Ya sokağa bak çık bi dışarı genelde hep zayıf erkekler veya kilosu normal olsada çelimsiz duruyor. Hayır kötü bir şey demiyorum erkeklerin iyiliği için biraz kas yaparsanız mükemmel olursunuz bence bütün kızlar bayılır aşırı yakışıklı olursunuz. Kendinize niye bunu yapıyorsunuz ya? Spor yapsanıza
Herkesin yapabileceği şey değil bu spor. Ciddi bir irade, azim ve biraz maddiyat isteyen bir şey. Bunları sağlayabilen zaten bu konuda başarılı olabiliyor. 10 erkekte 3 - 4 ' ü yapıyor. O yüzden sayı az olanlar da kapılıyor. Diğer kadınlar ise kalanlarla yetiniyor. Kaldı ki kadınların çoğu göbekli erkek seviyor :)
şahsım adına konuşuyorum sporu ve vücut geliştirmeyi kızlar beğensin diye yapmıyorum kendim için yapıyorum. Ayrıca kız etkileyecek olsam vücut ile mi etkilerim sence yani kendimimi teşhir ederim gösteriş için mi yaparım? hayır. Etkilenen zaten etkileniyor bir şekilde. Uzun lafın kısası spor yapmak ve vücut geliştirmenin asıl amacı kezban etkilemek değildir kendimize verdiğimiz değerden dolayı yapılan bir aktivitedir.
Bu resimdeki elemanda boy olduğu İçin iyi gözüküyor. kısa boylular zaten boyda yok kas yaparak toparlayalım diyorlar ama bu seferde fazla aminoasit basıp Sarıyer gazozu gibi tıknaz dolaşıyorlar. Sanki tıpasını açsak uçuşup yere düşecekler. Herşeyin fazlası zarar
1. si sanane milletin tipinden boyundan posundan kilosundan. 2. si hiç kimse senin güzellik/yakışıklılık standartına uymak zorunda değil aynı şekilde başkalarınında. 3. sü birini veya birilerini beğenmiyorsan muhatabı kesersin burada sal. Ak sal, ak milletin dış görünüşünü yargılama, eleştirme, yorumlama hakkın yok. 4. sü sen sanki Adriana Lima'ymışsında milletin tipini beğenmiyorsun senin tipini beğenmeyen çok kişide vardır kim bilir. 5. si herkesin beğendiği tip olsanda Adriana Lima'dan bile daha güzel olsanda senin ruhun, beynin, düşünce şeklin çirkin ki bu saydığım eksi özelliklerini düzeltmen başkalarının kendine bakıp tipini düzeltmesinden çok daha zor.
kas yapmak icin zaman lazim para lazim gereksiz seyler millet gecim derdine dusmus pahalilik issizlik ekonomi kotu sen kas yapin diyorsun bir erkek kasli oldu mu senin icin kusursuz ve ideal bir erkek mi?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayır ama ideale yakın ben sadece fikrimi söylemek istedim bence erkeklerde kendine bakmayı sevmeli haklısın türkiye şartlarında insanların kendine bakması biraz daha zor
kas yapmak sadece goz zevki icindir aldatmacadir cunku her erkek kas yapabilir ama her erkek guvenilir sadik anlayisli dikkatli merhametli acik fikirli duygusal olamaz ustelik kas gecicidir yas ilerledikce kaslarin goruntusu bozulur sarkar ama zeka ruh guzelligi en degerlisi ve kalici olanidir benim fikrim bu
Böyle erkekler var dışarda, biz hep geziyoruz fit vücudumuzla ama siz zarganalarla takıldığınız için göremiyor olabilirsiniz :D Cafelerde baktığımda hep aynı şekil cocuklarla oturuyor kızlar mesela :D
Türk kadını da etli butlu paskalya çöreği gibi (kötü bir şey olduğunu söylemiyorum, seveni vardır. Başım gözüm üstüne.) çünkü doymak için ekmek yiyor. Bunlar hep ekonomik sebepler.