Amerikalılar filmlerdeki gibi saçma ve anlamsız şeyler söylüyorlar mı? 😁
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Filmler turkceye cevrildiginde sacma ve tuhaf. Evet konusuyorlar ama bu onlarin normali ve tuhaf degil
Peki dil olarak onlarla konuştuğumda sıkıntı çekmem değil mi o yüzden belki böyle şeyler derlerse dil konuşurken anlayamam belki diye düşündüm
Gunluk konusma dili ve kurslarda okullarda vs. ogretilen sey kesinlikle farkli. Bu farki bi yabanciyla konusunca anlayabilirsin. Tabi ki ilk basta anlam veremeyebilrisin ama alisirsin sorun olmaz
Farklıysa ne yapcaz o zaman
Bir sorun olur mu
Bize ogretilen gunluk dile gore fazla formal kaliyo. Bu bi sorun degil tabi ama zaten insanlarla iletisime gectikce senin de ingilizcen degisir. Ayrica yabanci birinden onlar gibi konusmasini beklemez kimse. Biz turkler cok takiliyoruz. Hic sorun degil boyle seyler dert etme
Evet filmde gördüğün gibiler. Sana göre tuaf ve acayip. Bana göre normaller.
@meksikalıgonzales sende kendine meksikalıyı yakıştırdığına göre boyun kısa penisinde çok ufacık olmalı 😁😂
Donsuz yattıklarını gördüğüne göre güzel kardeşim var yani?
Donsuz yattıklarını gördüğüne göre güzel kardeşim gay lık var yani?
@gizli pempiş dediklerini anlıyorum ama kurdukları saçma cümlenin bir anlamı yok o yüzden belki böyle şeyler derlerse dil konuşurken anlayamam belki diye düşündüm
Yok onlar zaten hayatı ciddiye almıyorlar saçma olmayı kendileri tercih ediyorlar. Bizim gibi kafa yormuyorlar. Tek mesele bu. Rica etsem tüm yorumları silebilir misin? Cevap yazdığıma pişman oldum illaki bir saldıran ahksız çıkar karşıma.
Peki dil olarak onlarla konuştuğumda sıkıntı çekmem değil mi o yüzden belki böyle şeyler derlerse dil konuşurken anlayamam belki diye düşündüm
Yok çekmezsin. Şiveli dahi konuşsan seni anlarlar. ingiltere ingilizcesi öğrensen bile her ne kadar onlar için biraz farklı olsa bile yine seni anlarlar.
Yurt dışında yaşamayı veya gitmeyi mi düşüyorsun?
Evet, yani gelecek hakkında istediğim farklı farklı şeyler var ama Türkiye'de de birtakım hedef ve ideallerim var ama
Türkiye’de kal gidersen değişirsin. Türkiye de hedef ve hayallerni değiştir. 2 sene yakın türkiye çok daha iyi yerde olacak. Dış ülkelere sakın özenme tavsiye etmem.
değiştir. Gerçekleştir olacaktı.
Nereden biliyorsun 2 yıl içinde Türkiyenin daha iyi olacağını? Amerika'da yaşamak isterdim hatta istiyorum ama dediğim gibi Türkiye'de de hedeflerim var birde Amerikanın sokakları bile güzel ya hele o prefabrik Amerikan evlerini çok seviyorum çok hoşuma gidiyor türkiyede ise çoğu kişi apartmanda yaşıyor çarpık betonlaşma, keşke Türkiyede Amerika gibi olsa Türkiyede ki evlerde öyle olsun bu yüzden seviyorum Amerikayı adamların sokakları evleri okulları v. b. her şey güzel
hiçbir şey göründüğü gibi değil kardeşim. Bu yüzden özenme. Gidebilme imkanın var ise git gör elbette. O ülkede yaşanyanlarda kendi yerlisi veya çok zengini. Aynı türkiye de gibi. Normal halk nasıl yaşıyorsa. Durumun yoksa istersen Amerika da yaşa sonuç yine apartmen hatta bodrum katı bile olabilir. Filmlerde gördüğün özendiğin yerler hollywood veya ny sokakları en pahalı yerler.
