+1 yılYaw. Türklük bir ruhtur. Kanı Türk olup nice gavurlar bu ülkede. Önemli ıolan zihniyet ve ruhtur. Boşnaklar, Gürcüler, Arnavutlat, Araplar, Kürtler "Türklük" ideasına erişmişse Türktür. Türklük bir ırkın değil milletin adıdır.
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAllah razı olsun içim rahatladı
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkek arkadasin baya aşmış kendini genelde kandirmak icin hocayim hafizim derler bu baya aşmış kendini
Hem arap hem türk. Ve peygamber soyundan geliyor ama flört'ün haram oldunu bilmiyor islam ayağına yatiyor ama islamin emir ve hukumlerini bilmiyor sende bunu yedin helal olsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılArap kokenli olan nasil Turk oluyormus ayrica seyid soyundan olan peygamber soyundandir iyide peygamberimizde Turk degil hayfi sana bir soru soyu sopu arap olan nasil Turk olur biraz egitin kendinizi yurdum kizlari cahil cahil nereye kadar ya
12 Yorumla- +1 yıl
Kökeni arap ama türkleşmiş olamaz mı
- +1 yıl
Sonuçta türklük kanda olan biaey değil, hisde ve kafada olan bisey, Bi insan türküm diyorsa türktür
vaybe ne mutlu seyit sevgili :D hohahahaha şaka gibi a*mk millet iyice kopmuş dediklere şeylere bakın.
Kürttür ne arabı... Zaten doğuda halkın 4te biri seyiddir şeriftir ama tiplere baksan barzaniye benzer :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlının peygamber soyundan olmasının zerre bir önemi yok ama biliyorsun değil mi? Hepimiz Hz. Adem'deniz. Bizim de peygamber akrabamız var yani... Ama biz kendimiz nasılız ona bakmak lazım, soyumuzla övünmek değil :)
013 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBenim takıntı yaptığım başka Bi durum var, türk değil mi diyorum , ama kendisi türküm diyor
Cevap sahibi+1 yılpeygamber soyundansa nasıl türk olacak. anca işte çok eskiye dayandığı için, son dört beş dedesi türkiyede ise türküm diyordur :)
Gizli Soran+1 yılSırf turk degil diye nişan atmayı düşünüyorum nolur yardımcı olun
Cevap sahibi+1 yılNeden peki? Sen onu Türklüğüne göre mi seveceksin? Sen de yanlış düşünüyorsun ama o da seni kaybetmemek için Türk olduğunu söylüyor.
Gizli Soran+1 yılEvlenince çocuklarım türk olmayacak diye düşünmek beni deli ediyor, türklük kabul etmek değil mi , nişanlım türklüģü kabul ediyor kökenim arap ama ben türküm türkiyede doğdum büyüdüm türk milliyetçisi diyor ,
Cevap sahibi+1 yılİşte Türk milliyetçisidir, Türk olduğunu düşünüyordur evet kökeni arap olsa da kendilerii belki de 400 500 yıldır Türkiyede yaşıyorlardır ve o yüzden böyle demesi normal. Ama evlenince çocukların sen eğer gerçekten Türksen genlerinde yine Türk kanı taşırlar, bunu bu kadar takma ve sevdiğin adamsa kıymetini bil. Sevmiyorsan ona göre bırak Türk olsa da olmasa da.
Gizli Soran+1 yılÇok seviyorum ayrılmak istemiyorum, 600 yıldır Van da yaşıyorlar, türkleştik diyor bu doğru mu sizce, türkleşmek diye Bi olgu var mı? ya da arap kökenli türk olunca türk olunuyor mu? ćok güzel konuşuyorsunuz bu qrada içim rahatlıyor teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBak dostum evlilik kavramına iyi bakalım ya da aşk kavramına. Bu milletler üstü, iki insanın birbirini sevmesi ile olan bir şey. Irk değil önemli olan anlaşmanızdır. Eğer kültürel anlamda fark yoksa yani ben Türküm diyorsa ve senin adetlerine göre yaşayabilecekse yani bir Türk gibi bir problem yok. Dediğim gibi soyu o olsa da 600 yıl içinde elbet artık Türk sayılır, kaç tane kuşak değiştirmişler baksana. Yani elbet insan Türkleşir zamanla. Kişi Türk hissediyorsa ve Arap damarları yoksa Türktür. Ama bunu bu kadar kafaya takman seni çok hasta eder neden böyle yapıyorsun?
