Ailemi kırmadan çalışmama izin vermelerini nasıl sağlarım?

Arkadaşlar uzun yazacağım. Liseden yeniden mezun oldum, tercih dönemini bekliyorum bu sıralarda da çalışma isteğim arttı bunu da tetikleyen birkaç sebep var : *Ben Suriyeliyim, kimsemiz yok , bizim ülkemiz deği burası; annemin babamın yaşı geçiyor ,50 yaşına girecek babam bir sene sonra. *Babam öğretmen ama asgari ücret alıyor sınav zamanı yaklaştığında özel dersleri oluyor öyle geçinebiliyoruz -5 kişiyiz evde-ama yaz tatilinde işi olmuyor haliyle yemek içmek dışında hiçbir şeye harcama yapmıyor bu psikoloji ile. Labtop gerektiren bir bölüme girebilirim onun için almayı düşünüyorum ki lazım bence üni için ama babama söylediğim zaman şimdi değil ama söz üniversiteye girince elinde olacak dedi geçenlerde de bir kulaklık alacaktım hafif konuyu açtığım zaman babamın almaya gönlü olmadığını anladım ben de ısrar etmedim. Genelde şunu alın bunu alın diyen cocuklardan değilim elimdeki telefon 2016 model annemin eski telefonu yani onu da belirteyim. İstesem onlara ısrar edip istediklerimi aldırırım bu arada ama ailemi zor duruma sokmama gerek yok. Bundan dolayı çalışmak istiyorum ama bunu anneme babama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum, kendilerini aciz hissetsinler istemiyorum özellikle de babamın. Anneme bu konuyu hafif açtığımda"Kızım eksik ettiğimiz bir şey mi var, bir ihtiyacın mı var?"alan diyor. Babam çok gururlu birisi ve bu para mevzularını hiç sevmez parası olunca kendisi veriyor zaten. Yardım edin nasıl onları incitmeden söylerim? Bir de evden ne yapabilirim sizce, internet üzerinden çevirmenlik nasıl? Annem ve babam çıkıp çalışmamı istemezler belli bir mesleğim olmadığı sürece. Başta da belirttiğim gibi uzun yazdım, biraz içimi dökmüş gibi oldum kimseye anlatamıyorum. Ailem incinir diye onlarla bu durumu konuşamıyorum, arkadaşlarıma da anlatmaktan utanıyorum, kusura bakmayın.

Ailemi kırmadan çalışmama izin vermelerini nasıl sağlarım?