Sadece hayalkırıklığına uğrama kardeşim. Elbette Amerikaya git gör yaşa. Amerika’nın sadece adı büyük. Sen yine de kendi gözlerinle git gör diyebileceğim bu kadar.
Hollywood filmlerinden yerler görüp özenmedim
Başka yerlerden gördüm baktım biliyorum ben Şöyle Kaliforniyada sessiz bahsettiğim evlerin olduğu yerler var orada yaşasam hiç fena olmazdı New York gibi şehirli çok kalabalık yerlerden bahsetmiyorum
California ya ny daha pahalı. ve dedğin yer hollywood işte. inşallah bir gün gider yaşarsın bir gün.
Hayal ettiğin yerleri görmeni tecrübe etmeni isterim.
Gittinmi sen hiç Amerika'ya
Gittim ve anam ağladı. Çok pişman oldum. Söyleyeceğim bu kadar.
Sdhjfsh neresine gittin tam olarak?
Her yeri gezdim ve geri döndüm.
At yalanını... İnananı namık kemal
Neresi yalan?
Sen bilirsin. Ben kaçtım.
Off çocuk kandırıyor sanki her neyse.. sen Türkiye'nin 2 yıl içinde daha iyi olacağını nereden biliyorsun nereden çıkardın?
onu da sen bul araştır.
Ya sen şakamısın? Kendin bul araştır diyor
Birde mq bunun neyini araştırayım sen dedin sözde Türkiye 2 yıl içinde iyi olacak diye öyle bir şey söylenmedi
Yersen tabi..
It's up to you to believe me or not. I gave you all that information, I don't think you deserve more. I'm here to guide people your age. I have lived and seen life, but you are about to take a new step in life, I hope you will achieve your dreams. One day you'll know what I mean. If you are willing to be a slave to this country one day. You will learn to love without complaining.
Ben değil bilim adamları öyle diyor biraz gündemi takip et hayalperest veya sinir olacağına. Ne şakası kendi kendine sinir olan sensin.
Eğer bu ülkenin kölesi olmaya hazırsan şikayet etmeden seveceksin ne demek niye köle olacakmışım
Bilim adamlarının demesiyle mi? Neye dayanarak diyorlar? İyi o zaman sırf bilim insanı diye her şeyine inan
Newark, NY, Canada, Florida, New Jersey, Baltimore, Pennyslyvania, CaLifornia bunlar gittiğim gördüğüm yerler. Oldu mu şimdi
Ee hani her yerini gezmiştin?
Ben sana bu kadarını söylemek istedim. Bütün haritayı yazacak değilim neyse ben kaçtım.
Tamam hadi kaç şimdi 😂 iki yıl içinde Türkiye senin dediğin gibi olmasın o zaman görcemmm ben seni unutma bu sözümü ve gerçekleşmediğindede içimden bir güzel zekaya söveceğim
Türkiye de Amerikan evleri var. Türkiye zaten Amerikanlaşma yolunda. Dikkat et. Çok şey değişiyor. Türkiye’de. Altın çağa girdikten sonra her şey çok güzel olacak zaten. O zaman ne kadar göç etmiş insan varsa hepsi ülkesine dönecek. şu an şu pahalıkta herkes dış ülkeye özeniyor.
Tamam tamam iki yıl içinde türkiye daha iyi olmasın ben o zaman diyeceğimi biliyorum 😄
Senin dediğin gibi olsun bakalım
Sen Türkiye için çok başarılı ve önemli birisi olabilirsin. Amerika gibi yerde sadece aptallaşırsın. Bu yüzden özğnü kaybetme benim sana anltmak istediğim bu filmlerde bile sen farkındasın. Hepsi çoğu aptallar bu yüzden anlam veremiyorsun. Bir zaman sonra o aptalllıkları izleye gördükçe onlar gibi olmaya başlıyorsun. Bu yüzden saçma ve anlamsızlar bir türk kafasına göre.