Gizli Soran+1 yılAy Allah razı olsun ne güzel konuşuyorsun , yaşın kaç özel olmazsa Bi de bayan misin erkek mi
Cevap sahibi+1 yılben erkeğim, yaşım da yazıyor :D bu sitede mavi renkte olanlar erkek, pembeler kız olur renkleri görüyorsan bir problem yok öyle değil mi :) Ben sana olması gerekeni anlatıyorum
Gizli Soran+1 yılDaha yeni kullanmaya başladım bu programı o yüzden cahilliğime ver 😊 içimi rahatlattı kardeşim, seninle dertleşme konuşma fırsatım olsa keşke
Gizli Soran+1 yılÇok sağol , içim rahatladı biraz inan şu saçma düşünceler yüzünden deliler gibi sevdiğim nişanlım bırakmayı düşünüyorum bazen, nişanlım da bu takıntımı biliyor ben türküm diyor çocuklarımızda türk olacak diyor, türklük kanla geçen bisey değil dimi sonuçta zihinde biten bisey hissetmek ya da
Cevap sahibi+1 yılsizin bu konuda rahatsızlığınız büyük sandığınızdan daha da. mesaj attım size cevaplayabilirsiniz oradan anlatabilirsiniz. bu kadar takıntınızın altında yatan sebep nedir acaba?
Hiç güleceğim yoktu hem ondan vazgeçmiyor hem otekinden 😂😂😂 sorsana peygamber Türkmüymüş shjjh
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPeygamber Türk değildir arap soyundandı, nişanlım da diyorki türklük bilinçle şuurla olir diyir,6 asırdır Türkiyede yaşıyorlar ama kökeni arap
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. 4 göbek öncesini bilmeyenlerin o kadar kayıtsız soyunu bilmesi palavraları başka bir şey değil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılMillet bilmeden savurmuş. Pes ya :P
Hangi ocaktanmış peki?
01 Yorumla- +1 yıl
Ocak bilmiyorum, sizce arap asıllı türk mü olur?
Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Seyid olan nasıl Türk ya da kurt olur seyyidlik araplıkdır
02 Yorumla- +1 yıl
Türkleştik artık diyor , yüzyıllardır Türkiyede olduklari icin
- +1 yıl
Türkleştik diyor yüzyıllardır türkiyedr oldukları icin
+1 yılNe Arabı yaa türküm türk oğlu türküm bennnn dercesine
00 YorumlaSon peygamber bile 570 te doğmuştu sanırım, bahsettiğin kişi 1500-2000 yıl önce doğmuş, nasıl emin
00 YorumlaInanmayın böyle seylere yok seyyidmiş, yok peygamberin soyundanmiş...
00 Yorumla
+1 yılOnun sorunu bu, ne olursa olsun ama once adam olsun tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlabilir zamanla türkleşirler ama aslını unutmamak lazım
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTürklük hissetmektir dimi, arap asıllı ama milliyetçi biri, türküm diyorsa türktürdimi
Cevap sahibi+1 yılEvet Atatürk "kendini türk hisseden herkes türkür" demiştir ama arap olmak kötü bisey değil hicbi ırk digerinden üstün değildir
Gizli Soran+1 yılAynen kardeşim, biraz takıntı yaptım , hani evlenince çocuğum olunca türk olmıycak mi diye, ama Türk olacak dimi, nişanlım türküm diyor sonuçta arap asıllı ama yüzyıllardır Türkiyede ler
Cevap sahibi+1 yılYa takma bukadar
Gizli Soran+1 yılSence benim çocuğum türk mü olacak arap mi
Cevap sahibi+1 yılHem türk hem arap olabilir niye bukadar abarttin ben hem türk hem kürdüm
Ben de Seyyid’im ne var bunda
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSizce Peki türküm diyor musunuz
Gizli Soran+1 yılAy Allab razı olsu ićim rahatladı, seyit birisine rasylayıp da bunu sorunca içim rahatladı, sizde seyitsiniz ama türkleştik diyorsunuz dimi
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanlış anlama ama peygamber soyundan olunca Tanrı vip yer mi ayarlıyor. Turk birini istiyorsan düşüncene göre hareket et sonra pişman olabilirsiniz
00 YorumlaOnda uzak dit tafsiyem ve bunu aklindan cikarma
02 Yorumla- +1 yıl
Neden
+1 yılNe biliyorsun seyyid olduğunu? Bir yerlerinden uyduruyor olmus olamaz mı
00 YorumlaOlabilir bende firavun soyundan geliyorum mesela
00 Yorumla
+1 yılBu ülkenin ayarları bozuldu. d
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNiye
634637373737 kere sordun
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSende cevap ver ozaman
+1 yılNişanlın Kılıçdaroğlu mu
01 Yorumla- +1 yıl
Yok bahçeli
+1 yılEe ne güzel işte sen neyi soruyon be ablam
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYani arap soyundan ya , türk olamaz mı ozaman yani köken arap ya türklüğü benimsediği için Türk olur dimi? Türk değil mi diye takıntı yaptım nolur cevap yazin
- +1 yıl
Arap olmasi neyi değiştiriyor ablacim? Turkiyede dogduysa buyuduyse oyle diyorsa olabilir. Ama arap olmasida guzel bi sey begenmediysen cik git adamin hayatindan
Gizli Soran+1 yılEvet türkiyede doğdu büyüdü 5 kuşatır türkiyedelermiş, türkleşmişlerdir dimi, bırakamam çok seviyorum
- +1 yıl
Yaw ne mal kafadasin be o zaman seviyosan devam ettie adamin kokenine takmissin bi de deli gibi
+1 yılPeygamber kökenliği olduğunu kim söylemiş
00 Yorumla
+1 yılPeygamber türk değil miydi?
