merhametli geniş olmayan sevdiğini koruyabilen ezdirmeyen kadına değer veren bir erkek kalmadı namusuna düşkün erkek yok çoğu da işsiz hep karı kız peşinde
2 ay
merhametli geniş olmayan sevdiğini koruyabilen ezdirmeyen kadına değer veren bir erkek kalmadı namusuna düşkün erkek yok çoğu da işsiz hep karı kız peşinde
Bu ve daha fazla özelliğe sahip benim gibi pek çok erkek vardır. Hayatına doğru kişileri almamışsın sadece, suç erkeklerde değil, hayatına yanlış kişileri alan sende
Eskiden de herkes çok masum değildi ama bugün her şey daha görünür oldu 🙃 Sosyal medya, hızlı tüketilen ilişkiler derken beklentiler de karmaşıklaştı.
Böyle erkekler hâlâ var fakat çoğu saklanıyor desem yeridir 😊 Ortamın içine girmeyince denk gelmen zorlaşıyor.
Kendine değer verdikçe değer bilen erkek de hayatına daha çok çekersin 💕🌿
Cevap
11Cevap
Kızların aşırı beklentisi maalesef bu duruma getirdi
Yok herkes aynı değil senin anlattığın gibiyim şahsen
Kalıyoruz da değer bilmiyorlar sonra bizde seredsiz oluyoruz
Kötü kızlaea denk gelıyorsunuz ne diyeyim
😬😬😬
Belki bulunduğun çevrede yoktur onu değiştirmeyi dene.
Çevrem temız de erkeklerle samımı olmuyorum arkadaşlarım vb anlatıyor berbat ortam
Berbat ortamlar varmış
Bilmem ki yani belki de işe yarmadığındandır
Bugünde hakkimiz yendi çok şükür
Haksız mıyım bence haklıyım
Kısmen haklisin arada bana da giydirmiş oldun ben 3 yıl Platonik kalmış bi malim benim suçum. ne
Estağfirullah ne malı açılmayı denedın mı
Ee sey biliyordu 7 24 aralıksız konuşuyordu benle biliyordu friendzone atıyordu sevgili yaptı zamanlarda özellikle mesaj atıp. gel sanada kiz bulalım diyordu
Var şimdi milyon tane olur
1 tane kaldı 😊
Son ürün 😅
Onlar sıkıcı çünkü
Taşiyabilicekmisin?
Cag değişmiş bacım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?