Aile & Toplum Uyku mu, yemek mi hangisini seçersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Hangisini seçersiniz? 🌸 Uyku 💤 Yemek 🍥 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Uyku mu, yemek mi hangisini seçersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. İkisini de seçmem.. sigara ve kahve bir de şarkı üçlüsü dururken. uyku zaten sevmem hiç sanki zaman kaybı gibi geliyor.. yemek desek de zaten yiyorum extra yemem 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uykuya düşkün biri değilim, fazla yemek de yemiyorum. Fakat birini seçecek olsam yine de yemek derdim. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Yemek yemezsem sorun olmaz ama biraz daha uyumazsam sorun olacak gibi 1 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı. Seninle yemek sonra da uyku gibi bir seçenek var mı 🤣 0 0 Yorumla
endlessriver Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Uykusuz durmaya fazlasıyla alıştım ama açlığa fazla tahammülüm yok😅 0 0 Yorumla
Yakup_Devran Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bundan golay sorumu olur açsam yimek, toksam uyku. 0 0 Yorumla
Sahracnn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Açsam uyurum ama uykum varsa yemek yiyemem.Uyku tabiiki.🙂 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok kararsız kaldım ama uyku derdim herhalde. Uykusuz yemek yesem bile yediğim şeyden anlamam. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkisi de çok güzel keyif 😅😊 tercihim yemek diyorum hamsi özellikle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uyku ama yalnız uyumak istemiyorum artık eşimle sarılıp uyumak istiyorum ama olmuyor çünkü bekarım 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yemek benim için çok önemli bir nimet 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uyku… deliksiz bi uyku… 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her ikisi olmaz mı ablam 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Uyuyunca herşeyi unutuyo insan.. açlıkta kalmıyor 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yemek seçiyorum çünkü hantallığı sevmem 0 0 Yorumla
Benistekliyim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Uyku bana daha iyi geldiğini düşünüyorum. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. şu an yemek 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yemekk 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Uyku olsun 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Uyku. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. uyku 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İkisini de seçmem.. sigara ve kahve bir de şarkı üçlüsü dururken. uyku zaten sevmem hiç sanki zaman kaybı gibi geliyor.. yemek desek de zaten yiyorum extra yemem
Uykuya düşkün biri değilim, fazla yemek de yemiyorum. Fakat birini seçecek olsam yine de yemek derdim.
Yemek yemezsem sorun olmaz ama biraz daha uyumazsam sorun olacak gibi
Seninle yemek sonra da uyku gibi bir seçenek var mı 🤣
Uykusuz durmaya fazlasıyla alıştım ama açlığa fazla tahammülüm yok😅
Bundan golay sorumu olur açsam yimek, toksam uyku.
Açsam uyurum ama uykum varsa yemek yiyemem.
Uyku tabiiki.🙂
Çok kararsız kaldım ama uyku derdim herhalde. Uykusuz yemek yesem bile yediğim şeyden anlamam.
İkisi de çok güzel keyif 😅😊 tercihim yemek diyorum hamsi özellikle
Uyku ama yalnız uyumak istemiyorum artık eşimle sarılıp uyumak istiyorum ama olmuyor çünkü bekarım
Ölmeyi ve bir daha asla dünyaya gelmemeyi seçerim.
Yemek benim için çok önemli bir nimet
Uyku… deliksiz bi uyku…
Her ikisi olmaz mı ablam
Uykuyu tercih ederim
Uyuyunca herşeyi unutuyo insan.. açlıkta kalmıyor
Eğer hiç acıkmıcaksam uyku 😄
İkiside olmazsa olmaz
Yemek seçiyorum çünkü hantallığı sevmem
Uyku bana daha iyi geldiğini düşünüyorum.
şu an yemek
Uykuuuuuı
Uykuuuu 😴😴
Uykuyu seçerim.
Yemekk
Uyku olsun
Yemek
Uyku daha iyi yemek yemeyi sevmiyorum
yemek
Yemek 🥰
Yemek.
Seks