02 Yorumla- +1 yıl
Aşkım ben ciddi takılmıyorum ya
+1 yılLa inşallah ayrılırsınız ya bıktırdın herkesi ya
00 Yorumla
+1 yılözeligi yok merak etme
00 YorumlaOlabilir neden olmasın
025 Yorumla- +1 yıl
Yani Türk mü demesi doğru mudur , türk müdür
- +1 yıl
Nasıl hiçbirimiz türk değiliz, açıklayıcı anlatır mısınız
- +1 yıl
Arap kökenli ji insan türküm diyorsa türktür dimi, ben biraz takıntı yaptım da nişanlım türk değil mi diye
- +1 yıl
Türklük sonuçta kanda olan biaey değil dimi, kendini Türk hisseden herkes türktür mesela boşnaklar Arnavutlar gbi
- +1 yıl
Sizce türklük kanda olan bişey mi
- +1 yıl
Kanda olan biseyse nişanlım türk değil mi ozaman
- +1 yıl
E kanda olan birşeyse, nişanlım arap kökenli, nasıl türk oluyor peki kanında türklük oluyor mu
- +1 yıl
Neden ki , değilim sorumu cevaplasan
- +1 yıl
Ben takıntı yaptım nişanlım türk değil mi diye , napcam bilmiyorum, türk değilse de peygamer soyu isde
- +1 yıl
İşde takıntı yaptım , kafam karışık biraz fikirlerini söylesen belki içim rahatlar
- +1 yıl
Ozaman nişanlım da öyle,7 göbek değil ama türk, biz nişanlımla evlenince ćocuklarimiz türk mü olacak peki
- +1 yıl
O zama n benim nişanlımda öyle,7 göbek değil ama türk, biz nişanlımla evlenince doğacak çocuklarımız türk mü olacak peki
- +1 yıl
Çocuklarım türk olmazsa diye takıntı yaptım, türk olacak dmi
+1 yılvay vay vay burayadamı din i soktunuz *
00 Yorumlane farkeder sevdiysen neyse o iste
00 Yorumla
+1 yılarabın her türlüsüne no aşko bayyy
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAy yok böyle bişey efendimizin soyu kesildi.
Onun gibilere inanma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu dünyada mükemmel hayatlatı var 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeygamberin soyundansa Araptır bu da soru mu?
12 Yorumla- +1 yıl
Ama yüzyıllardır Türkiyede yaşıyorlar , türkleştik diyor
- +1 yıl
Türkiyedeler yıllar dır türkleştik diyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeyit olduğunu nerden biliyormuş
02 Yorumla- +1 yıl
Soy seceresi var
Cevap sahibi+1 yılNasıl gelmiş bugüne kadar, 1450 yıldan bahsediyoruz
+1 yılHangi peygamber soyundan?
