Işsizlik onların yaşadıkları lanet şehrin bir sonucu. Üç kuruş için olur olmadık işlerde de ben çalışmıyorum. Devlet kadrolarını da kpss bilmeden torpillerle dolduran sağı soluna hakkım haram olsun. Ben sınava çalışmıyorum hakediyorum diyemem ama hiç haketmeden oralara girenlere o yedikleri her lokma haram zıkkım olsun. Gerçi onlar herkesin gözünde iyi çünkü maaşları var. Biz ise işsiz güçsüz aciz. ya da eğlenmeliyim mesela neden evde keyif yapıp kocama köle olmuyorum ki! Parası olmayan herkesin gözüne batıyormuş gerçekten ama tüm bunların tek suçlusu benim, 34 yıldır hala bunları çekiyorum.
Allah benim belamı da bunlarla verdi. Insan ailesinden böyle böyle nefret edermiş demek. Kimseyi suçlamam bir daha. O annem olacak timsahın inceden inceden dokundurduğu laflar yetti. Sanki bir ömür ben işsizdim de onlar bana bakmış ama söylediğim gibi tek suçlusu benim tüm bunların.
Şimdi de param yok diye beni baskı altına almaya çalışıp emir kulu olmamı istiyorlar. Neden buna tamam demiyorum diye kıyamet kopuyor. Ben isyankar ben asi ben hayırsız evlat oluyorum. Benim onlara karşı olan merhametimi sömürdüler. Şeytan çok şey diyor yine ben yapmıyorum. Hâlâ cesaretim yok bekliyorum ki kurtulayım ama her şey hazır olsun. Allah benim belâmı versin. Bunlar yüzünden hasta olacağım sonunda.
Allah yokluklarını göstermesin ama gerçekten insana ailesi yük oluyormuş bazen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah yardımcın olsun. Öğretmen misin. En son kpss ye girdin mi
Hayir iibfliyim
Bende i. i. b. f liyim. Zor ama atandım ben. Umarım senden atanirsin. Kpss konusunda ne istersen sorabilirsin
Calismiyorum zaten. Atanma ihtimalim yok. Torpilim de yok.
Sadece torpille olmuyor. İyi puan alırsan merkezden atanirsin
Iyi puan alamıyorum. Sınava girmeden atananlar var günümüzde bile. Torpille inan çok şey oluyor sen daha iyi biliyorsundur.
Biliyorum da. Yüksek puan alıp direkt atananlar da var. Onları da biliyorum
Türkçe olarak söyledim. Çalışmıyorum sınava. Çalışamıyorum, herkes çalışamaz değil mi? Ben devleti geçtim orada hazmedemedigim torpille oraya buraya gelenler yoksa devlet hayalim yok. Küçük bir şehirde olduğum için burada özelde de pek düzgün iş yok.
Anladım. Kizmana gerek yok. Bende küçük bir şehirde yaşayıp çalıştım. Merkezden
Sen beni anlamıyorsun ama bir önemi yok. Senin adına sevindim kurtuldun en azından.
Yok çok iyi anlıyorum. O kadar haksızlık içinde bir şey yapamamak çok zor. Ailenin yanında durmak belli bir yaştan sonra çok zor. Umarım hayatına düzgün biri girer
Ben hayatımda birini aramıyorum. O biri benim, kendi kendime yetip kurtulmayı istiyorum sadece.
Ama sende ne desek yanlış anlıyoruz. Küçük şehirdeyim özel sektör yok. Devlette torpil var. Ailem baskı yapıyor. Hayatım da birini istemiyorum. E ne olacak. Havadan bir iş gelip para mı verecek sana.
O kadar şey dedim sorun yok hayatimda birini istemiyorum yani bir erkeğe amip gibi bağlı kalmak istemiyorum dediğimde mi sorun oldu? Bence sen aciz kadınların dilinden anlıyorsun benim değil. Onlarla bol muhabbetler. Iyi günler.
Ne acizi. Senin psikolojin iyi değil. Çalış merkezden atan dedim yok. Biri özel sektöre gir demiş. Yok. Hayatında biri var mı. Yok istemiyorum. Ne olacak. Mucize mı bekliyorsun. Yok aciz kızlarla muhabbet. Acizlik 34 yaşına gelip bunları yazmak olmuyor mu. Cebinde 5 kuruş parası olmayanlar gidip bir yerde çalışıp kimseye muhtaç olmadan yaşıyor. Onları örnek al.
En azından düşüncem aciz değil sen bundan anlamazsın ama.
Hiçbir şeyi olmadan gelip çalışan hayatını kuran kadınlar var. Onların düşüncesi aciz. Ama beni doğurdular bakmak zorundalar deyip 3 kuruşa çalışmam diyen i. i. b. f mezunu senin bu düşüncelerin aciz değil. Tamam
Yoo onların aciz değil senin gibi kurtuluşu bir erkekte görüp bunu lanse etmeye çalışanların aciz.
Sanki profsun da iş beğenmiyorsun gir bir işe çalış işte
Aklını kendine sakla. Ben ömrümün yarısını üç kuruşa satmam.
Baban olmasa aç mı gezeceksin
Senden ondan bundan isteyecek değilim emin ol.
Abla yanlış anlama da 34 yaşındaysan eğer bakmak zorunda da değiller ki işte.
Doğurmak zorunda da degillerdi ama doğurdular. Çilesini de ben çekiyorum.