Sabah işe gittim. Sonra koştur koştur koştur duruşmaya hastaneye eve... Evde bir sürü yemek yaptım. Şimdi işe devam... Bugün yazgımda çalışmak varmış.
hoş geldin Eylül...
Sabah işe gittim. Sonra koştur koştur koştur duruşmaya hastaneye eve... Evde bir sürü yemek yaptım. Şimdi işe devam... Bugün yazgımda çalışmak varmış.
hoş geldin Eylül...
Çok kötü başladım sağlık problemleri iş yerindeki mobing boynumda boyunluk çalışıyorum. Söve saya bu 2023 bana hiç yaramadı kabul günü misali gelen gelene
Bundan sonra güzellikler geliyor hissediyorum 😄
Bana hiç öyle gelmiyor ya uçan balaonlarima sapanla taş atıp patlattılar balonların ucmuyor artık
Hayat yorucu
90 kar böyle değildi :(
Demin eşimle konuştuk... En zorlu dönem bizim dönem. Ne ebeveylere yarandık ne çocuklara.. Arada kalan kuşak bizimkisi... Ama müzikler güzeldi dedik..
Yok ya biz şanslı dönemde idik 90larin herşeyi güzeldi insanlar güzeldi temizdi kin öfke nefret yok idi özgürlük vardı ozgurduk o yıllarda
Özgürlük be büyük mutlulukmuş...
Cevap
14Cevap
Benim için normal geçiyor diyebilirim ne iyi ne kötü
Güzel günler göreceğiz
Allah kolaylık versin. Evde çalışarak girdim Eylül'e iyice tembelleştim. Hiçbir şey yapasım yok. Artık günde 200 adım atıyorum.
😊 Hamurişi?
Eyvah eyvah
Merhaba yoğun çalışan bir kadınsıniz anladığım kadariyla. İki sorum var yanıtlamak isterseniz cevabınızi okumak isterim. Çalışan kadin olmak eril enerjinizi artırıyor mu? Çalışmaktan iş hayatında aktif olmaktan memnun musunuz?
Evet yoğun çalışıyorum.
Eril enerjim artıyor muhtemelen zira yaptığım iş biraz sıkıntılı.
Eşimin dengelediğini düşünüyorum. Ayrıca makyaj, takılar, tuzlu su, yemek yapmak, annelik vs ile dengelemeye çalışıyorum. Kadınlığımı seviyorum 😄 çalışmayı seviyorum. Para kazanmak özgüvenimi arttırıyor.
Ama çok zor. Bak şu anda işe gidiyorum... Yoldayım.
Sonbahar iyi gelsin, iyilikle başladı öyle devam etsin
Gelsin gelsin güzelliklerle bolluk ve bereketle
Ben daha yağmur bekliom yok anasini satayım Ekim'de yağacak galiba
Burada yağdı hem de sağanak
Buraya tükürdü geçti sadece. yok yaaa Karadeniz de yaşamak vardı hergun yağmur miss🤣
Ben istemem öyle
365 gun 24 saat yağmurlu havada mutluca yaşarım 🤣
Ben güneş severim
Ya bende tamam da Allah günah yazmasin bayiyor bazen
Takip eder misin beni vallahi kedinle ilgili bir şey sorcam yanlışim olursa engelle gec direkt benimde kedim var bunun gibide
Yok yaa özel mesaj istemiyorum. Kedimle ilgili sor buradan
Bu uzun tüylü dimi bende de uzun tüylü var aslan yelesi gibi oluyor ama hergun tarasamda belli bir aydan sonra karın altında topaklanma vs oluyor baya kalça kısmında sonrada traşa götürüyorum bunu engelleme yolu var mi ya
Ben furminatör kullanıyorum. Kedim uzun tüylü Van kedisi. Düzenli tarama durumunda topak olmaz
Her gün tariyoruz yaa yok illa 1 sene sonra da olsa karın alti. cok fazla kivircik oluyor topaklanma oluyor benimkide Norveç orman kırması kilo var biraz gerçi traş olunca rahatlıyor ve etli etli kucağa alması güzel oluyo🤣
Biz bu yaz başında kendimiz tıraş ettik. Kötü oldu biraz 😄 ama toparladı uzadı tüyler yaz bitene kadar
Bi kere biz ettik eşşek traşi gibi oldu derler öyle oldu bazi yerler derisi falan göründü durmuyor çünkü rahat indan vazgectik veterinere götürüyorum ama cok kokrka dışarı cikmak istemiyor stresden ölüp gidicek diye korkuyom🤣
Korkuyor bizimki de ne miyav ne miyav 😄
Benimkini böğürüyor seninki iyi yine eve geldi 2 gün sesi kısıkti bagirmakdan🤣🤣
Yaaaa kıyamam ona ben 😄Bazen benimki de böğürüyor yalan yok 😄
Kesin idrarini yapar 🤣🤣 haa iyi bari sorcağim sey buydu tüyü kadar ömrü olsun inşallah hepsinin 🙏
Amin 🙏
😘😘😘
İlkbahar ve hemen peşinden yaz gelse diyorum şimdiden.
Aynen...
Sabah zorla uynadım güzel bir yağmur sesi işe gitme diyotdum keike kendi işim olsdaydı
Kendi işin olunca da gitmek zorunda oluyorsun ya.. Bak benim kendi işim..
Ben çalışmakatan yoruldumn istemiyırum artık
Ben para kazanırken iyi oluyorum 🤪
parayı severim ama keşke kendisi akıp gelse
Olumlama yapalım 😄
Yeğenimle geçiyor.
Geziyorum keretayla.
Bir dayı diyegisi var anlatamam.
Harika 🧿
Çok başka ya kız çocuk.
Neden kız evladım olsun istediğimi şimdi daha çok anlıyorum
Erkek çocuk da güzel bee
Ben hep kız istemiştim.
Ülkemin güçlü kadına ihtiyacı var.
Bir kız Çocuğunu asıl yetistiren önce babasidir. Anne evet hayat verir ama nefes veren ruh veren babasidir. Babaya bakarak kendine eş seçer.
Ben böyle düşünüyorum o beden kız çocuğu gönülden istiyorum.
Allah hayırlı sağlıklı evlat versin
Kesinlikle
Her zamanki gibi koşturmacayla geçti.
Kolay gelsin
Efsane
Ne mutlu sana
Cümleten
Tutkulu şehvetli
Vaaay güzeelll
Mutluluklar 🖐️👍
İşler güçler devam
Aynen
İş güç devam
Aynen
Kötü ya
Noldu bee iyi de iyi olsun 🙏
Stresli başladı
Derin nefes al bi kahve..
İşe gittim alkolü arttırdim kötü başladık
Yaşın çok genç alkole dikkat et hayatın senin elinde. Başka birinin / bir şeyin almasına izin verme delikanlı
Sağol teyze
Dershane ile
Kolay gelsin. Başarılar dilerim
Farkındalık
Biraz açabilir misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?