Sorunu ne? 2 oglu daha var onlara birsey demez ama Benim kocamla sürekli boyle. E evlendi artik oglun karisi var rahatsiz olurum ben. Benim rahatsiz oldugum bile goze batiyor sanki karisi degilmisim gibi kaynanam Niye boyle yapiyor. Iyi olmak varken Neden aramizi aciyorlar?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erkeğin orta yolu bulması lazım. Kadın bu yasına kadar öğrenememişse zor değişmesi kocana arada kaldığı için sizin aranız bozulur
Evet kaynanama dedim arada kaldi oyle diyor dedim bilerek ortada kalacak bir durum yok evli dedim. O günden beri geri cekildi kaynanam uzaga tasinma karari aldik. Umarim engel olamazlar
Kendi kurduğun aile geldiğinden daha önemli. Sorumluluğu almalısınız bu yüzden taşınmak istiyorsanız taşının. Turkiyede anne baba herşeye fazlaca karışıyor çok rahatsız oluyorum bu durumdan
Sorun ne peki tam olarak. 2 oglu evli nlse ne gelir ne gider onlarda sikayetci Anne babadan. Tek Biz degil o yuzden gelmiyorlar galiba. Benim kocamda sanki annasi kendi karisiymis gibi davraniyor.
Digerleri yuvasini dusunuyor Benim kocam anasini. Cocugumuz bile oldu.
En son evlenen çocuklar böyle. Kocanın kendi kurduğu ailesini sahiplenmesi lazım. Bu büyüklere saygısızlık yapın demek değil tabiki. Anası çok merakıysa oğlunu evlendirmeseymis. Bi tane annem var ama istesem başka kadın bulurum kafasindalar
En son Cocuk olmasiyla ne alakasi var ki? Abileri Aslan gibi sahip cikiyor ama cocuklarina karisina. Onlarin ki namus serefde Benim kocamin namusu yok mu?
O zaman kocan pısırık kalmış onların yanında. Anacı büyüdüyse sen bir şey dediğinde suçlu seni çıkartırlar
Evet oyle oluyor ben suclu oluyorum. Tasinma kararimizi umarim etkilemezler.
Türk annelerin birçoğunun birinci hedefi oğlunu biran önce evlendirmek ikinci hedefi oğlunu biran önce boşamak
Sorun ne anlamiyorum cocugunun mutlulugunu Neden istemiyor
Çocuğun sevgisinin başkasında olması rahatız ediyor sanirim
Uzaga tasiniyoruz Bizde rahatsiz etmeye devam etsin.
Ne kadar uzak
Kadinlar oyledir annemde bişey yapacağı zaman sarılıp oper duygu sömürüsü yapar her istediğini yaparım bende
Neden ama
Kadinlarin silahı kadınlığını kullanmak işte
sende aglayarak arti yatahi kullanarak istedigini yaptir.
Allah sana sabırların en büyüğünü versin ablam.(
Amin Sagol cok zor
Kıskanıyor eşin tepkisini kpyması gerek
Neyi kiskaniyor Ya deli mi bunlar Neden mutlu olmamizi istemiyorlar
Bazen öyledir eş ailesi benim kayınvalidem eşimin eşyalarını evlendikten 1 ay sonra verdi sen düşün
Ben Baba evine kadar gittim abla. O günden beri kaynanam herkes geri cekildi. Annem Hatta kaynanama mutlusunuzdur simdi kizim Baba evine geldi dedi. Uzaga tasinma karari aldik benden biliyorlar kocamin ailesi umarim engel olamazlar
Uzak olmanızda fayda var eşin kabul ediyorsa tabi yoksa evliliğin biter bir süre sonra eşine olan saygın sempatin kibarlığın ve sevgin azalıyor sen ya da herhangi biri kayınvalide ya da görğmce pohpohlamak için evlenmedin önrmli olan burada eşinin sana olan tutumudur
Kimse kusura bakmasın anne de olsa yerni bilmek zorundadır sen bunlara katlanmak için evlenmedin sen baba evini bırakıp gelebiliyorsan oğlu da bir zahmet ailesiyle araya mesafe koymak zorundadır brnim 4 aylık evliliğim bitti sen düşün
Benim Annem babam benden istekte bulunmak. Bulunsalarda orta yolu bulurum. Benim kaynana sumük gibi yapisiyor kocama. Kocam onu istedigi yere gotursun getirsin diyor cunki kendi kocasi YAPMIYOR. Bu BENI ILGILENDIRMEZ?
