Kardesim aradiktan sonra aradi beni neden kardesini aradin diye bende Neden zoruna mi gitti dogru olanlari soyledim ben dedim Sen anlamiyorsun dedim. Yetti artik bosanmayi bile dusunuyorum. Sizce kocam ben boyle yaptim diye ne dusunmustur?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
neyi ihmail ediyor? ilgisi mi yok? aldatiyo mu? cinsellik mi yok nedir sorun
Ilgi yok, kizini merak edip goruntulu bile aramiyor Şu an baska ulkede. Bende saydirdim Ve bosanmak istedigimi soyledim kardesimi aradim ayrilmak istedigimi soyledim. Oda aramis kocami Oyle birsey yok demis. Beni duymuyor bittim artik. Kardesime soyledim bilerek yaptim artik bilsin herkes
kac yillik evlisin yadin kaac
Abi Yeni daha 1 yil oldu Benim yasim 29 onun 37
cocuk yapayim bi ailede benim olsun diye evlenmiss
Oyle olmuyor iste ne benimle ilgileniyor nede kizimizla
sonucta evlisin ve seninde ihtiyavlarin var cocugunda babaya ihtiyaci var ama onun umru degil iste
Yani degisik bir durum. Kocanin seninle ilgilenmemesi kotu ve kabul. edilmez tabiki ama senin de ksrdesini arayıp bunu anlatman kotu olmus bence
Ne yönden kotu oldu? Beni duymayan bir kocam var bende artik Yeter dedim.
Soyle seni ihmal ettigini anlattiysa kardesin ve bunu kocan cinsel olarakta algiladiysa erkek olarak gururu kirilmis olabilir. Haksiz degilsin bu arada sana hak veriyorum. Karisiyla ilgilenmiyorsa sıkıntı
Evet ilgilenmiyor. Kac kere konustum Ayni. Duymuyor sanki. Sesimi Bu sekil duyurmak istedim bilerek yaptim. Cunki bosamaya son adim kaldi.
O zaman iyi yapmissin cunku senin de psikolojin önemli. Duzelmeyecektir bence bu isin sonu belli gibi
Evet Iyi yaptim hemde bilerek yaptim abi. Ip inceldigi yerden kopsun. Daha önce asla yapmadim. Anlasin bitti artik
Baya yormus uzmus seni belli
Evet yordu beynim artik kaldirmiyor. Bilerek yapiyor boyle. Biliyorum. Ayrilmak isteyen Adam yapar boyle
Mesela bu saatte sen burdasin. Evde mi. kocan
Abi ne evi Allah askina. Türkiyede Şu an annesi Ve babasiyla gitti arabayla ben anneme Geldim bizi buraya birakti. 1 kere bile gel demedi. Kendim Basta gelmicem dedim kararsizdim Oda gel demedi bende gitmedim. Cok koydu. 1,5 hafta oldu gideli. Hergun aradim kavga ettim. Iste en son olarakta kardesimi aradim sikayet ettim bana duskun kardesim ariyacagini biliyordum. Artik icimde tutamiyorum. Ayrilmak istiyor iste Neden hala Oyle birsey yok diyor
Ohooooo. Baya kopmuss ipler. Beni takip. etsene
Mesaj attim abi
Kocanin cokta skindeymis gibi gorunmuyor
Kendi kayip eder
Niye böyle birsey yaptin
Kocam baska ülkede Şu an ne arar ne sorar beni Ve kizimi. Ben deli givi ararim kendi aramaz. Ihmalkar en kotusude farkinda degil birsey yok diyor. Yeni degil aylardir boyle yetti artik. Sizce ne dusundu kocam?
Kendi niye söylemedi diye düsünmüstür. Veya en kötüsü herseyimizi herkese anlatiyor devamli diye düsünüyordur
Hayir ben anlatmam biliyor kendisi. ilk kez yaptim Ve bilerek yaptim. Beni duymuyor beni duymasini saglamak icin cunki son damla kaldi bitmeye.
Olsun içinden böyle geldiyse rahatladiysan sorun yok
Detaya girmiş mi
Kulakların çekilir
Ne anlamda?
Kocan senin kulaklarını çeker