Çok garip değilmi Evli olan Mutsuz diye boşanmak ister ya da eşini aldatır ya da huzursuz olurlar boşanmak ister
Bekarlar Yaşım geldi evlenmem lazım der Düzgün birini aramaya başlarlar Sada solda kırdığı fındıkları haddi hesabı olmaz Evliliği gelince Düzgün biri derler Çok Garip bir dünya da Nefes alıyoruz maalesef
Herşeyin Hayırlısı ( Amin)
Bekarlar Yaşım geldi evlenmem lazım der Düzgün birini aramaya başlarlar Sada solda kırdığı fındıkları haddi hesabı olmaz Evliliği gelince Düzgün biri derler Çok Garip bir dünya da Nefes alıyoruz maalesef
Herşeyin Hayırlısı ( Amin)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doğru insanı bulabilirsen evlenmek güzeldir bence. Evlilerin boşanmak istemesinin sebebi doğru insanı bulamamasıdır
Sonuçta severek evleniyorlar ama aşık oluyorlar bir birlerine?
İşte bence evlenmeden önce imkan varsa aynı evde yaşamaları daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Kişilerin evlendikten ertesi gün sonra evlendiğim insan bu muydu dememesi için aynı evde bir süre yaşamaları daha iyi olur
Mantıklı ama Böyle bir şey hem çevremizde hemde İslâm da yasak
Orasını bilemem
Herseyin hayırlısı olsun
Amin inşallah
Amin bilmukabele
Bekarlar da evlensin görsünler ne neymis 😄
Nedense kızlar böyle diyor severek evlenip sonra çok sıkıcıymış gibi şikayet ederler neden evlendiniz ozaman birde gülüyorsun Çok güzel bir şey miş gibi
Evliliğe pişman edenlerde senin cinsin. Nedn sahip cikmayacagniz hayatını zehir edecegniz aldatacagnz kızlarla evlenmek icn bekarken g@tunde dört donuyorsunz
Kusura bakmayın Düzgün konuşun önce yıllarımı verdiğim kişi hayatım da o varken ihanet olmasın diye kızlar ile aynı ortamda bulunmazken aynı yerde de olmazdım ihanet olmazdı ve sonu ne oldu aldatıldım daha evlenmeden boş boş konuşmayın sizde
Evli cocukluym asıl sn boş yapma hatta çatla boş atıp dolu tutmaya calistgn için.
Üstüne sn nie alindn yorumumu neresi sana dokundu da atlama gereği duydun madem bosandn aldatldn eee napalm smdi de atladn yorumumla ne alaka yani
Ben evlenip boşanmadimki Düzgün okuyun lütfen Bekarım ben hiç evlenmedim de 🤣😁🤣
Ha pardon sevgiliyken aldatlmissn
Evet bir kere de değil birinden Darbe yedik ayrıldık diğerinden Darbe yedik ayrıldık ister istemez soğudum herşeyden bende doğal olarak
Yapck bsi yk herkes bu zamanda öyle sadece senmissn konuşma
Öyle de olmuyor ama insan kendini yanlız hissediyor evlenmek istiyor çocuk sahibi olmak istiyor her her erkek çocuk sahibi ola bilir ama baba olamaz Kendi çocuğumu parka götürme gezdirmeye çok hevesim var çünkü konu baya uzun baya sitem karım bu konuda Hakkınız da helal edin lütfen kırıcı olmuş olabilir belki Hayırlı Geceler 🖐️
burada aramion herald onu da
Hayır kafa dağıtmak için Kullanıyorum sadece Sadece akşamları kullanıyorum zaten gündüzleri sürekli çalışıyorum çünkü gurbetcyim ben maalesef
Merde
Türkiye'ye gelip de Türkiye dekilerle dalga geçen m@llardan mı yoksa
Hayır ya 🤦 Evim başka şehirde ben başka şehirde
O zaman gurbetçi mi oluon😄
Evet Tabiki de gurbetçi olunuyor 7 aydır eve gitmiyorum ben