sorsam burada değil ama
Burdan sor
Lutfn burada olmaz
Az musade et😭
Mücadele olacak
Ben mucadeleyi biraktim abi kocama rest cektim Ya uzaga gideriz ya da biter hersey dedim
Kesin mi
Senin iş çok kötü
Evet kararim kesin ama
Bencede kararli olmalısın