Güncellemeler
+1 yıl
Bu iki cins içinde geçerli ama kız olduğum için doğal olarak karşı cinsi soruyorum. Hemen hemen hepsinin erkeksi dökülmeleri var? Alınları açık yani. Çoğu 20 35 arası olmasına rağmen saç sakal birbirine karışmış. Azıcık albenili yani. Yoksa hayat şartlarından dolayı mı bakım vb stres mi var ne olmuş böyle ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Belki de senin albenin olmadığı için seni bulmuyorlar
Seninde saç sakın var daha genceciksin
Albeninin Aurani çok merak ettim
Aşırı iddiali konuştun 🙂
Yanlış yerde arıyorsun belkide
Kimseyi aramıyorum ki? Sen beni aradın mı hayır neden çünlü anasayfadan direk yazdın exper kasmak için
Aramadığın halde bu durum dikkatini çekmiş olabilir evet haklısın ama ne söylediğimin bir önemi yok sonuç olarak aynı yere çıkıyor, burada sana göre albenisi olan kişiler olmayabilir
Neden? Saç uzatıcı kullansınlar. Kel mi olsun bu gençler? Ya da daha yaşı genç saç sakal birbirine karışmış mı gezmek gerekiyor illa ki.
Herkesin hayatı kendine zor belkide bu kadarını yapmak için bile motivasyonları yoktur
Bak para vb dışında diyorum. Ama elbet vardır. Motivasyon önemli al evde kendisi kessin. Tamam berber çok pahalı oldu ama ileride yaşlanınca zaten saç sakal birbirine karışmış olacak. Tertemiz kişiler saç dakaşdan görünmüyor. Yanlar şimdiden açılmış
İnsanın motivasyonu olmadığında yapabileceği şeyleri bile yapmak istemiyor zaten konu para değil
Onda haklısın da hep mi var. Tamam bende kalkın el krmei sürmeye üşeniyorum ama
Çoğunluk böyle ne yazık ki
Arada çıkıyor. Arada kizlarda cikar :D
Bu kadar haklı olmak zorunda mıydın 😂
Gençler tecrübesiz öğrenecekler
Vardır elbet de denk gelmek lazım tabi.
Neter yanee
Bak senin erkeksi dökülmelerin yok sakal da az
Iyi biseymi
Tabi iyi bir şey. Arayışta değilim ama insnalar yanlış anlar diye korkuyorum. Gençler neden böyle ruhsuz bakımsız vb. Sen sen ol o saçlar açılmasın sakalları normal tut veya kes
Dndndn bende sakal yok sjdh ve sacimda dogal dalgali 😌
Çenenin altında ne var o zaman?
Keçi sakali
🤔🤔 Hadi neyse kısmen iyi
Zaten bana hafif sakal yakisir.
hicmi yok 😎
Denk geldiklerime göre yok
bana yorumun merek ettim
Sakal yok güzel ama saçlarınız açık mı dökülme var mı anlayamadım pek kırpılmış
yok dokulmemis
Dikkat et daha gencisiniz dökülmesin. Gördüklerimden dolayı söylüyorum. Bu çirkinlik vb değil yani bildiğin sağlığınız bakımını için.
Nasıl yani hayat şartları derken
Bak sende iyiysin. Kimisinin daha yaşı genç olmasına rağmen şu alnının yanları açılıyor. Sakalları uzatıyotlarda uzatıyotlar daha genciz ne bu
Tuhaf şeyler
Rez.
Anlamadım
Bir ara haberleşirix
Ne alaka
Tamam anladım 😂
Sonra görüşürüz o zaman 😄
Görüşmesek mi 😂 burada arayış da değilim. Sadece göz var nizam var öylesine bakıyorsun ve hepsi yaşlanmış gibi veya içi geçmiş. Daha çok genç ama saç sakal gögüste kıl. Saçlar açılmış yanlardan. Veya arkası açılmış kelleşiyorlar ve daha 20 35 arası
Görüşmesek de olur elbette
Anladınız ama siz beni dimi 😂
Anladım tabi, hak veriyorum üzülerek
Bende diyorum ki niye yani? siz nasılsınız
İyiyim hamdolsun sizler nasılsınız
İyiyim ne olsun bende 😂