Kızlar sadece tipe ve paraya mı bakar, iç güzellik vs onlar için boş şeyler mi
3 ay
Kızlar sadece tipe ve paraya mı bakar, iç güzellik vs onlar için boş şeyler mi
genelleme yanlış. kimi var sadece paraya bakar kimi var sadece tipe bakar. kimi var karaktere bakar. erkeklerin hepsi eşlerini aldatır diyebilir miyiz? bütün erkekler sadece tipe bakar diyebilir miyiz? önemli olan senin ne istediğin ve istediğin şeyi bulmak adına hangi adımları attığın.
karaktere bakan kadın görmedim karakterli ama çirkinse ya da fakirse bir erkek kadınların gözünde ezik durumuna düşüyor
çevreni değiştirmelisin o zaman. bende sürekli tipe bakan ve işi gücü sadece cinsellik olan erkeklerle tanışıyodum ya beni çirkin buluyolardı bulmayanlardı farklı amaçla yanaşıyodu ta ki kocamla tanışana kadar mesela.
çevreyi değiştirmek bir işe yaramaz ki kadınların yüzde 90 ı bu kafa da geri kalanları bulmak çok zor
genelleme yaptığın sürece mutsuz olacaksın. bence de çevreyi değiştirmen işe yaramaz kafayı ve düşünce yapısını değiştirmedikçe. sen kadınları kötü gör suçla. başka erkekler tarafından canı yakılan kadınlar da otursun erkekleri kötülesin. elinize ne geçiyor? değiştirin kafa yapınızı bakın hayatınızda neler olumlu yöne gidecek
Sevdiğim bana yakışıklı geliyor evet ilk olarak görüntüsünden etkilendim ama bana bakışı var ya işte böylesine güzel bir frekansı kimseyle yaşamadım onun dışında. ♥️
Bu sorunun altında biraz kırgınlık ve hayal kırıklığı hissi var gibi geliyor bana. 🌿 Şunu net söyleyeyim; bazı insanlar için tip ve para önemli olabilir ama “kızlar” diye genellemek gerçekçi değil. Senin enerjin, özgüvenin, iletişim tarzın, hayata duruşun çok daha kalıcı etki bırakır. 💫 İç güzellik boş değil; sadece görünür olması zaman ve doğru kişi ister. Kendini tek bir kritere indirgeme, buna değmez. 😉
Cevap
1Cevap
22 li yaşlarımda sevgi vardı şimdiki aklım olsaydı kesinlikle evlenmezdim sevginin yerini yorgunluk aldı şimdi geçim çok zor olduğu için ve konfor arttı tabi para tipte paranın yanında olursa iyi olur 😄
Hayır yaa kim uyduruyor
uydurmuyor kimse gördüklerim bu
Bi de lüks bir araba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?