Bizim erkekler bi akıllansın artık la. Hala aynı sorular hahajah eziklik awq. Para kazan olum para. Çok istiyosan hiv seni bekliyo zaten kulüplerde. Kadını onu bunu düşüneceğine henüz görmediğin evladını düşün. Çık şu ezik zihniyetten. Kaybetmeye mahkumsun bu düşüncelerle (:
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu beni aldatır mı burnumdan getirir mi diye düşünüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben tipe bakıyorum ama parasız da olmuyor nfnfh
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
İlk önce zeka. Sonra tip. Sonra para. Ama zeka ayak ustu gorulen bisey olmadigi icin ayni ortamda bir sure bulunmasi gerekir. Ama ilk. kendini gosteren en kolay kız bulduran sey tiptir.
Bence önce tipe bakıyorlar, çok sarmıyorsa para durumuna bakıyorlar. Paralı ve tipsizse sorun olmuyor çok bi. Tamamen kendi izlenimdir. Herhangi bir türde linçleme girişiminde bulunmayınız!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
tipe bakarlar sonra da para
Abi parasız erkeği annesi sever lafı çok doğru o yüzden para. Rapçi Uzide tip yok ama yanındaki kadınlar afet.
Bu kişiden kişiye değişen bir şey para önemli ama iletişimimin kuvvetli olmadığı ve beraberken eğlenemediğim birinin yanında sırf parası için kalmam
Tipi diyen kız gösteriş meraklısıdır. Parası diyen kızda para avcısıdır. Şükür ikiside yok :)
Bizim erkekler bi akıllansın artık la. Hala aynı sorular hahajah eziklik awq. Para kazan olum para. Çok istiyosan hiv seni bekliyo zaten kulüplerde. Kadını onu bunu düşüneceğine henüz görmediğin evladını düşün. Çık şu ezik zihniyetten. Kaybetmeye mahkumsun bu düşüncelerle (:
Bu beni aldatır mı burnumdan getirir mi diye düşünüyorum
Ben tipe bakıyorum ama parasız da olmuyor nfnfh
İlk önce zeka. Sonra tip. Sonra para. Ama zeka ayak ustu gorulen bisey olmadigi icin ayni ortamda bir sure bulunmasi gerekir. Ama ilk. kendini gosteren en kolay kız bulduran sey tiptir.
Bence önce tipe bakıyorlar, çok sarmıyorsa para durumuna bakıyorlar. Paralı ve tipsizse sorun olmuyor çok bi. Tamamen kendi izlenimdir. Herhangi bir türde linçleme girişiminde bulunmayınız!
Ben ilk tipine bakarım
İlk got, karakter, sonra tip
İlk tip sonra karakter
Hiçbirine bakmam adamlığına
Para para para
Karaktere bakar.
Görünüş
Bütüne
Tipine bakıyorum
Tipine bakarım
Bilmem