Evet ama bu millet Başarımı hak ediyor mu onu düşünürüm bu site beni soğuttu biraz milletten..
Yine de Amerika’ya tatil yapmak için gel kendi gözlerinle gör. Californiya da kaç evsiz insan sokaklarda yatıyor kalkıyor. Onu da filmlerde göstersinler isterdim. Böyle sen gibi çok merak etmiş gelmiş madde bağımlısı olmuş. Sokakta yatan. Hiç bir şey gördüğün gibi değil. her şey kamufle hep.
Ailevi sorunları var bazılarının
Sen bana sövsen ne olacak. ha 2 sene , ha bir kaç sene ekonomik duruma bağlı. Sen bir işte daha hiç çalışmamışsın niye köle olacağım ki diyorsun. Çalışan her insan köledir. Zamanını işe verisin hayat boyu hep fatura ödersin. Sen yine de git Amerika’ya belkide ihtiyacın olduğu tek ülkedir. Adam olabilmen için. 😁 sana başarılar dilerim yolun açık olsun.
Ayrıca bazılarınında evsiz olduğuna bakma çok paraları var
Senin gerçekten dünyadan haberin yok.
Yanlış anlama ama akp limisin?
Burası california izle ve gör
https://youtu.be/jsI3DejjUjA?si=0jm57J4Q6B3U0wyo
https://youtu.be/W_QOZ_qknrE?si=m-4HrHR0WUC7ieiQ
California türkiyenin yarısı kadar büyüklükte biliyorsun değil mi?
Hayır akpli değilim.
Nesin chplimi
konumuzun ne olduğumla ne alakası var?
Yok senin kalın kafana laf anlatılmıyor. tekrar diyorum git kendin gör. 23 yaşında ne başcaksan da başar olur mu?
23 yaşında derken
yaşın ne olacak.
Niye 23 yaşında başar dedin onu soruyorum ben
aşağı yukarı o yaşta olduğunu tahmin ettim. Ya üstü ya altı.
Ne gibi
Anla işte yani filmlerde saçma şeyler söylüyorlar kurduğu cümlenin bir anlamı yok gerçekten öyle saçma cümleler kuruyorlar mı 😄
Hangi tür filmlerden bahsediyorsun
Normal Amerikan filmleri türü fark etmiyor anlıyorum ama kurdukları cümlenin bir anlamı yok saçma sapan şeyler söylüyorlar bazen filmlerde o yüzden gerçekte de belki böyle şeyler derlerse dil konuşurken anlayamam belki diye düşündüm
Sanki bizimkiler çok düzgünler
Nasıl yani
Bazı türler hariç filmler kültürü yansıtıyor değil mi
Bilmem
Yansıtıyor mu?
Madem bilmiyorsun o zaman neden saçma diyorsun
Kültürle kurduklarını cümleler ne alaka
Örnek vereyim recep ivedik
Yansıtmıyor film kurgu onlar kültür filan yansıtmıyor
Madem çok biliyorsun neden soruyorsun
Sdghjzj neyse.. bu arada yorumlarda bir tane gizli pempiş var Tüekiye iki yıl içinde çok daha iyi olacak mış ne düşünüyorsun?
Sfgjhgd yazamadım bile ülkenin ismini gerçekleşmiycek ipucusu gibi
Bence de saçma
Ablam hakkında bir sorum var bakar misin dm
amerikalıların kendisi saçma zaten
Nasıl yani
Anla işte yani filmlerde saçma şeyler söylüyorlar kurduğu cümlenin bir anlamı yok gerçekten öyle saçma cümleler kuruyorlar mı