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHz. Muhammed
- +1 yıl
S. a. v yani neye dayanarak bunu diyor var mı bir kanıtı
Gizli Soran+1 yılEvet, seceresi var
Aile & Toplum konusunda 465 cevap paylaştı. Ney ney ney 😂
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNooldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylendiğine göre peygamber türk soyundan
01 Yorumla- +1 yıl
Degil
+1 yılSeyit olmasının bir özelliği varmiymis
033 Yorumla- +1 yıl
Arap kökenli olmasını takıntı yaptım, nişanlımda türkleştik diyor
- +1 yıl
Türk olunmaz türk doğulur türk dogmsdiysan türk değilsindir
- +1 yıl
Peygamber soyundan olması türklükten daha yüce bisey ama
- +1 yıl
Hayır değil
- +1 yıl
Tövbee ateist misin sen
- +1 yıl
Allah katında ırk soy renk fark etmez Allah katında takva önemlidir müslüman ve takva sahibi değilse hiç bir önemi yoktur
- +1 yıl
Tabiki öyle , seyyid olmasının gereğini yapıyor namazında takva sahibi, ama bende takıntı yapıyorum böyle iyi Bi insana karşı, diyorumki türk değil, olmasa nolur dimi sonuçta türk hissediyor türküm diyor
- +1 yıl
Ne diyor h. z peygamber efendimiz kızı Fatıma. ya babanın peygamber olduğuna güvenme namazını kılmazsan ibadetini yapmazsan cennete giremezsin
- +1 yıl
Tabiki öyle kardeşim, benim takıntım boş bir takıntı mi sence
- +1 yıl
Türk olmasa ne olur hiç bir şey olmaz önemli olan takvadir
- +1 yıl
Ama ben neslimiz başka ırklarla karışmasına karşıyım
- +1 yıl
Sonuçta türkiyede safkan türk bulmak çok zor, lazlar kürtler gürcüler boşnaklar araplar , hepsi bu milletin sonuçta, hepsi türküm diyorsa türktür bence
- +1 yıl
Ben safkanim turk
- +1 yıl
Lazlar da Türk değil mesela ama baksan herkesten fazla milliyetçi
- +1 yıl
Atatürk de özünde türk değil, selanik göçmeni
- +1 yıl
Sizin laz dedginiz tek yer rizeedir
- +1 yıl
Buna ne diyorsunuz
- +1 yıl
O zamanlar da Türkler orada yoğun du
- +1 yıl
Selanik doğum olması onun türk olmadığı anlamına gelmez ben Atatürku sevmem ama
- +1 yıl
Babası da selanikli, türk değiller yani ama türk hissetmiş türk olmud
- +1 yıl
Bu iş hissetmek ile olmuyor maalesef
- +1 yıl
Sen kendini İngiliz hissetsen İngiliz mi olursun
- +1 yıl
Sonuçta Atatürk Türk degil
- +1 yıl
Bilmiyorum bilmediğim bir konu hakkında konuşmak iyi değil
- +1 yıl
Bu takıntıma ne diyorsun
- +1 yıl
İleride sorun çıkabilir
- +1 yıl
Ama çok seviyorum, türkleştik diyor , yani 5 asırdır Türkiyedeler
- +1 yıl
Senin amacın ne soylesene
- +1 yıl
İllaki iyi olur hoş olur güzel olur dememi mi bekliyorsun
- +1 yıl
Bu takıntım hakkında fikir almak ikna olmak
- +1 yıl
Sen hangi şehirdesin
- +1 yıl
Ankara
- +1 yıl
Sen ondan vaz geçmek istemiyorsun anlaşılan ya ilişki yaşadın ya da ona karşı çok isteklisin
Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Siirtli mi
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet
Gizli Soran+1 yılSizde mi seyyidsiniz, arvasilerden
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe olur
Gizli Soran+1 yılNisanlımla evlenince çocuğumuz olursa türk olur dimi
+1 yılHatay ve urfada cok
010 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTürk olurlar ama dimi türkiyede oldukları ve türklüğü benimsedikleri icin
- +1 yıl
Benim tanidiklarim
Millleyetciydi ama tek sikintilari hala arap kulturleri vardi
Gizli Soran+1 yılArap kültürü ne oluyor mesela
- +1 yıl
Kadinlari biraz degersiz goruyolae diyiyim
Gizli Soran+1 yılHe anladım, benim takıldığım nokta şu, yani Türk olurlar dimi, yüzyıllardır Türkiyede yaşıyor soy olarak peygamber soyundan ama türküm diyor kendisi, türktür dimi
- +1 yıl
Ya bak turk etnik bir yapitir turk olmazlar araplardir.
Gizli Soran+1 yılKendisi türküm diyor ama, nasıl arap olur , arap asıllı türküm diyor
- +1 yıl
Etnik yapisi arap ama turkiye cumhuriyeti vatandasiyim diyor yani yillardir burdayiz ben ve ailem diyor
Gizli Soran+1 yılKardeşim zaten takıntılıyım Bi de sen arap deme nolur, kendisi türküm diyor , ben evlenince çocuğumuz olunca türk olacak sonuçta dimi yani
- +1 yıl
Yoo suriyeli olucak
Türk
10 Yorumla
+1 yılOlabilir.
10 YorumlaAynen kanka türk kesinlikle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kandırıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArap aşkım
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAma türküm diyor
Cevap sahibi+1 yılKabul etmiyor olabilir
Ailesi Arap ama
Siirtlimi
12 Yorumla- +1 yıl
Evet
knaıtı var mı
00 Yorumla