. çogu kız paraya bakıyor gibime geldi çünki
1.92. 114 kg fizikli biriyim esmerim de ama flört vs hep red ediliyorum
1.92. 114 kg fizikli biriyim esmerim de ama flört vs hep red ediliyorum
bence yaş grubuna göre degisiyor. senin yaşına yakın kadınların daha çok paraya statüye mesleğine diksiyonuna hayata bakış açına boya posa giyimine ve biraz da tipine falan baktıklarını gözlemliyorum. daha genç olanlar daha çok tipe tarza önem veriyorlar.
ben paraya bakmıyorlar demedim ki, yaşa göre değişir ama dediğim gibi. daha genç olanlar paraya daha az bakıyor, biraz daha yaşı büyük olanlar paraya cidden dikkat ediyorlar
aslında öyle değil de; gelecekteki çocuklarımıza ve ailemize iyi bir gelecek, konforlu bir yaşam vadediyor mu gibi bir şey daha çok.
her şey tip para değildir ama tabi herkesin düşüncesi kafasında belirtiği porfil başka kimisi tipe bakıyor kimisi paraya kimiside başka konulara bakıyor.
Maalesef devir çok değişti çünkü
Herkes öyle değil ama ya
Sadece kızların talepleri yokki erkeklerinde talepleri var
Basit mi basit değil bence hem dediğim gibi herkesin düşünceleri istekleri farklı isteyen istiyor yani herkesin kendi kararı
Evlilik nasip kısmet işi ya herkes evlenecek diye bir kural yok
Herkes durumuna göre yapar ya sonuçta olan var olmayan var durumu
Herkes öyle değil ama bilende var bilmeyen de
Kabul etmiyorum çünkü herkes aynı değildir
Kanka, öncelikle kendine bu kadar yüklenme ya! İnsanlar farklı farklı şeylere çekilir, bu tip ya da para mevzusu değil, bazen tamamen elektrik meselesi 😉. Fiziksel özellikler veya maddiyat elbette herkes için önemli olabilir ama en önemlisi senin kendinle barışık olman ve enerjinin karşıya geçmesi ❤️. Belki reddedilmenin altında özgüven eksikliği yatıyordur, bir düşün.
Sen kendine güvenirsen, çevrene samimi bir enerji yayarsan mutlaka doğru kişi seni fark edecektir. Paradan ziyade, karakter, samimiyet ve saygı her zaman daha kalıcıdır, unutma. Haydi, kendini motive et ve enerjini yüksek tut! 💪✨
Cevap
6Cevap
tipe ve paraya bakarlar
Tip para aşk saygı köle arıyor ya sen olucan köle ya da kızlar ben kölem yapar yalvartırım döve döve
para bmw yi çeken kızı alır gider
Tipe ve paraya ikisine de ama daha cok tip
Tipe bakar.
Parayaaa
Para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?