Gerçek İslam'ın bu olmadığını düşünüyorum. Cahil ve görgüsüz insanların her şeye inanması ve din adı altında yürütülen onca şeyi gözü açık izlemesine bende katlanamıyorum ama bunların üzerinde oyun oynayan insanlar var. Din istismarcıları var ve bu yüzden hep dine karşıyız. İslam dini kusurlu değil insanlar kusurlu bence
Okuduğum kitaplarda islam dinini haksız bulduğum bir yeri yok? Günümüz islam anlayışının saçma ve gerici olduğunun bende farkındayım ama işin özünü de bilmek gerek. Böyle bir dini kimler bu hale getirdi?
Ben Elhamdulillah muslumanim , ama yilbasi veya noel kutladik diye dinden cikmiyoruz , o soyledigin seyler islam la degil devlet ve adaletle olan sorunlar islami karistirmayalim ha ben suna karsiyim dini ve Ataturk u kullanip duygu somurusu yapan insanlar cok fazla
Gercekten inanan inanci uzerinden reklam yapmaz. Yerde olan birsey yok, diger din alemlerinin gorunen yuzude pek aydinlik degil. İnanc kisisel bir konudur ve sürü psikolojisi degildir. Ön plandaki musluman takilip kotu temsil edenlerin tekelinde degildir inanclar.
En İyi Cevaplar