Diğer oğulları var ama eşlerini tutuyorlar bence sen eşini karşına al düzgün bir dille anlat yuvanızın ne hale geldiğini ve çok mutsuz olduğunu annesiyle biraz da olsa mesafe koymadı gerektiğni konuşman gerek aklına takılan şeyler yoksa hep mutsuz olursun
Evet onlar eslerini tutuyor. Benim kocam Bunu bile bile boyle yapti. Sonuc ortada Baba evine gittim. En son boyle devam edersen bosanirim dedim. Kendi yuvasini dusunmeyen bir erkek istemiyorum dedim.
tepkisi ne oldu
benim ex eşimde ailemle takılıyorsun onları iyi görürdü beni kötü görürdü onlar hepsi iyi ben kötüyüm kötü gelin😂
Tamam dedi. Uzaga tasincaz dedim Kabul etti. Herseye Tamam diyor Şu an . Ailesi Bu durumdan rahatsiz. Uzaga tasincaz demedi mi oglun dedim Oda dedi ama beni deniyor sandim dedi bana kaynanam. Ne alaka? Bende Hayir gidiyoruz dedim
babamın evine geldim gelmedi en son boşadım insan bi turda boşanırken tanıyor eşini iyi ki bitti diyorum asla pişman değilim😄
Vallahi ayrıl ya da ayrılma diyemem gidişatı iyi takip et eşinde değişiklil varsa ne mutlu baktın ailesi daha ağır basıyor o evlilikte huzur olmaz ama anladığım kadarıyla kayınpedernin elleri de armut topluyor bu esnada ilginç
Evet. Kayinpeder hic aramadi babami Baba evine gittigimde buyuk olarak. Kayinpeder Bana laf sokar hep. Bu yuzdende tartisirdik kocamla.
Degisti degisti abla. 1 kere yasiyorum Bu hayati onun annesini babasini dusunmek icin yasamiyorum
Kayınpederin brnim exin babadıyla aynı adam olmaz o ana babadan bu kadar ne t söylüyorum fazlasını yaşadım eşinin tutumu çok önemli
Evet sorun onlar zaten. Kocam Iyi biri. O yuzden tasincaz. Hic acimiyorum. 1 gram uzulmuyorum onlara. Oglunu dusunen ana Baba boyle olmaz.
Digerleride ogul. Onlara Niye ses cikmiyor Ya karisini dinlediklerini bildikleri halde.
nazları onlara geçmiyor çünkü neyse sen kocanın suyuna akmaya çalış ama deidğini de yaptır
Benim kocama Niye geciyor Ya nazlari cildircammm ne yapmam lazim
dediğim gibi kocanı avucunun içine alman gerek yeri geldi mi her istediğini yap ailesi hakkında kötü konuşma onların yanında desin ki bu kız sizin hakkınız da kötğ konuşmuyor siz nadıl bu ceswreti alabilirsiniz der yengem çok iyi o konuda hayret edersin bi ben yapamadım aw ama benimki yola gelen cinsten değildi hiç bi türlü gelmezdi varsa yoksa ailesi kötğ de olsa melekti onun için
Yok gecen iste annemgile gittik Biz Bas sagligi icin kocamla annesi bizimle gelmek isteyecegini biliyordum ben kocama dedim annenle baban tek gitsin Biz tek gidecez dedim Tamam dedi. Kaynanam bana demeden aramis iste Bizde gelelim diye kocam isim var demis sonra bana sordu kaynana Sen ne dersin gelelimmi diye bende aynisini dedim Nasil fena kaynana. Boyle yaptim yani goturmedik onlari evde kaldilar kocanla git dedim. Kocam ilk kez dinledi beni.
Iyi yapmismiyim 😃
sanki sen onların arasına girmişsin
Evet bende oyle hissediyorum. Kaynanam resmen boyle yapiyor. Kocasi hayatta. Sorun ne anlamiyorum.
paylaşamamak
Kocasi hayatta Neyi paylasamiyor kocasiyla birlikte degilim Ya ogluyla birlikteyim.
ben doğurdum ben emzirdim ben büyüttüm benim kafası.
Baba evine kadar gittim bunlar yuzunden. Kocam geldi aldi. O günden beri geri cekildiler uzaga tasinma karari aldik.
akıllıca.
Evet. Benden biliyorlar dogru umarim engel olamazlar.
kocan armut mu topluyor. seviyorsa bu girdaptan çeker alır.
Tamam dedi Oda iste tasinalim dedi. Bakalim. Bosanirim gitmezsek.
Baştan anlamalıydın...
Yok abi nisanlilik doneminde vs hep beni dinlerdi kocam cok cok iyidik. 2 yil nisanli kaldim. Evlendikten sonra basladi hersey
Evet evleneceğin adam ya da kadının ailesi ile de evleniyorsun maalesef. hep ego dert trip
Hayir ben evlenmiyorum. Benim ailemin fazla gidip gelmesinede karisir Bu kocamin anasi babasi istemezler. Kararim kesin tasincaz. Yoksa bosarim.
karar sizlerin sonuçlarıda sizi bağlar.
Orasi oyle. Mesela gecen kendi anneme gittik kaynanamla kayinpederi bilerek goturmedik kocamla. Ben dedim daha dogrusu. Kocasi hayatta kocasini alsin gitsin sürekli bizimle gelecek diye birsey yok. Mesaji anlamislardir umarim.
İnsallah
Müge Anlıya git. AKO.
Muameleyi güzel çek gece sen halledersin 😉